Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Mielőtt még flame lenne ebből: kötve hiszem, hogy az Intel keze lenne a dologban. Mi értelme lenne, hogy ez a lom csak Intel gépeken fusson. Meg ugye a tisztességtelen piaci magatartás elég sok kárt tud okozni. Szerintem itt pár balfasz programozó keze munkája (vagy épp annak hiánya) van a dolgok mögött. Nem kell beszarni (mert büdös lesz
), az U3 alapú játékok futni fognak normálisan mindenütt. Ez szerintem nem is demó, hanem valami béta verzió. -
GyuZa
tag
lenne egy égető problémám...Nemrég a GameStar oldalára feltöltötték egy Unreal 3 enginet használó játéknak a demóját, a neve: RoboBlitz vagy RoboHordes.Na az én bajom az, hogy felrakom és legvégén amikor ott a tart a setup, hogy ''removing backup files'' kiír egy ilyen hibaüzenetet: Do you want to submit the following critical error? ROBOGame.exe precache -silent és a hibaüzenet végén ez található: Franz Liszt was born on October 22, 1811 in Raiding, Hungary. Valakinek van valami ötlete, hogy ezt mi okozhatja?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), az U3 alapú játékok futni fognak normálisan mindenütt. Ez szerintem nem is demó, hanem valami béta verzió.