Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
goyo206
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #2825 üzenetére
Huhh, idejét nem tudom már, h. mikor RBR-eztem (sajnos - pontosabban az a sajnos, h. mással sem nagyon
), de ez a kérdés bizony nagyon nehéz lenne nekem is.
Ennyi csodálatos autó közül...
Sanszos, h. mondjuk nekem a Xsara 06 lenne a tuti (esetleg az alap Xsara), mert ahhoz volt (van) jó setem.
Jó játékot, remélem én is tolok 1-2 hónapon belül egy keveset! -
goyo206
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #2814 üzenetére
Jaa, értem.
...háàt akkor egyszerűen csak rakd alá, hátha jó. Rajtban látod a kerekeket, ha nem állnak keresztbe, akkor elvileg stimm, ha nem ok, akkor küld át azokat a jò beàllításokat, amiket szeretnél alá és megpróbálom összehozni minél előbb. (goyo206 kukac gmail pont com) -
Gigi01
őstag
válasz
Sub-ZeRo #2800 üzenetére
Nektek rendesen átvált a Logitech profil?Ugye beállítottam a globalt,de mivel több játékot is használok,beállítottam nekik a speciáli fülön a használandóakat.
Úgy vettem észre,az ETS2-re pl. átvált,rbr-re nem indításkor.
Direkt 200-ra raktam a globálban a kormányelfordulást.
ETS2-nél 900-ra vált,de itt marad 200-on,mikor át kellene váltania 540-re(a beállítottra). -
Z0C!
őstag
válasz
Sub-ZeRo #2673 üzenetére
nem szeretem Loeb-et, nekem nagyképűnek tűnik. Természetesen becsülöm az eddigi elért eredményei miatt, de akkor sem tetszik...
A Citroen már tesztel, Honda sehol....így szvsz előnyük lesz ebből...ERC-re jelentkezett valaki?
Janner utolsó 10 szakaszáról lekéstem..."FIA European Rally Championship 2014 calendar
-- 01: 31 Int. Jännerrallye, Oberösterreich (Austria) Asphalt/snow - ez volt most.
-- 02: Rally Liepāja (Latvia) Gravel/snow
-- 03: Sibiu Rally Romania Gravel/snow
-- 04: Acropolis Rally (Greece) Asphalt/gravel
-- 05: Circuit of Ireland Rally (United Kingdom) Asphalt
-- 06: 49th SATA Rallye Açores (Portugal) Gravel
-- 07: Geko Ypres Rally (Belgium) Asphalt
-- 08: auto24 Rally Estonia (Estonia) Gravel
-- 09: Barum Czech Rally Zlín (Czech Republic) Asphalt
-- 10: Cyprus Rally (Cyprus) Asphalt/gravel
-- 11: Rallye International du Valais (Switzerland)Asphalt
-- 12: Giru di Corsica - Tour de Corse (France) Asphalt" -
goyo206
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #2620 üzenetére
Jó ötlet, benne vagyok én is!
"PH/MA"-ból egyébkén mi az MA?
Én is ritkán toló vagyok, uh. mehet egy nosztalgia dolog, mondjuk prológként mondjuk egy sima suli is lehet.
Chirdont én is támogatom, de amúgy nekem 8!Ladára visszatérve picit, tavaly egész évben szÍvtunk vele, de télen sikerült menni a Bal1-be havon egy Fony-Regéc-Tolcsva-Erdőbénye-Aranyos karikát, hááát mit ne mondjak, begörcsölt a szám az út végére a vigyortól.
Megérte szÍvni vele, 80-90-el keresztbe a fák között az 1 sávos úton! Háát igen, az az élmény!
Már bocsánat az offért, csak nagyon ki vagyok már éhezve erre az élményre! -
goyo206
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #2554 üzenetére
Na bumm, most erre mit mondjak, Te bajod.
Az a nem tudom hány 1000-es RBR fan (pontosabban Simfans tag, Rangáéktól kezdve, Gyarmati Arielig /ezúton is mielőbb gyógyulást Neki!!!/ csak hogy pár nagy nevet említsek, a teljesség igénye nélkül természetesen...) tag megvan nélküle, Te vagy az egyedüli kivétel. Ne haragudj, de magadat fosztod meg az élménytől, amit a magyar plugin ad sokunknak.
Szóval UAC. Én letojtam eddig is (és nagyon jól elvoltam nélküle) és lefogom ezután is. ...bízok vakon a készítőkben és az illetékesekben, h. nem a biztonságunk ellen dolgoznak sok-sok órán keresztül, hanem a maguk és a mi szórakozásunkért. Nem fog holmi uac engem ettől eltántorítani. Mi történhet? Esetleg v.mi gebasz áll be és újra kell húznom a gépet? Na bumm, pár óra meló max. ...
Na mind1, bocsi a hosszért, pihen aggyal kicsit furcsán jön az ihlet, de jön. -
goyo206
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #2529 üzenetére
Ezt nem értem!
Már nem kell patch-elni!
Csak föltolsz egy alap RBR-t, utána pedig INNEN telepíted a kiegészítőket
(v1.0; v1.1; és v1.2.)
Direkt a sok sz@rozás és kellemetlenség miatt lett ez így egybegyúrva, h. ne kelljen szívni!
Én ezen kívül még a hangot túrtam meg egy kicsit, aztán annyi!...húú tegnap hotlapoltam egy kicsit, ez az Akagi 2 v.mi kibeb@szott feelinges pálya, jó lenne, ha lenne nekünk is egy ilyenünk idehaza és mondjuk zárt pálya lenne, ahová bárki fölmehet egy kicsit csapatni!
-
stickermajom
addikt
válasz
Sub-ZeRo #2498 üzenetére
Nem valami célravezető így szétdarabolni egy ilyen rétegjáték maroknyi felhasználóját.. Nem szimpatikus ez az enyém-tied hozzáállás. (Nem mintha nem lenne elég a pályák száma a szintemhez
)
Race07 szériát ezért kedvelem, mert ott aztán van minden ömlesztve. Néha még túl sok is -
fess
őstag
válasz
Sub-ZeRo #2279 üzenetére
köszi,letöltöttem a RBR Audio v2.3-at,így már tetszik.
Ha a pluginnal játszok és utána a karrierben,akkor ha a subaru helyére töltöttem le az autót akkor az marad meg karrierben is? Az előbb sikerült menni így egy subaru kinézettel de lada fizikával. Az megoldható,hogy amit letöltök kocsit azzal karrierben is tudjak menni? -
fess
őstag
válasz
Sub-ZeRo #2263 üzenetére
Köszi szépen,akkor egyelőre marad az rbr2012,azt már letöltöttem. A lévőgphungary-n lévő magyar navigátor működni fog vele? Ettől a navigátornál van jobb?
Az i2k féle magyarítást feltehetem,nem lesz belőle gond?
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo #2248 üzenetére
Az Akagi pálya is nagyon jó! Szerpentínen kell lefelé menni! Nagyon jó! Bergheim nekem nem tetszik
Olyan problémám van a játékkal,hogy bizonyos hangeffekteknél be szaggat a játék nálam.Ilyen például mikor elengedem a gázt és nekiáll a kocsi visszadurrogni.A visszadurrogással együtt szaggat a játék is,és ugyanekkor az irányítás is késik de akkor már kész is a baj mert lemegyek az útról. Vajon ki lehet a gond? Tapasztalat valaki már ilyen jellegű problémát?
-
goyo206
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #2241 üzenetére
Bizony ám, h. nagy sikernek!
Én jó pár éve versenyzek, kisebb kupákban sikerült oklevelet, ill. kupát nyernem, de pl. a 6. Magyar Richard Burns Rally Bajnokságban 2010-ben ha jól emlékszem 1 alkalommal sem (vagy max. 1-szer) tudtam célba érni!
Most volt az első fordulója az ERC-nek, ahol 12. helyen értem célba (kat.4.), rengeteget (több, mint 7p37mp) kaptam, mégis sikernek könyveltem el!Hogy miért? 79-en rajtoltunk el és 24-en értünk célba!
zoltanz: ajánlom figyelmedbe a Magyar Pluginon a Hotlap módot gyakorlásra! Miután az alap játék VB módját végigtoltad, szénné vertél legnehezebb módban mindenkit, utána az itt elért eredmények meglepőek lesznek
! A régebbi országos bajnokok (akik már 2004-től tolják) közül tudok olyat, aki napi 6 órát gyakorolt! Azért az ott van a szeren!
...és jogos, Sub-ZeRo kollégának igaza van, h. minden apróság számÍt, elsősorban a pályaismeret, de a kezdeti óriási, több mp-es javulások után később a tizedmp-ekért sokkal-sokkal többet kell majd küzdeni!AutóbeállÍtás, kormánybeállÍtás, monitor optimalizálása, stb. stb., minden apróságot be kell vetni, h. javuljon az ember és abban a küzdelemben akár egy kiesés is múlhat azon, h. mondjuk rápillantasz az időeredményre!
Én nem egyszer dobtam el a vasat annak köszönhetően, h. csak bevillant az időeredmény! ...ha nagyon jó volt azért, mert megremegtem, h. ebből lehet egy szép idő, ha meg gyenge volt, azért, mert elkezdtem "sietni", vagy éppen ha pont kanyar Ívnél dobja föl az időt, az is befolyásol és ottmarad pár tized, ha nem 100%-osan koncentrálsz! Nehéz ügy, de ez adja a gyönyörűségét!
Hajrá Nektek, sok sikert és sok csapatást kÍvánok! -
zoltanz
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #2241 üzenetére
Ez most nem ehhez a játékhoz fog kapcsolódni, de jobb lenne ilyesmi cheat stb akik nem ismerik ezeket annyira.
Tapasztalatom szerint, (mondjuk ha nem bukok nagyot) ha erősen zöldben vannak az időim akkor már nyerem a bajnokságokat könnyen, az szezonvégi eredményt meg látni hogy alakúl (ha kell újrakezdek egy országos bajnokságot.). -
-
goyo206
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #2220 üzenetére
Lustaság fél egészség? ...huhh én is meddig halogattam a kormány projektemet...
Bocsi egyébként a versenyért, sajna benéztem a zárást. Pontosabban "kancsó" voltam a kreáláskor, mert tegnap és ma van pihenőnapom, ma éjféles zárással kellett volna megcsinálni, ma fogok végre játszani! -
-
goyo206
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #2200 üzenetére
Nya, készen is van:
PH "bajnokság" - WRC végül is nem ugyanazok a pályák lettek, próbáltam kicsit sprint jelleget adni neki, prológ jelleggel kezdünk és power stage-el fejezzük be!
Hajrá! -
goyo206
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #2198 üzenetére
Ez bizony nem igaz, az N4 a fasorban sincs a WRC-k mellett!
Az, h. időben ugyan ott vagy, (én is voltam Így és erre azt mondták a nagyok) annyit tesz, h. kb. az N4-es autót tudod kiautózni! WRC-vel azért sokkal-sokkal jobb időket kell(ene) menni! Amikor kihagyok pár hetet, hónapot, jól esik kicsit visszamelegedni N4-el, mert kényelmesebbek a féktávok, stb.! Tudod mit? Megcsinálom ugyan ezt a versenyt, első 5 pályával, aztán tolunk egy full contact WRC-t!
...és inkább a célban találkozzunk, ne a fák között!Én is hajlamos vagyok eldobálni sajnos...
-
goyo206
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #2196 üzenetére
No, azért úgy látom, lesz mit ledolgoznom!
Szerintem jövő héten jutok el a letolásig, de majd meglátom, remélem összejön előbb!
Legközelebb picit izmosabb autót kellene választanom... Csak tesztelgetek is egyúttal, mert nem tudom, mivel menjek a Lepold versenyen! WRC párti vagyok én is, Így dillemás a helyzet, de szerintem egy S2000-es vasacska lesz, szóval legközelebbi versenyen már egy S2000-es lesz a WRC-d ellenfele!
Az első pályák elég szorosra sikeredtek, kár, h. a Fallosz 2-őn elestem... -
goyo206
senior tag
-
goyo206
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #2191 üzenetére
Értem, háát, igen, van mit bogarászni benne, szó se róla!
Akkor ajánlom figyelmedbe a set-es totyikot, ott van pár okosság!
Muszáj lesz megtanulni normálisan, mert a dobálósokra azért nem árt, ha tud az ember ezt-azt a setelésről, meg ki tudja, mi jön még, szóval ha eljut a plugin arra a szintre, h. akár 2-3 gyors után adott versenyen lehetőség nyílik setupolásra és akár elengedhetetlen is, akkor jól jöhet még a megszerzett tudás! -
goyo206
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #2189 üzenetére
INNEN töltsd le ezt a kis segítséget, aztán hátha segít valamicskét, meg beírhatod ide, mi az amire kíváncsi vagy, bár én is elég gyenge set készítő vagyok, de pár dolgot tudok, amit meg nem, azt ki lehet puskázni a setkészítés fórumból a simfanson!
Ja, készül ERRŐL a versenyről is videó majd, ráadásul minden forduló után!
"A Lepoldsportvideo Rally Challenge fordulói után készülni fognak összefoglaló videók! A versenyzőknek 2-3 pályáról kikell majd választaniuk a olyan replay-t ami szerintük látványos volt vagy olyan eseményt tartalmaz amit szívesen látnának késöbb a videóban, ezeket a kiírásban megadott e-mail címre kell postáznotok!üdv. Rendezőség"
-
goyo206
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #2184 üzenetére
Retro, jaja, arra is jelentkeztem én is természetesen, régi cimborám (Papa_G), osztálytársam invitálására!
Szerintem ott a retro miatt mindenképpen a jó "öreg" Xsara 06-al megyek, ahhoz vannak setjeim, amik már eléggé kiforrottak, pár év alakítgatásából eredően!
Nekem is a max. 792 a játékban, kint pedig 315, de még nem próbáltam a Te verziódat, holnap lesz időm végre! (remélem)
...jaa, esetleg aszfaltnál 713-727, de nagyon elvétve...ui.: ...ha gondolod, ide belinkelheted a versenyeket, amin elindultál, ha tehetem, letolom én is, meg aztán hátha kedvet kapnának mások is és kicsit szaporodnánk!
-
goyo206
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #2182 üzenetére
Hmm. Akkor megyünk egy versenyt?
Na jó, vicc volt, örülök, h. egy simfansossal találkozhat itt az ember!
Szóval nekem anno elég nagy nevek (az RBR élmenői) mondták, javasolták ezt a 300 körüli értéket. Először mondjuk nem kellett nagyon agyalnom, a 180-as elfordulású Force EX-emmel nem volt effajta gond!Amikor megvettem a DFP-met, akkor 270-et ajánlottak sokan. Úgy tettem, mostanában emeltem, de a 360 már nagyon soknak tűnt, így 315-ön tolom, 792-es kormányelfordulással a játékban. Neked a setupokban mennyire van állítva?
Próbáltam már az 540-et, de nekem nagyon összeszedős, szóval ha murván sok volt, akkor nem bírtam összeszedni, aszfalton meg szintén, a durva visszacsapás, letapadás miatt!
Természetesen beállítok mindent úgy, ahogy mutatod, kipróbálni mindenképpen kipróbálom, köszi!
Milyen vassal szoktál menni egyébként? ERRE az új versenysorozatra neveztél már? Hajrá! Még én sem, de most már megteszem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Router gondok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- XPEnology
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest