Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- 3D nyomtatás
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyogyito
csendes tag
Sziasztok!
Sokan hiányolják, hogy miért nincs offical Rift oldal, és hogy amik vannak, azok nem pörögnek. Nincsenek fordítások stb. Nekik írnék pár sort, azért, hogy megvédjem azok becsületét, akik a saját idejüket áldozzák arra, hogy egy-egy oldalt, blogot üzemeltessenek.
Ha valaki azt gondolja, hogy egy blog készítése, fenntartása nem kerül semmibe, az téved. Sokkal több munka van benne, mint azt gondolnátok. Tőlem többen kérdezték, hogy miért nem web site-ot csináltam, és hogy lesznek-e fordítások, lesz e Telarapedia stb. Azért kezdtem blogot, mert úgy érzem, erre van időm. Fentebb Wolverine leírta a lényeget egy fan site-ról, nem ismétlem. Amikor kevéske időm engedi, írok a fontos dolgokról. Ennek ellenére nem magamnak, hanem nektek írom a blogomat ( amit hála istennek egyre többen olvasnak, és ugyan fentebb írták, hogy nem pörög, ez szerencsére nem így van ). Bár nem terveztem, de elkezdtem felkarolni a magyar közösséget, jelenleg is egyeztetek a guildek vezetőivel, hogy indulás után mely szervereket tegyük magyarok számára ajánlott shardokká és dolgozom fordításokon is. Azonban mindehhez idő kell ( főleg mert egyedül csinálom ). Példaként hoztátok fel Menorel remekművét, a Variance blogot. Azt azonban nem árt tudni, hogy Menorel-en kívül még sokak munkája fekszik abban a remek ( számomra is példaértékű ) blogban. A Variance egyben válasz is egy kérdésre: egy blog is lehet fan site. Mindez nem csak a készítőn, de az olvasókon is múlik.
Hát én most ezen dolgozom. Remélem, a jövőben is sokan olvassák a blogom, és remélem, sikerül betöltenem az űrt, amit egy magyar fan site hiánya okoz.Köszönöm, hogy elolvastad.
Új hozzászólás Aktív témák

- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Robotporszívók
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- Battlefield 6
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Vostro 3580 15.6" FHD i7-8565U 16GB 256GB NVMe+1TB HDD magyar bill új akku gar
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/8GB/256 GB NVMe /14" FULL HD garanciás magyar laptop eladó
- Lenovo ThinkPad T440S, 14" HD+ kijelző, i5-4210U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Lenovo ThinkPad T470, 14" FHD IPS kijelző, i7-7600U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 é
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB ujjlolv aktív toll gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest