- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Mielőtt még flame lenne ebből: kötve hiszem, hogy az Intel keze lenne a dologban. Mi értelme lenne, hogy ez a lom csak Intel gépeken fusson. Meg ugye a tisztességtelen piaci magatartás elég sok kárt tud okozni. Szerintem itt pár balfasz programozó keze munkája (vagy épp annak hiánya) van a dolgok mögött. Nem kell beszarni (mert büdös lesz
), az U3 alapú játékok futni fognak normálisan mindenütt. Ez szerintem nem is demó, hanem valami béta verzió.
-
GyuZa
tag
lenne egy égető problémám...Nemrég a GameStar oldalára feltöltötték egy Unreal 3 enginet használó játéknak a demóját, a neve: RoboBlitz vagy RoboHordes.Na az én bajom az, hogy felrakom és legvégén amikor ott a tart a setup, hogy ''removing backup files'' kiír egy ilyen hibaüzenetet: Do you want to submit the following critical error? ROBOGame.exe precache -silent és a hibaüzenet végén ez található: Franz Liszt was born on October 22, 1811 in Raiding, Hungary. Valakinek van valami ötlete, hogy ezt mi okozhatja?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gurulunk, WAZE?!
- Xbox Series X|S
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged