Hirdetés
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hét hőcső és két torony? A Thermalright nem viccel.
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tremmolo
újonc
válasz
Grincsulás
üzenetére
Szia! Még aktívak vagytok?
-
Grincsulás
tag
Sziasztok!
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de jómagam nem találkoztam még magyar játékosokkal a játékban sajnos. Jó barátokkal megalapítottuk, a Hungarian Force nevű klánt a Zaviel szerveren. Aki szeretne hozzánk csatlakozni, azt várjuk szeretettel! A csapat egyenlőre még csak 3 fővel rendelkezik, de reméljük ez a szám változni fog a közeljövőben. A cél a, hogy legyünk minél többen!

-
bobalazs
nagyúr
Lehet nem ide tartozik, de aki belogol 14.-ig a RIFT nevű játékba, megkapja ingyen az extensiont, illetve a hozzáférést a max 70es térképekhez.
-
törölt tag
A Trion-nál is akció van, most egy csomó pack és edition csomag fél-negyedáron kapható.
-
törölt tag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Üdv, hátha észreveszed még.

Typhirián játszom, van egy 65-ös harb/chloro/ele mágusom (és több egyéb kisebb karakter), nem túl optimális és felszerelésileg is inkább átlagosan zöld/kék, elvétve lila/narancs. Elsősorban szólóban nyomom, PvE-t (meg persze HK IA-t), de szeretném megismerni a raid-elést is, akár más role-lal, class-szal is (base/SL/water/earring megvan, a dream soul-okat még nem vettem meg). Dps/support/healer szerepkör érdekel inkább, tankolni nem tudok.
Ha esetleg másvalaki keres társat kalandozásokhoz, esténként és vasárnap általában ráérek. PvE questing / dungeon / rift hunting, bármi jöhet, ami nem pvp. Írj vagy itt, vagy a játékban ("Tuth" a fő karakterem neve, dobj rá mail-t, vagy ha látsz bárkit "Rátóti Atyafiak" guild névvel, az mind én vagyok, írj whisper-t
). -
Tigerclaw
nagyúr
Ahogy látom nem igazán él ez a topik, de azért megkérdezem:
Keresnék raidelni akaró playereket, vagy kisebb klánokat akik emberhiány miatt nem tudnak raidelni 10-est vagy 20-ast. Mi a Zaviel-en vagyunk de elvileg működik a cross-shard raidelés.
-
gabranek
senior tag
Az mennyire jellemző, hogy portál használatánál, amikor a világot akarja betölteni (122) összeomlik a kliens? Csak nálam fordul elő ilyesmi? Úgy vettem észre, hogy inkább esténként jön elő a hiba, amikor több ember van online.
Steamen keresztül futtatom, ha ez számít valamit. -
Wolverine
félisten
Ajándék a Triontól

-
Vegyedvigyed
csendes tag
Sziasztok!
Melyik szerveren van a legtöbb Magyar ? Melyik szerverre érdemes menni ?
Köszi előre is.
Üdv! -
Wolverine
félisten
Idén új, ingyenes kiegészítő jön majd Nightmare Tide címen.
-
JohnyLong
csendes tag
Hello megint! Nos ismét sikerült leülnöm a Rift elé,bár még mindig túl sok itt az ujdonság a gyenge angol tudásom mellé. Egyenlőre az ingyenes változatot próbálnám. Mivel nem akadt senki aki a multkor fel ajánlotta volna a segitségét,igy ide kaphatnék 1-2 választ a kérdéseimre? Pl Van e olyan faj/kaszt amivel 1 kezdőnek érdemes belevágni. Gondolok arra hogy a World of warcraftba a huntert szokták ajánlani első karinak. Itt mivel érdemes kezdeni és milyen talenten stb stb. Szakmát mit érdemes felvenni és merre keressem majd? MEg minden más hasznos tanácsot elfogadok ami segitené az első lépéseim. Köszönöm előre is.
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
whitezo88
nagyúr
hány pont kell a ranger fán, hogy 30 fölé menjen az állatom szintje? lv36 vagyok, most van rajta 10.
-
JohnyLong
csendes tag
Üdv! Most töltöttem le a Riftet. Ha van olyan ember itt aki keni-feni már a játékot és hajlandó lenne az idejéből áldozni rám némi ismertetővel tippekkel azt örömmel venném. Ha kell felhivom telón is de van skype vagy ts is. Pm-ben várnám ha segitene valaki! Előre is köszönöm!
-
-
Daemos
tag
Így van! Lehet váltogatni az elmentett soul buildek közt.

-
whitezo88
nagyúr
van dual specc a játékban? értem ezalatt hogy questelve inkább dps, de átválthatok tankolós speccre (azaz amin sok van a tank soulfán) lehet hogy van csak nem jöttem még rá...
íjász rugóval szintezek de alsó hangon fél óra amíg behív instába.
-
Tigerclaw
nagyúr
A rogue classnak eddig is volt két support healer soulja a, a Bard és az SL-ben megjelent Tactician, de most kapott egy igazi healer classt is. Bár összerakhatsz egy stealthre képes healert, de azért a komoly stealthnek ára van és döntened kell hogy inkább a stealth vagy a gyógyítás a fontos.
-
Tigerclaw
nagyúr
A tankoláshoz más gear kell. Egyrészt vannak itemek, amiken van toughness, ami kiemelten fontos a tanknak. Ez olyan mint a wowban régebben létező defense. Emellett a tankos itemeken van block/deflect, parry, dodge és persze több stamina.
Ha warrior, vagy rogue vagy akkor minden máshoz szerintem elég a normál dd gear.
Clericnél és magenél nem teljesen ismerem a geart, de ha jól tudom a tanknak ott is hasonló tankolós gear kell, illetve dd-ként több intellect, kevesebb spirit, healerként viszont talán fordítva, több spirit, kevesebb int.
-
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Köszi a kiegészítést, így már átlátható. Egyébként az mennyire valósul meg az endgame-ben, hogy nem kell külön cuccot összekaparni mondjuk egy clericcel a DPS/tank/healhez? Ki szinten annyi kell, hogy a staffot/hammert lecserélem egy pajzs+valamire és megy (30 körül) a tankolás/heal/ranged dps dolog.
Amúgy azt jól látom, hogy az engine-nek megvan ugyanaz a betegsége, min a Wownak volt? Azaz nem igazán használ több magot, legalábbis az x6 1055t + HD7770 kombón a fővárosban elég szépen be tud lassulni a játék (1680ban). Ettől eltekintve ahogy időm engedi haladok vele. (Illetve alkalmanként a rouge classal is játszom. Régi vágyam volt, hogy legyen egy melee stealther/healer karakterem.
) -
Tigerclaw
nagyúr
A Storm Legion kieget, illetve annak online kódját nem lehet hivatalosan megvenni, mióta Free to Play lett a játék. (esetleg lehet kapni itt-ott beragadt dobozos verziókat, de nem túl jó áron) Maga a content, az új földrészek, területek, questek, dungeonok, szóval minden ingyenes. Ami pénzes, azok a Storm Legion-ban bemutatkozott soul-ok, vagyis 1-1 soul mind a négy armorclasshoz. Ezeket ingame a játékban tudod megvenni creditért, a creditet meg vagy rendes pénzért, vagy mások által eladott REX-el tudsz venni, amit ingame pénzzel fizetsz ki. Ezek nélkül is nyugodtan lehet játszani, de azért később érdemes megvenni, mert van ami kifejezetten hasznos. Például Warrior classnál a Tempest az első teljes értékű ranged soul és sajnos vannak bossok, amikhez ez ajánlott.
Pár napja jelent meg a 2.7-es content patch, aminek a legnagyobb újdonsága szintén újabb soul, amit már sokan vártak, mert ezzel megvalósul az, hogy bármilyen armor classal bármilyen szerepre képes lehetsz, vagyis lehetsz tank, healer, dd és support is. Ez sokat fog segíteni abban, hogy lecsökkenjen LFG-ben a várakozási idő, mert sokkal több tank és healer kerül a játékba. Sajnos az új 4 soul szintén fizetős lett, ha jól láttam 5000 credit, ami talán drágább is mint az SL kieg 4 soulja.
-
GrotESC
aktív tag
Szia!
Ha megvennéd a játékot nem tudom milyen pluszokat kapnál, de F2P -ként tényleg minden elérhető. A játékbeli pénzen lehet venni REX -et más játékosoktól, illetve időnként vannak rift store eladók is. A REX esetében kapsz 1250 creditet, a Rift store eldók pedig, ha jól emlékszem 1 credit 0,9 platinum árfolyamon megveszik neked az ajándékozható dolgokat.
-
Sziasztok!
Összekerültem a rifttel egy véletlen folytán és egészen megtetszett. Elég sok kérdés felmerült bennem, megköszönném, ha valaki tudna rá válaszolni.
Free to play játékosként elérhető minden tartalom? (mármint szint, ha jól tudom, akkor az új patchben jött soulok fizetősek)
A kiegészítő (Storm legion) is ad plusz soulokat? (Esetleg szinteket?) A honlap azt írja, hogy "New players have access to all game content – from dungeons and Warfronts to the latest raids – with no level restrictions." Ezek szerint ha megvenném az alapjátékot vagy a kieget, akkor állandó bónusznak az 5 baget és a 6 karakterslotot kapnám?Köszi előre is.
-
whitezo88
nagyúr
sziasztok elkezdtem ezzel játszani és nagyon tetszik főleg az újdonságok a többi MMOhoz képest. jó dolog az instant csapatakciók, riftzárások, csatlakozás csoportos questeléshez. és F2P

-
GrotESC
aktív tag
Zaviel shard - Árnyjárók Aktívak, PvE beállítottságúak, de tolerálják, ha valakinek más az elképzelése.
-
Daemos
tag
Én is játszom a játékkal és szeretnék keresni egy aktív guildot (mind1 melyik szerveren) ahol tudok a többi társaimmal közösen játszani

Ha valaki tud ilyet az kérem szóljon!

-
DjDanee87
addikt
Most találtam rá erre a topicra.
Kar hogy ilyen kihalt, mostanában elég sokat játszom a játékkal.Hogy válaszoljak a kérdésedre: nincs a 150%osnál gyorsabb mount. Amitől gyorsabbak mások az egyrészt a planar augment vagy hogy is hívják pontok. Fire ágon van pl mount mocement speed. Illetve bizonyos mennyiségű loyality megszerzése után is kap az ember még valamennyi mount gyorsítást, amit játék nélkül nem tudok most megnézni, de azt hiszem 10%. Ezt ugye storeban való credites vásárlással leget szerezni.
Ezen felül még van mount speedes megiható flask is talán, de ebben nem vagyok biztos. -
GrotESC
aktív tag
Úgy látom van aki válaszol, ezért én is feltennék néhány kérdést:
150% -os mount-nál van gyorsabb? Beszereztem egyet, de PvP közben így is elrohannak mellettem a csapattársak induláskor. Általában valami pókon. Ez csak valami lötty, vagy skill adja, vagy van gyorsabb mount?
Hol lehet beszerezni olyan greater planar focus-t, ami 6 lesser -nek ad helyet, és van is rajta stat? -
T3TIC
csendes tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Köszi

Még lenne egy kérdésem :
Az a játékos szintjétől, vagy az insta szintjét függ hogy mennyi aranyat, és milyen cucokkat kapunk a ládákból intsant adventure-n? Csak mert tegnap 33 szinten voltam abban ahol velem egy szintűek vannak és az insta is annyi szintű, és ott kb. 15-20 aranyat kaptam és nekem való dolgokat a ládából.Viszont ma mentem gloamwood-ba is, ahol ugye ha jól emlékszem 25 a max határ ( Azért gondolom mert ugye amikor bemegyek akkor 33 szintről levisz 25-re szal gondolom 25 a max határ ) Na és ott is ugyanolyan cuccokat és pénzt kapok mint ahol 35 szint a max. Akkor ez most mitől függ? -
Wolverine
félisten
-
T3TIC
csendes tag
Köszi

Ma jártam egy faluban és az ottani embereket mind meg tudtam ölni. Akkor az egy ellenséges falu volt? Csak mert egy faluval odébb meg barátok voltak... A mapra az volt írva 30-35 szintig érdemes ott ölni/fejlődni..,. ilyen mapokon akk már vannak ellenséges faluk vagy az csak egy sima mob falu volt? bár azt kétlem mert álltak ott beszélgető emberek kereskedőnek látszó emberek meg ilyenek...
És ott ugye sanctumban térképre van egy olyan írva egy ilyen piros körre hogy: "Teleport to strom legion" (vagy vmi ilyesmi) akkor az a másik birodalomba visz? jah és nem találtam sehol ezt a különleges teleportot csak a simát amivel lehet mászkálni mindenfele.. -
T3TIC
csendes tag
Néztem a craftolható cuccokat warrior cleric rouge-nak és a legjobb armi amit lehet neki craftolni az 400 at véd. Viszont aukción látok olyat ami 2700-at véd... Az is craftolva lett valahol vagy találta? Szóval lehet craftolni valahol máshol is jobb cuccokat?
Ez az egyik a másik meg hogy látok olyan alapanyagokat mondjuk egy középkategóriás cuccnál amiket nem tudom hol kell szerezni pl: ilyen cérnák, rongyok (amikert nem lehet ott annál az embernél craftolni ahol lehet ezeket a rongyokat ) stb... ezeket hol tudom beszerezni? -
Wolverine
félisten
A profession trainerek recepteket tanítanak meg neked, azokat neked kell elkészíteni egy megfelelő helyen. A fővárosban (Sanctum vagy Meridian) biztosan találsz megfelelő munkaterületet. 4 ilyen munkaterület van: a kohó az armorsmitheknek és a weaponsmitheknek, az alchemy lab az alkimistáknak, a workbench a szabónak és a bőrműveseknek, az utolsó a runecraftereknek.
2-2 exkluzív terület van a frakcióknak, ezek alacsony szintűek (lvl20-ig), plusz a fővárosok. Nyugodtan át is mehetsz, de a településeket kerüld el, mert az őrök meg fognak ölni.
A dimenzió a saját házadnak felel meg. Az átlépés gyakorlatilag bárhol lehetséges, csak ne legyél harcban eközben.
A ládanyitó kulcsokat az item shopban veheted meg alapesetben; ha ezek nem bindelődnek hozzád, akkor tehetsz egy próbát az AH-val is...
-
T3TIC
csendes tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Köszi szépen
Lenne még pár kérdésem:
Azokat a tekercseket amin a receptek vannak azt hol tudom felhasználni? Azaz megcsinálni belőle a cuccot aminek a receptjét tartalmazza a tekercs? És nemrég egy ilyen emberkénél rámentem az I'd like to train re és nagyon sok cuccot hozott ki amiket lehet craftolni de azok közül csak néhányat engedett.... Nah és amiknél engedete rámentem a craftra és nem csinált meg semmit csak vmi olyasmit írt hogy recept megtanulva. Ez mit jelent?
Ez már nem az előző téma csak néhány kérdés vegyesen amikkel nem vagyok tisztába
:
Az ellenséges nép területe és térképei hol vannak? Csak mert át szeretnék nézni hozzájuk.
Ja és a dimension key-t hol tudom alkalmazni? Mármint hol vannak ezek a dimenziók?
És még valami:
Van 2 ilyen szürke ládám amihez kulcs kell mert nem engedi kinyitni.. A kulcsokat hol találom a ládákhoz? -
T3TIC
csendes tag
Sziasztok!
Játszok a RIFT-el és a craftolásnál akadtam meg. 31-es vagyok és szeretnék egy szettet craftolni magamnak. De az egész craft rendszert úgy ahogy van nem értem. Nem azért mert angolul van, hanem mert olyan bonyolult... Pl az a bizonyos (lehet rosszul írom) " I'd like to train for" ha rámegyek akkor ugye ott az a train gomb és ha azt megnyomom nem történik semmi... Szóval az a "train" mit csinál? és a craftoláshoz az alapanyagot honnan lehet beszerezni? Pl ezeket a fa deszkákat vagy a bőrt meg az ilyesmiket?Csak mert semmilyen boltban és lényben nem találok semmilyen alapanagot. A recepteket hol lehet felhasználni? Mert vettem egyet jó drágán és nem tudom hogy hogy lehet abból kihozni azt a fegyvert... Meg úgy az egész craft rendszer olyan zavaros... Légyszi írjátok le pontosan mit hogy kell mert nem értem:/
előre is köszi -
Zync67
csendes tag
Hellosztok! Valaki nem tudna nekem segíteni ebben az Authenticator Code izében?! Nem értem, hiába írom be a kódokat amit mobilról küld, egyszerűen nem működik!
Van több dolog is... ha valaki játszik a játékkal vagy sikerült megcsinálnia ezt, akkor írjon már rám Steamen, vagy írja ide a megfejtést!
Steam: Zync67 -
Bibia
újonc
Sziasztok!
Nem rég vetettük bele magunkat pár ismerősömmel a RIFT világába, viszont meglepve és egyben szomorúan tapasztaltuk, hogy nincs semmilyen, a Magyar közösséget összetartó weboldal, blog vagy akár egy facebook csoport sem. (pl rifthungary.com, ami információk terén már elavult, az utolsó posztok 1 éve készültek, a fórum nem elérhető stb... szóval elég inaktív)
A lényegre térve: közösen arra gondoltunk, hogy jó lenne egy tényleges közösséget összekovácsolni, ha egyelőre még csak akár egy szimpla Facebook csoport formájában is. Ezzel kapcsolatban próbálunk most kutakodni RIFT-es Magyar klánok/közösségek után esetleges ötletek/javaslatok miatt. Ha bármi eszetekbe jutna, vagy ha bárki szívesen segítene egy közösség létrehozásában, az sikítson, de ha azt mégsem hallaná meg senki, akkor inkább írjon
További jó játékot nektek!
-
GrotESC
aktív tag
Tudja valaki, hogy Iron Pine Pike-ben hol lehet horgászni? Valami rákot kéne kifognom főzéshez, de még nem találtam olyan helyet, ahol lehetne.
90% hátast Meridianon kívül merrefelé lehet venni?
Runecrafthoz kell a bányászat? Ha nem leadnám.... -
mikado
tag
Magyar guildot keresek, mindegy melyik szerveren.
-
GrotESC
aktív tag
Csak 2 karaktert lehet csinálni egy szerveren? Valamiért nem engedett többet:-(
Mágusnak és Clerik-nek melyik statok a fontosak? Inteligence gonodolom kell, de pl wisdom, endurance dexterity? -
GrotESC
aktív tag
Kicsit nagy a pangás errefelé. Valamikor feltettem a játékot, és mivel hosszú ideje el se indítottam le akartam törölni. Gondoltam törlés előtt még elindítom. Ez volt vasárnap 9:30-kor. Aztán hirtelen 16 óra lett. Úgy néz ki marad. Valami pvp angol nyelvű szerveren vagyok. Lenne néhány kérdésem:
crafting: melyik tud csinálni táskákat? outfitter? Ez mellé mit érdemes választani? Az enchantert és/vagy a nyaklánc és gyűrű készítőt?
Válaszokat előre is köszönöm, és mindenkinek jó Riftelést kívánok. -
qad
senior tag
Icewatch-ot megszüntették (trialosoknak fentartva?). Ki melyik szerverre megy?
-
Wolverine
félisten
No, tegnap óta ingyenes a dolog. Első pozitív élményem: a korábbi, összesen 15 hónapos előfizetésem konvertálása után a rewardok között kaptam egy új, 110%-os sebességű mountot is

-
Wolverine
félisten
Elindítod a Raptr-klienst, és amíg fut, addig játszol a Rifttel. Ha meglesz a 15 óra játékidő a Raptr szerint, megkapod a Storm Legiont. Ehhez az kell, hogy fusson a rift.exe - vagyis a háttérben futtatva is játékidőként számolja, és akkor is, ha kidob a szerver, de nem állítod le a játékot

#509: csinálj Hellbug rifteket (ezek tűz típusúak). Innen eshet egy mount is, ha sikerül teljesen bezárni. Emellett állítólag a PvP-vel összeszedett Favor segítségével is vehetsz mountot.
-
qad
senior tag
Ejj, nincs ingyen mount, legalábbis kis szintre. Pénzes vagy eventes (küldis van, de csak nagy szintre) a választék sajna. Legalább megtaláltam az aukciós házat és a bankot D.
-
qad
senior tag
Hát én beléptem a játékba, enged 1 trial accot létrehozni. Ezután semmi extra dolgod sincs mint feltelepíteni a raptor progit és hagyd a trial accos játékot futni 15 órát (lehet játszani is xD. Egyből hozzádvág mindent, arra ügyelj hogy a trion oldalán egyenként add meg a kódokat miután rányomsz a raptr rewardnál a CLAIM gombra. Kirészletezi egyenként a jutalmakat és egyenként üsd be a kódokat.
-
qad
senior tag
Meglett a trial accal a raptoros akció( a vállas, a fejes is, alap játék+kiegészítő+30 nap ingyen játék), most nézek valami kifarmolható ingyen mountot. Ja és kaptam valami achit is, meg lötyiket is.
-
qad
senior tag
válasz
nosferatue
üzenetére
Már most sorban kell állni a trial accal. Ha jól nekifekszek a Raptr akciójával még meglesz a kiegészítőm is. A vállast már megkaptam csak trialosként nem engedi felvenni D.
-
Wolverine
félisten
Aki korábban megvette a játékot, az már most is játszhat ingyen a június 12-i freemium indulás előtt

-
Wolverine
félisten
Május 30. és június 4. között ingyen hétvége van a játékban; akinek még nincs meg a Storm Legion, az ezt összekötheti a Raptr akciójával is

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- eBay
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model O Wireless Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race GMMK 2 Full-Size Billentyűzet Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Oled - The Legend of Zelda Edition
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
Lenne még pár kérdésem: