- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- 3D nyomtatás
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bad-tiger
csendes tag
Sziasztok,
én is vásároltam az Obiba egy YardForce Sc 600 Eco-t. Alapvetően elégedett vagyok vele, bár vannak problémáim.
Nem vagyok arról meggyőződve, hogy jó, hogy minden nap megy a robot, és így nem tud a fű rendesen megerősödni. (Pár hetes a gyep nálunk) Arra sajnos még nem találtam módot, hogy szabályozni lehessen, hogy mikor menjen, mivel ugye minden nap ugyanakkor fixen megy. Időkapcsolóra gondoltam, ami minden másnap adna a dokkolónak áramot, de nem tudom mennyire bolygatná meg a gép időzítését ez.Másik komolyabb problémám, hogy miután visszatért a dokkolóra, és megnyomom a Stop gombot, majd visszahajtom a fedőt, elveszti a jelet (villogni kezd a signal led), és nem indul el másnap magától a szokott időben. Ugyanez történik, ha kihúzom a konnektorból, és visszadugom. Csak kézzel a start gomb megnyomására indul el legközelebb. Ha nem történik ilyen jellegű beavatkozás, akkor gond nélkül indul másnap a programozott időben.
Esetleg más is tapasztalt hasonlót? Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó Noblechair Epic gamer szék
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest