Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért mielőtt nagy kopp lesz, afelől biztosak lehettek, hogy aki nem gyakorol, annak ugyanúgy esélye se lesz a 4-500 kört megtett játékosokkal szemben, mint most.

Dzsaver nem tudom mentél-e a Forddal azóta, de most már az is jó. A Vectra meg egy szar még mindig, ez igaz. A többi gyakorlatilag egyforma(nak érződik), kivéve persze a BMW-t. Mivel azzal nem tudok igazán jól menni most sem, így azt nem tudom...
-
törölt tag
Az egységes fizika viszonylag egyszerű (lásd a WTCCEX-t), de ha ténylegesen igényesen akarjátok megcsinálni, akkor azért meg nem
mert kell hogy különbözzön...van aminek muszáj is, mint pl. a kerekek pozicionálása, de ez kiterjedhet a benzintank elhelyezésén túl még sok mindenre...és akkor tényleg különbözni is fognak meg ugyan olyanok is lesznek 
Nekem is van egy ilyen cuccom, teli van pakolva autókkal, de ritkán van időm szöszölni rajta.
Tökéletesen egyforma nem lesz az biztos, hiszen a .pm is meghatároz, és aztán még sok minden ha odafigyelősen van megcsinálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mert kell hogy különbözzön...van aminek muszáj is, mint pl. a kerekek pozicionálása, de ez kiterjedhet a benzintank elhelyezésén túl még sok mindenre...és akkor tényleg különbözni is fognak meg ugyan olyanok is lesznek