- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
S*Tom*
aktív tag
válasz
Ninja760 #584 üzenetére
Nem kell elkapkodni, én is mindig ezen spórolok, de mindenképpen érdemes venni valami átlagos, de jó minőségű hangkártyát főleg, ha nem csak Kave van a konfigban hanem valami normál 5.1-es rendszer.
Ha kevés a pénz és csak Kave van a konfighoz: Asus Xonar DG PCI 7k esetleg Asus Xonar DS, de inkább az első.
Ha van valami közepes 5.1-es hangrendszer és nem csak játékhoz kell: Asus Xonar DX PCIE 17k
vagy Creative-Labs Sound Blaster X-Fi Titanium PCIE 18k, ha PCI kell Asus Xonar D1
Drágább kártyát szerintem nem nagyon van értelme Kave-hez venni, mert játékra találták ki nem zenéhez, hacsak nem HIFI-zel mellette és az ár mellékes: Asus Xonar Essence ST-STX-Xense és E-MU, ESI stb. Ezekben nem tudok tanácsot adni, mert én nem igazán olvastam utánuk, de ha érdekelne, találsz topikot hozzá.
Egyébként még a legolcsóbb kártya hangját sem tudnám hasonlítani az integráltakhoz, még ha Kave-val is nézem. -
S*Tom*
aktív tag
válasz
Ninja760 #581 üzenetére
Persze mert gyöszös alaplapi integráltba dugod, a belső hangkártya már házon belül begyűjti az összes elektromos zajt, a procitól a vga chipen át az usb-s eszközökig, az analóg jel így szennyezett és rossz hangminőségű lesz.
Értelmesebb hangkártyával a Kave majdnem letépi az ember fejét, a lapom X-fi nek nevezet VIA-s integrált kártyája például egy ipari hulladék hangerőben, dinamikában és minőségben, sehol sincs egy alap xonárhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Subaru topik
- Politika
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest