Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyogyito

csendes tag

Sziasztok!

Sokan hiányolják, hogy miért nincs offical Rift oldal, és hogy amik vannak, azok nem pörögnek. Nincsenek fordítások stb. Nekik írnék pár sort, azért, hogy megvédjem azok becsületét, akik a saját idejüket áldozzák arra, hogy egy-egy oldalt, blogot üzemeltessenek.
    Ha valaki azt gondolja, hogy egy blog készítése, fenntartása nem kerül semmibe, az téved. Sokkal több munka van benne, mint azt gondolnátok. Tőlem többen kérdezték, hogy miért nem web site-ot csináltam, és hogy lesznek-e fordítások, lesz e Telarapedia stb. Azért kezdtem blogot, mert úgy érzem, erre van időm. Fentebb Wolverine leírta a lényeget egy fan site-ról, nem ismétlem. Amikor kevéske időm engedi, írok a fontos dolgokról. Ennek ellenére nem magamnak, hanem nektek írom a blogomat ( amit hála istennek egyre többen olvasnak, és ugyan fentebb írták, hogy nem pörög, ez szerencsére nem így van ). Bár nem terveztem, de elkezdtem felkarolni a magyar közösséget, jelenleg is egyeztetek a guildek vezetőivel, hogy indulás után mely szervereket tegyük magyarok számára ajánlott shardokká és dolgozom fordításokon is. Azonban mindehhez idő kell ( főleg mert egyedül csinálom ). Példaként hoztátok fel Menorel remekművét, a Variance blogot. Azt azonban nem árt tudni, hogy Menorel-en kívül még sokak munkája fekszik abban a remek ( számomra is példaértékű ) blogban. A Variance egyben válasz is egy kérdésre: egy blog is lehet fan site. Mindez nem csak a készítőn, de az olvasókon is múlik.
    Hát én most ezen dolgozom. Remélem, a jövőben is sokan olvassák a blogom, és remélem, sikerül betöltenem az űrt, amit egy magyar fan site hiánya okoz.

Köszönöm, hogy elolvastad.

Új hozzászólás Aktív témák