Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Tegnap este megnéztem egy 30 perces videót az RTK antennáról, hogy találjak kiskaput.
1) RTKnak nem kell rálátnia a robotra, mert 900mhz-en vagy 2,4ghz-en kommunikálnak, Yuka 3km-et tud.
2) RTK-nak pontosan ugyanazokat a műholdakat kéne látnia mint a robotnak, ha többet lát szuper, de legalább azokat amiket a robot lát.Úgyhogy tegnap este átvágtam magam a szúnyogokon és felszereltem egy olyan helyre ahol rálát az égre az RTK elég széles tartományban.
Sajna nem jött be ez sem, a térkép készítés közben itt elment a jel többször is, mire végeztem kb 50cm-el arrébb látta a töltő állomást.
Gondolom van minden nap egy időpont, amikor jól rálátni arra a részre ahol szabad az ég, csak meg kéne találni az időpontot
Úgyhogy meghirdettem, aztán várok még pár évet a következő áttörésre, addig asszony vágja a füvet, ha nem lesz áttörés addigra gyerekek elég nagyok lesznek
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest