- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyogyito
csendes tag
Sziasztok!
Sokan hiányolják, hogy miért nincs offical Rift oldal, és hogy amik vannak, azok nem pörögnek. Nincsenek fordítások stb. Nekik írnék pár sort, azért, hogy megvédjem azok becsületét, akik a saját idejüket áldozzák arra, hogy egy-egy oldalt, blogot üzemeltessenek.
Ha valaki azt gondolja, hogy egy blog készítése, fenntartása nem kerül semmibe, az téved. Sokkal több munka van benne, mint azt gondolnátok. Tőlem többen kérdezték, hogy miért nem web site-ot csináltam, és hogy lesznek-e fordítások, lesz e Telarapedia stb. Azért kezdtem blogot, mert úgy érzem, erre van időm. Fentebb Wolverine leírta a lényeget egy fan site-ról, nem ismétlem. Amikor kevéske időm engedi, írok a fontos dolgokról. Ennek ellenére nem magamnak, hanem nektek írom a blogomat ( amit hála istennek egyre többen olvasnak, és ugyan fentebb írták, hogy nem pörög, ez szerencsére nem így van ). Bár nem terveztem, de elkezdtem felkarolni a magyar közösséget, jelenleg is egyeztetek a guildek vezetőivel, hogy indulás után mely szervereket tegyük magyarok számára ajánlott shardokká és dolgozom fordításokon is. Azonban mindehhez idő kell ( főleg mert egyedül csinálom ). Példaként hoztátok fel Menorel remekművét, a Variance blogot. Azt azonban nem árt tudni, hogy Menorel-en kívül még sokak munkája fekszik abban a remek ( számomra is példaértékű ) blogban. A Variance egyben válasz is egy kérdésre: egy blog is lehet fan site. Mindez nem csak a készítőn, de az olvasókon is múlik.
Hát én most ezen dolgozom. Remélem, a jövőben is sokan olvassák a blogom, és remélem, sikerül betöltenem az űrt, amit egy magyar fan site hiánya okoz.Köszönöm, hogy elolvastad.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hardcore café
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest