Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Azt mond meg nekem, (vagy valaki aki tudja) a setup mentés hogy van?
Ha egy letöltött autóval mennék a bajnokságban akkor a setup-ot hogy és hova másoljam be hogy a játékban is lássam? kb. 2005-ben foglalkoztam utóljára veleArra emlékszem hogy vannak valami slotok és az autó és setup slotnak egyezni kell.
-
goyo206
senior tag
Pffúúú Istenem!
Ááá, nem az a lényeg amúgy! Van rajta gyorsító csík, oszt' de jó mán' neki! Paraszt!A verseny:
...háát, mit ne mondjak, "fényesre" sikeredett. Sardian: leteszteltem 1-szer, nagyon adta, jó volt minden, csodálkoztam is, h. ennyi kihagyás után így "adja". Elrajtolok, erre szerinted eltévedtem?Amikor ki kellett volna menni balra, én elmentem jobbra, utána ott benn mentem egy helyen 3 kört, mire mondom itt valami nem f@sza. Jó ideges voltam, szóval innentől kezdve ez rá is nyomta a bélyegét az egészre! Mindenhol super rallyztam, de így sem értem célba.
A tanulságot levontam, kb. fél éves kihagyás után nem szabad közel 0 teszttel elindulni! Nagyon sajnálom, mert nagyon jó kis feelinges pályák voltak, jól összerakott verseny volt!
Majd legközelebb remélem össze tudom szedni magam egy kicsit! -
Z0C!
őstag
hátha valakit érdekel..
Az első LEG után... -
goyo206
senior tag
Nagyon jó kis kupa, kár, h. nem nagyon van időm tolni, pedig ez tényleg nagyon szimpatikus.Kormány ügyben:
én Force EX-el kezdtem, azzal is el lehetett lenni, aztán jött egy DFP, majd DFGT, G25, G27, Fanatec Porsche 911, majd újra a jól bevált G27 Clubsport Pedállal, amit később olcsósítottam egy CSR Elite Pedals-ra.
Ajánlott kategória ezek közül bármelyik. A DFP és G25 nincs gyártásban, ezek közül ki kell fogni egy jóféle használtat, v. GT-ből is. A MoMo-t kihagytam, szóba jöhet még az is. -
goyo206
senior tag
Tudom sajnos, de szerencsére a Zempléni erdőkben nem annyira elterjedt a csesztetés (kopp-kopp-kopp), vagy én voltam eddig szerencsés.
Öcskösnek már kicsit neccesebb lesz kiszaladni a Bükkbe Miskolcról, de nagyon remélem nem lesz nagy para. Én meg sajna legtöbbet Nyíregyen vagyok, uh. túl sok alkalom nem lesz rá, de azért ha adódik, itt is ki fogom használni a lehetőségeket.
-
-
Hát ha megyek is online, akkor a franciákhoz szoktam benézni, de álva hagynak 180-nál, szóval nem tudom hogy velem van a baj, vagy velük. Amúgy 95%-os AI ellene játszok offline és megverem őket.
Megvettem a játékot és scania-nak brutél hangja van tényleg.
A féktáv meg a súly érzet nagyon komoly.
-
goyo206
senior tag
. Jogos-jogos. Nem mondom, h. nem toltam még körbe soha egy körforgót sem, de csak hogy adjak némi élményt az éppen mellettem ülőnek!
Dehát no, 1-2 kör, aztán annyi, nincs benne sem kihívás, sem igazából semmi. Persze ezt is csak akkor, mikor látom, h. a közelben-távolban semmi közlekedő!
(#2536) Sub-ZeRo:
Pff, akkor sajnálom, nem tudom mi lehet a gond, esetleg próbálj beírni a Plugin hibajelentések topikba, hátha tud v.ki Neked v.mi okosat mondani. Oprendszerfüggőségről sem tudok, tehát nem leszünk előbbre, ha aszondom, h. én win7 64bit-et használok... -
goyo206
senior tag
Én pl.: tegnap reggel mentem ki a közeli Lidl parkolójába (még zárva volt!), meg mellette is volt egy üres parkoló, csak már idegesít, h. 3-ba nem tudom fölkapcsolni, csak ritkán, pedig rövid, kombi diffi van benne, de hiába na, hiányzik a tempó... Nem az én stílusom ez a bólyakerülgetős dolog, az erdőt kedvelem jobban...
(#2532) Sub-ZeRo:
mind1, nem értem... Kipróbáltad már úgy, h. nem a régi RBR-edet szerkeszted, hanem egy tök másik helyre föltolsz egy origit, meg ezeket a kiegészítőket? -
goyo206
senior tag
-
Gaz 78
aktív tag
-
Gaz 78
aktív tag
Nincs ingerenciám megtanulni kormányt használni,nem akarok idegeskedni. Inkább tolom billel... Az autókat sem állítgatom,default setup-pal megyek mindenhol...
Ahhoz képest a Cseh pluginban,a Magyarok közt a 4. voltam összetettben. Volt olyan pálya,ahol a legjobb időt mentem bill-el.. ..ez sikerélményt ad,sajna rengeteg mérgelődéssel járna a kormány használata,amitől inkább kímélem magam... Megjegyzem,elhiszem,hogy kormánnyal jobban lehetne menni,de ahhoz állítgatni kéne az autót és akormány jól kezelni,az összes pályát megtanulni,áhh .(A Magyar plugin-t használom mostanában,mert a Cseh plugin-ban megállt az idő.. 2008-as wrc-k a legújabbak,1.6-os wrc-k nincsenek abban a játékban.. Szerencsére itt a rallysimfans plugin-ban nagyon sok kocsi áll a rendelkezésre .)
-
goyo206
senior tag
Üdv itt
!
Igyekszünk életben tartani, remélem téved még ide más is!
Óriási gratuláció, szép a videó és úgy érzem, az a 2:11-es idő is elég jó Ladával!
...ha nem sértés, szívesen kipróbálnám a setupodat (setupjaidat), nagyon szépen megköszönném, ha átküldenéd a mail címemre (adatlapomon kinn van).
Cserébe van bőven összkerekes vasakhoz setem, majd mailben egyeztetünk, ha gondolod!
A Simfans Pluginon is tolod?(#2388) Gaz 78:
Gyári Dell pc? Valahonnan nézz egy pontos alaplap típust (mondjuk Aida64, v. leszeded a ház oldalát) és a deszka gyártói oldalán keresgélj. Oprendszer Win7 igaz? Esetleg ha letúrod a mostani drivert és csak amit a win7 tol hozzá, akkor milyen lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- trek81 károsultjai
- Építő/felújító topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- További aktív témák...
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest