Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Tegnap este megnéztem egy 30 perces videót az RTK antennáról, hogy találjak kiskaput.
1) RTKnak nem kell rálátnia a robotra, mert 900mhz-en vagy 2,4ghz-en kommunikálnak, Yuka 3km-et tud.
2) RTK-nak pontosan ugyanazokat a műholdakat kéne látnia mint a robotnak, ha többet lát szuper, de legalább azokat amiket a robot lát.Úgyhogy tegnap este átvágtam magam a szúnyogokon és felszereltem egy olyan helyre ahol rálát az égre az RTK elég széles tartományban.
Sajna nem jött be ez sem, a térkép készítés közben itt elment a jel többször is, mire végeztem kb 50cm-el arrébb látta a töltő állomást.
Gondolom van minden nap egy időpont, amikor jól rálátni arra a részre ahol szabad az ég, csak meg kéne találni az időpontot
Úgyhogy meghirdettem, aztán várok még pár évet a következő áttörésre, addig asszony vágja a füvet, ha nem lesz áttörés addigra gyerekek elég nagyok lesznek
Új hozzászólás Aktív témák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged