Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- RAM topik
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Most az EU start miatt állnak a szerverek?
-
Tigerclaw
nagyúr
Akkor az a gond, mert én tankolni szoktam. Mondjuk kíváncsi lennék, hogy tank és healer nélkül mire mennének az elites rifteknél. Healer nélkül a tankok is hullanak, szóval ha tényleg dps-re megy a reward akkor elég hülyén van csinálva. Főleg, hogy az inváziós packoknál ha egyet húzol, még 10 jön vele, mert egymás hegyén hátán vannak.
-
L4mie
veterán
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Amúgy ott van végig, csak a végén jelöli a térképen, szval invázió közben is megtalálhatod.
Érdemes ölni a szürkét, a Riftmeteren látod a hozzájárulásod, a loot bag mellett meg meg tudod nézni, hányadik vagy a "revard" listában, vannak valami pontok is, elvileg csak a dps számít, de ebben nem vagyok 100% ig biztos, de az fix, hogy tankolni nem éri meg, na meg az is, hogy a ranged iszonyat nagy előnyt élvez a meleevel szemben a Rifteknél.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Wolverine
üzenetére
Azt se tudom, hogy ha végig tankolom a riftes mobot, de 10%-on meghalok és épp mennék vissza reselni, közben persze megölik, akkor kapok-e rewardot, vagy azt, hogy érdemes-e ölni a szürke mobokat. Az invázió végi nagy bossokkal meg az a baj, hogy nem tudni, hogy hol fog felbukkanni.
Amúgy nem nagyon problémázok ezen, mert nem a reward miatt riftezek, csak jó lenne átlátni a rendszert.
-
L4mie
veterán
-
Tigerclaw
nagyúr
Valaki le tudná írni, hogy mikor kap az ember epic követ rewardnak, amit ugye be lehet váltani cuccokra? (cursed sourcestone a neve talán, azon a helyen ahol épp vagyok) A kéket már több quest is adja, meg gyakrabban esik riftezésnél, de az epic nagyon ritka és nem tudom, hogy hova kellene mennem, hogy azt kapjam. Arra tippelek, hogy invázió esetén jöhet rewardnak, mikor nagyobb boss jön a végén, csakhogy nem tudom, hogy hol bukkan elő. Külön questet kell ehhez felvenni? Azt sem értem, hogy mikor invázió van, néha jelzi, hogy az automatikus quest során mondjuk 1/50, 2/50, szóval hogy hullanak a questmobok, csak az a fura, hogy akkor is jelzi, mikor én nem is riftezek, nem vagyok raidben, de mikor viszont riftezek raidben és sorra öljük az inváziós csapatokat, hídfőállásokat, akkor sosem írja ezt.
Na ez elég zavarosra sikerült, de lényeg az lenne, hogy hányféle rift van (erősségre) és hányféle invázió van. Néha az is bosszantó, hogy belefutok egy riftbe, vagy inváziós csapatba, feldobja ugye a raid join lehetőségét, be is vesz, de továbbra is szürkék maradnak a mobok, és gyakorlatilag látszik, hogy bekerültem egy raidbe, de egy másikba.
-
Gyogyito
csendes tag
Sziasztok!
A Kaszt rendszerről írtam egy rövidke összefoglalót, főleg újak és érdeklődők számára.
Itt olvashatod. -
L4mie
veterán
Na: mindig is imádtam Jack filmjeit a WoW ból egészen BC végéig, sajnos az LK ban nem hozta számomra a régi hangulatot, de ez a Riftes ez nagyon érdekel
és láám Jack Rift múvit csinál.hát hát,...olyan még semmilyen de lesz ez jobb is

-
L4mie
veterán
na senki nem tud valami streamelős ügyes, egyszerű megoldást ajánlani?

-
L4mie
veterán
dede, jah azóta sikerült beállítani
mert folyton kidobott a játék VGA hibával, most hogy nem dob ki az x-fire meg nem támogatja még a Riftet, így nem megy a stream se.Most gondoltam rá megint, hogy hátha van akit érdekel a RIFT és így láthatja milyen maga a game.
Persze ha sikerül megint elindítani, akkor szívesen látok bármiféle visszajelzést.
Gyanús, hogy nem X-fire lesz a következő, csak arra kaptam útmutatást.
amúgy 30/3 as net elég lesz vajon ahhoz, hogy zökkenőmentesebb legyen, meg normálisabb minőség?
-
L4mie
veterán
na a warfrontot még nem próbáltam, igazából nem vagyok nagy PvP-s,
Skillt nem érzem, tudom gyakorlással meglenne, mert wasd, reflex megvan, de nincs hozzá energiám (höhö csak a kifogások
)Másik, Streamelném a dolgot, mert van sávszélem meg power a gépben és végre ki se fagy random időnként (Riftet ablakban kell futtatnom, és a GPU frekiét le kell húznom 600 ra 625 ről....) de az X-fire egyenlőre nem támogatja a Riftet.
Valakit tud ajánlani valami mást, és leírná a menetét, hogy kell beizzítani a rendszert? -
Szőrös
veterán
válasz
Rifthungary
üzenetére
nem rossz
de a server státuszhoz sagespire-t is betehetnéd lévén hogy van ott Magyar klán is. 
-
bpx
őstag
pve szerver?
reggel nagyon felhúzott a warfront
Wolverine írta korábban válaszként, hogy igen a pvp ilyen, a játékosok megnehezítik a másik dolgát
ez teljesen rendben van, nyilvánvaló is, de én továbbra is csak azt érzem, hogy maga a játék nehezíti meg a dolgomat
a másik meg, hogy elindul a harc, nincs healerünk, és a 7-ből 2 ember végig afk
ellenfél meg beáll a mi spawnunk elé, a többiek meg rohannak ki egyesével, hogy meghaljanak
így aztán tényleg lehet játszani...
-
L4mie
veterán
Na azért valljuk be csak a nagyon hc arcok húzták fel magukat pikkpakk 50 re ilyen gyorsan
aki alszik napi 6-8 órát az most olyan 40-45 körül leledzik, aki meg melózik mellé az max 30-40 között valahol.Eddig nekem bejön a game, egybe van eléggé, kevés buggal találkoztam, igaz nagy újdonságot nem tud mutatni már egy MMO sem, de a Rift rendszer, az inváziók, meg a revardok azok jól ki vannak találva, érdekessé teszik, amúgy rendszeresen ölönk a Defianttal együtt inváziós Bossokat, olyankor vigyázni kell az AOE-vel
mert mentem pvp aktívba kerülhetünk. Szóval nem is annyira PVE ez a PvE, igazából nem értem mikor tudom szó nélkül megütni a másikat, és mikor tud ő (most nem a pvp aktív emberekre gondolok)
Valahogy úgy van, mint a WoW ban a horda és allie kezdő területeken.Nah a lényeg, hogy maga a Rift a WoW hoz viszonyítva egyszerűbb(bár a Catáról már nem tudok nyilatkozni), kasztrendszerben viszont komplexebb.
-
Wolverine
félisten
válasz
Rifthungary
üzenetére
A hasábok jobban néznek ki. A font még mindig nem illik a dologhoz, és a helyesírás is - nem finomkodok - szar.
-
Wolverine
félisten
válasz
Rifthungary
üzenetére
Segítő szándékú kritika (bár ha jól sejtem, nem fogtok már erre járni):
- a helyesíráson javítsatok;
- a bal hasáb túl széles;
- a középső hasáb túl keskeny;
- a betűtípus finoman szólva sem jól eltalált... -
Rifthungary
csendes tag
Megalakult a Rifthungary magyar fan site! Látogass minket hasznos információkért és ne felejtsd el a Facebook oldalunkat sem!

-
bpx
őstag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
egyrészt mikor vásárolni akarsz, akkor a cuccok alatt mutatja mennyi pénzed/tokened/planarite-od van
másrészt meg jobb alsó sarokban a pénzed mellett rányomsz a "Currencies"-re, és mindent mutat -
Wolverine
félisten
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Ha tippelnem kéne, a karakterlapon valahol feltüntetik.
-
Tigerclaw
nagyúr
Sanctumban pl. ott van a trainerek mellett az, aki a napi questet adja. Leadni viszont nem ott kell. Legalábbis az armorsmith-nél így van. Vásárolni viszont a város másik végén lehet, ahol a sok árus egy helyen van. Persze a receptek egy részét maga a trainer tanítja.
-
L4mie
veterán
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Napi szakma küldiket kell megcsinálni az ad tokeneket, nehézségtől függően egyre többet.
Ezekért a tokenekért tudsz recepteket vásárolni. -
Satan_Claus
őstag
Valaki elmondhatna, hogy lehet receptekre szert tenni. Vagy tokenekre vagy mikre

-
Szőrös
veterán
Én pvp szerveren tolom ( Sagespire ) de gankelés nem volt még . Tegnap láttam gloamwoodban egy defiant raidet de azok sem voltak ott sokáig.
Idővel persze biztos változni fog a helyzet de egy kis izgalom sosem árt.

-
Tigerclaw
nagyúr
Ha más is belefutna bugokba, mint pl. én, hogy gondok voltak a hangokkal, az kipróbálhatja, hogy elindítja, beírja a jelszavát és ott lesz RECOVER nevű gomb, ami olyan mint a wow repair, vagyis ellenőrzi a helyi fájlokat, majd újra letölti a hibásakat. Sok embernél voltak hibák itt-ott a digitalis letöltésnél, de ez kijavítja.
Őszintén szólva nem bánom, hogy PvE shardra jöttem, a riftek, inváziók, így is elég nehezek. Ha még gankelés is lenne, az inkább már lerontaná az élményt. Ez teljesen más mint a wow. Oda jó volt a PvP realm, de itt az már mazochizmus lenne.
-
bpx
őstag
én sem sietek (bár azért a teljes vasárnapot rászántam a játékra
), 25-ös vagyok
fórumon láttam hogy van már pár 50-es és végig is vitték a dungeonokatriftblade warriorral kezdtem de nem igazán jött be, váltottam paladinra, ez már sokkal inkább tetszik
-
Wolverine
félisten
-
Tigerclaw
nagyúr
Gondolom nagyban játszik mindenki. Én nem sietek, még csak 24-es vagyok, de egyre jobban élvezem a riftezést. Gyakran mikor questelnem kellene, utamba kerül pár rift vagy inváziós csapat és elcsábulok. Egyébként a Steampike-on tegnap meglett az első lvl50-es player.
-
bpx
őstag
na hova tűnt mindenki

egyébként én már lemondtam Whitefallról, inkább beköltöztem Imperiumra
-
bpx
őstag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
én valamivel éjfél után "álltam" be a sorba, és elkezdtem közben mással játszani
aztán úgy 1 óra körül csinálhattak valamit, mert akkor azt írta, hogy megszakadt a kapcsolat, és utána meg rögtön beengedett, és az addigi csupa high/full szerverek helyett low/medium/high telítettségűek voltak -
L4mie
veterán
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Most már nyugodtan be lehet logolni

lagg sincs a kezdő területeken. -
bpx
őstag
20 perce értem haza, reméltem, hogy ilyenkorra már tudok azon a szerveren játszani, amelyiken szeretnék

-
Tigerclaw
nagyúr
Már a kezdő 14 helyett 21 EU shard él és mind fullon van, még az RP-k is. Most már a steampike-ra is 700+ -os sor van. Hajrá! (mondjuk jó lenne tudni, hogy 1 shard hány playert szolgál ki)
-
Satan_Claus
őstag
Tok jo, hogy elorendeltem...

Jatszani mikor lehet?
-
Tigerclaw
nagyúr
A Steampike-ra. Itt nincs sor még, viszont a másik magyar shardra már az első percben az írta, hogy full.
Na mára inkább befejezem, Felesleges folyamatosan szenvednem minden questel, mert folyamatosan vándorol ugyanaz az 50 ember questtől questig. Majd holnap, ha elvonult a tömeg folytatom.
Nagy hülyeség volt ilyen kevés shardot indítani. Tényleg csekkolniuk kellett volna a preorder létszámot.
-
Tigerclaw
nagyúr
A mi szerverünk gyakorlatilag behalt. Iszonyatos a lag.
-
Tigerclaw
nagyúr
Az első perc után már több shardot full-nak írt. Érdekes, hogy eddig nem volt gond a hangokkal, de most már a kezdőn eltüntek a fegyver hangok. Kijutottam a külső zónába. Az collectors cuccok ingame postán jöttek. Rengetegen (kb. 50 ember áll sorban az első kinti questekért)
-
L4mie
veterán
500 as sor lololol asszem picit alul-méretezték a szervereket....
-
L4mie
veterán
azért kíváncsi leszek
indul-e rendesen, hány szerver összeomlás lesz meg ilyenek. Bár bétában rendesen stresstesztelték, de azért mégis érdekel. -
L4mie
veterán
válasz
Cray Tyler
üzenetére
De fukk a guardian oldalon még a racialok is GAY-ek :[
-
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Bréking: az Icewatch szerver teli van kozákokkal, ami önmagában nem baj, de evégett a magyar playerek jelentős része átpártolt a Steampike szerverre. És mivel mi is kurvák vagyunk, és látni kívánjuk az endgame tartalmat, amihez viszont kell a stabil játékosbázis, így mi is megyünk. De fenntartjuk, hogy PVE+Guardian az GAY.
Tehát a hivatalos PVE magyar, sőt úgy általában a magyar szerver a
STEAMPIKE
És igen, mi is ott kezdünk. EVE-Onlineban és Aionban is volt szerencsém a "russian-style"-hoz, és bár magával a nációval semmi bajom, de az ottani tapasztalataim elégségesek ahhoz, hogy egy kvázi-orosz szerverről sikítva meneküljek.

Kedves Viktor77, megteszed nekem hogy eszerint módosítod az első postot?
-
Tigerclaw
nagyúr
Na csekkoltam, állitólag azért változott a magyar PVE shard, mert az oroszok "bejelentkeztek" az Icewatch-ra és más nációk erre átmennek máshova.
Azért szánalmas, hogy már itt is számít a politika. Bár az is lehet, hogy túl sok lett volna a a channeleken a cirill betűs szöveg, ami tényleg zavaró lett volna annak, aki nem beszéli az oroszt. Még nem voltam "orosz" realmen, szóval nem tudom, hogy mennyire tartják be az aranyszabályt, miszerint a realm hivatalos nyelve szent, vagyis a globális és helyi channeleken is azt a nyelvet kell használni lehetőleg. Guild, party, dedikált és raid csatikon meg mehet mindenkinek az anyanyelve.
-
Tigerclaw
nagyúr
Érdekes a shard leosztás:
Angol nyelvű:
3db pve
2db pvp
2db rpNémet:
2db pve
1db pvp
1db rpFrancia:
1db pve
1db pvp
1db rpSzóval PVE-re várnak több embert és az is érdekes, hogy angol nyelvű shardokál 2 rp is van, vagy is annyi mint pvp-ből. Kíváncsi vagyok, hogy ezt saját kútfőből gondolták ki, vagy valami közvélemény-kutatásból, vagy a béta shardok statisztikáiból.
UPDATE: (most olvastam máshol)
Az előzetesen jelzett magyarok számára ajánlott szerverek listája az alábbiak szerint változott:
PvP: Whitefall
PvE: Steampike
Akkor nem Icewatch

-
Tigerclaw
nagyúr
Még ma is jött egy kisebb patch. Tetszik, hogy a béta alatt is naponta jöttek a frissítések.
-
bpx
őstag
csak én unom, ami a hivatalos fórumon megy?

mindenki minden jelentéktelen hülyeségnek új threadet nyit + egy csomót teleszemetelnek nagyon gyorsan, inkább neki se állok elolvasni, olyan sok komment érkezik nagyon rövid idő alatt
pl. a shard topicoknál is, Whitefall részén tegnap este óta eddig 114 új thread indult... -
válasz
Tigerclaw
üzenetére
A helyzet az, hogy van egy jelentős réteg (nevezzük HC playereknek, bár a real HC-tól ez még nagyon messze van), akit csak az érdekel, hogy minél hamarabb kipörgessék az adott PVE contentet. Ők a húzóágazat, mint az ITben a VGA-piac. Nekik a szintezés csak nyűg. Ha adnál nekik egy csupasz lvl50es karaktert, akkor lennének boldogok, mert szerintük a valódi tartalom ott kezdődik. Ezzel egyet lehet érteni és el is lehet utasítani, de attól még így van, majdnem minden MMO esetében (az egy kivétel az EVE-Online, mert ugye ott nincsenek szintek, és úgy általában egészen máshogy van felépítve).
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Én azt sem értem, hogy mi a túrónak kellenek guideok vagy powerleveling cuccok egy új játékhoz. Mintha az lenne a cél, hogy valaki x óra vagy x nap alatt elérje a max. szintet és nem az, hogy jól szórakozzon szintezés közben. Egy MMO-ban a legtöbb szórakozás a szintezés adja.
-
Megint RiftJunkies: egy kihagyhatatlan guide a headstartra, én nagyon jókat röhögtem, ez a játék tényleg amcsiknak íródott. Jóhogy azt nem írja bele, milyen időközönként optimális elmenni szarni szintezés közben.
-
-
Viktor77
titán
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Done.

-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Wolverine
üzenetére
Ha én pl. wowoznék/aionoznék/lotroznék/aoc-znék és közben lecsekkolnám a rift bétát én sem dobnám egyiket se a kukába, hogy riftezzek, mert többet ér a régi közösség, klán, ahhoz hogy otthagyjam bármelyik MMO-t egy másik kedvéért. Akkor is így lenne, ha "kétszer olyan jó" lenne a rift. Szerintem az újabb MMO-k egyike se tud elcsábítani egy másiktól embereket és ebbe a wow is beletartozik. Ahhoz hogy váltson az ember, valamilyen problémának kell lennie a régi játékával, vagy az ottani közösséggel. Viszont ha már felvetődik az emberben, hogy váltani kellene, akkor a rift egy nagyon jó választás lenne.
-
Wolverine
félisten
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Még csak nem is mondom azt, hogy nem tetszett. De annyira nem fogott meg, hogy úgy véljem, ki fogom érte fizetni az 50 eurót és aztán a havidíjat. A jelenlegi kivitelezésében korrekt game-nek tűnik; de nem tudom, meddig tartható fent a content kiadása.
Összességében ma egy "korrekt" játék nekem nem elég. -
Departed
őstag
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Tökéletes

Bétát is az Icewatch-on toltam, mehet tovább minden ezen a szerveren.
De majd csak március 4-től
-
A legfrissebb infók szerint a...
MAGYAR PVP SZERVER A WHITEFALL
és a
MAGYAR PVE SZERVER AZ ICEWATCH
lesz.
Köszönjük a figyelmet.
Első post elejére esetleg be tudja ezt illeszteni egy kedves moderátor?
-
L4mie
veterán
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Ok van Whitefall
nekem az továbbra is szimpatikus. -
Buli van...!
Lehet tölteni a klienst. Előtte a beta klienst uninstallálni kell! A pontos indulás:
Head Start is scheduled to run from Feb 24, 2011 at 10:00 AM PST through launch (North America – March 1, 2011 at 10 AM PST / Europe – March 4, 2011 at 4 PM GMT).
FAQ itt.És mosmá végleges a szerverlista, szóval a következő 24 órában megpróbáljuk összekommunikálni a magyar playerekkel, hogy akkor hova is kéne menni. Max nem sikerül. De megpróbáljuk.
(Riftjunkies csinált nekik külön topicokat, megintcsak búkmark, és majd meglássuk mennyire pörögnek/nem pörögnek)
-
Wolverine
félisten
válasz
Departed
üzenetére
Mert itt frakciószinten lényegesek a dolgok; a legtöbb faj önálló birodalmai már rég elestek, így egyszerűen nincs rá hely, hogy mindnek önálló kezdőterülete legyen.
Ha egy nem WoW MMO-val játszani akarok mostanában, akkor az a Champions Online lesz - igen, abban is fizetek majd továbbra is, bár ingyen is játszható

-
Departed
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
Nekem meg ez lesz a második fizetős MMO amit megveszek és tolni fogok.

Szerintem remek móka, minden jó tovább tökéletesítve megvan benne, amiket MMO-kban szeretünk.
Egyetlen negatívuma van amit nem is értek hogy miért: csak 2 kezdőterület...Meg úgy általánosságban kicsit kevés area-snak tűnik. Dehát azért MMO hogy ez is folyamatosan bővüljön.
-
Wolverine
félisten
Engem a béta nem győzött meg, nem hiszem, hogy meg fogom venni a közeljövőben.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Én mindenképpen fullos talentfát csinálok elsőnek, mert egész jónak tartom a toptalenteket, és a topskilleket is. Érdekes egyébként, hogy csak komplett talentfával unlockolódik minden képesség classonként. Szóval én először kipróbálom a "legegyszerűbb" x/51/x talentezést. Amúgy se célom az, hogy már az első héten valamiféle theorycraft -el kezdjek.
-
L4mie
veterán
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Nah ez érdekes, ha hozza az elitistjerks szintjét, akkor nagyon hasznos nagyon jó lesz ^-^
most mé, mi is a mikróba szárítottuk a macskát, csak ez strapa magyar macska volt, nem pukkadt ki 30 sec alatt.
-
Mindenki ordít, hogy miatúróvammá a headstarttal, holmikor lehet letölteni, és a preorder és különbenis és izé. Lett neki official topik, a csávó aszongya, hogy holnap lesz infó dömping. Nem is lenne baj, egy nappal esemény előtt...
Kicsit töketlennek érzem ezt a headstartos ügyet, és úgy általában a community teamet, de még nem zavaró. Ha minden klasszul működik majd, akkor leszarom mennyire van ügyetlenül kommunikálva. Csak menjen. Szerintem.Továbbá mai hír, hogy lett a Riftjunkies-nak egy wannabe elitistjerks class-fóruma, búkmark for sure. Meglássuk mennyire lesz jó.
Továbbá ugyanitt jelent meg egy kis iromány a rogue szintezésről, szerintem hasznos, de csak amerikaiaknak, akik a macskát is mikróban szárítják. EU player ezekre 2 óra játék után magától rájön. Itt a thread, itt meg a build. Elfogult véleményem szerint ez egy semmire sem jó hibrid fos build. A sima ranger kigyúrva ugyanezt tudja.
És ugyan tegnapi hír, de érdekes: itten némi lore meg kép az első raidbossról. Szép zöld.
-
Hm, ez alapján a fene se tudja, én mondjuk örülnék, ha a szerverek nevei maradnának. De elismerem, nincs túl sok jelentősége a dolognak.
Említésre méltó hír még, hogy erre ne kattints, mer beüt az armageddon, valamint csináltak egy funsite részleget az official fórumra, amit nem annyira értek, lévén ilyen lista eddig is volt itt, csak pár topiccal arrébb. Mindegy, mindkét listát érdemes nézni.Most pedig az OBTs benyomások, random összevissza, ahogy eszembe jut.
A játék gyakorlatilag készen van, bug elvétve volt csak. A professionoknál örömmel fedeztem fel a workorder rendszert. Ez azt jelenti, hogy felveszel egy ismételhető küldit, ahol a prof szintednek megfelelő itemeket kell gyártani, küldit leadni amiért tokent kapsz, és ebből vehetsz recepteket.
Kiderült miért érdemes artifactot gyűjteni, annak is aki szarik a petekre (én): lvl50en a leadott artifactokért kapott lucky coinokból lesz a 110 (100?) százalékos mount! Fákkya!
Soulok: alapban csak az elsőnek választott három souloddal variálhatsz, ha új fát veszel, de ha a fővárosban a souljaid neveivel megegyező npcktől felveszed/megcsinálod a küldiket, akkor azokat (mindet) is választhatod retalentkor.
Gameplay: healerként (sentinel, warden), ranged dpsként (inquisitor, ranger), melee dpsként (nightblade) és tankként (riftstalker) is instáztam. Messze a healer a legszopóbb, valszeg azért mer nagyon nyomi healer vagyok, egyáltalán nem élveztem, inkább csak szenvedés volt. Tankként már sokkal jobb móka, főleg hogy Riftstalkerrel tankoltam, érdekes élmény. A riftstalkert kipróbáltam arra is amire ki lett találva: riftek alatt valami hihetetlen módon lehet vele irtani, NAGYON mobil, összevissza pattog a mobok között, a teleportálások után rettenet búnuszokat kap, közbe kaszabol mindent amit ér. Nice.
Gank: volt. Gankeltek minket is, gankeltünk mi is. Egyebet nem tudok mondani.
A defiant oldali kecske mount nagyon ratyin néz ki, a lovat meg sokkal hamarabb meg lehet venni, csak győzzed megtalálni a vendort (kinn van freemarch-ban az út mellett valahol).
Insták: továbbra is nagyon jók. Ha valaki nem tudja a taxot, pár wipe tuti esélyes. Ha nyomi a player, akkor több is, vagy nem megy le. A szinthatárra rá kell hagyni vagy kettőt-hármat, így pl. iron tombs bár lvl17+, mégis inkább 19-20 körül érdemes kezdeni a runokat.
Riftek, invasionok: ha van nagybaszom halálfejes invasion (térképet csekkolni ha kiírja középre hogy húdesokan jönnek) azt NAGYON megéri ölni, mert epic coin a jutalom, ami vagy 10 szinten át kitartó geart eredményez a planarite vendornál (a lvl15ön kivett lila gatyámat valamikor lvl28on cseréltem csak le). A kék tokenekből kezdetben a kék chestet éri meg kivenni és nem a fegyvert, mert az első insta questek rewardja kék fegyver lesz. Kék chest meg soká van csak.Ha valaki próbálgatta a BGket, írhatna róla valamit, én nem voltam és érdekelne mi a tapasztalat.
-
Tigerclaw
nagyúr
Én azért leszek a guardian oldalon, mert ott van dwarf faj, ennyi. :-)
Amúgy még bármi lehet. Mindenképpen olyan shardon és oldalon szeretnék lenni, ahol sok magyar van.
Egyébként én csak egy karira fogok koncentrálni jó ideig és a PVE tartalomra.
-
L4mie
veterán
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Jah amúgy abban igazad van, hogy a Riftek környékén iszonyat PvP lesz, ez picit elrettent ugyanakkor bizonyos kihívást is ad, ergó izgalmat, de most inkább félek tőle, mint várom.
Főleg azért mert van egy gyanúm, hogy megint az összes 14 éves a csillivilli Guardiannal fog játszani, mert az a "JÓ" és megint ilyen 70-30%-os frakció arányok lesznek bizonyos szervereken.
(elnézést minden komoly felnőtt guardian oldalt választó férfiembertől tudom, hogy sokan vagytok, de tapasztalat alapján a "jó" oldal valahogy vonza a vérpistikék tengerét, nem inged ne vedd magadra ;P )
Hogy a szervereken megtartsák a frakciók közötti ballanszot az nagy kihívás lesz a Trion nak mint az összes eddigi hasonló MMO gyártónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 Slim lemezes 2027 szeptemberig garancia!
- ÚJ! BONTATLAN! SAMSUNG Q800F 5.1.2 csatornás, hangprojektor/soundbar.
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LENOVO IdeaPad Slim 3 - i7-13620H
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és láám Jack Rift múvit csinál.
)