Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ted-Mosby

senior tag

válasz zodo #4408 üzenetére

válassz majd Lada-t az új mod-ban és akkor csapattársak maradhatunk :DD :DD :DD

azt elfelejtettem, ha a többség is úgy gondolja akkor 2-3 fős csapatokba tömörüljünk a v2.0-ban és akkor lehet csapatbajnokság is

• válasz zodo #4408 üzenetére

Nem azért mutattam az időt, hogy azt biztonyítsam, hogy nálad jobb vagyok. :)
    Viszont összemérhető a saját Lacettis időmmel, ami épp' hogy csak jobb. Pedig azt a kocsit már mondhatjuk, hogy jól ismerem, a TDi meg eléggé más világ. Viszont túl nagy különbségeket nem állítottam rajta a Lacettihez képest és mégis autózható lett/maradt. Erős a gyanúm, hogy te nagyon olyasmihez és/vagy úgy nyúlhatsz hozzá, amihez nem, vagy nem úgy kéne. Mert ahogy néztelek néha, nem láttam nálad semmi olyat vezetéstechnikai szempontból, ami különösebben hátráltató lett volna az időre nézve.

• Ted-Mosby

senior tag

válasz zodo #4408 üzenetére

Neuro-val kell egyetértsek Csapattársam :)

NEM AZ AUTÓ A HIBÁS !!!

kevés a gyakorlás

én is ugyanazzal az autóval megyek, mint Te és nézd meg a különbségeket
    nem vagyok jobb "sofőr", mint Te, de a gyakorlás nagyon sokat számít

már említettem korábban, hogy nekem viszont az a beállítás jön be amit a játék alapból felajánl, Valencia-ban és most is azzal megyek , csak a fordulatszámot húzom fel 4800-ra , máshoz nem nyúlok
    lehet, hogy az a hiba, hogy sok mindent állítasz és sokfelé és valószínű rossz irányba

szerintem jó autó a TDI, csak "érteni" kell a "lelkéhez"

a jó megoldás tényleg az, ha jól emlékszem még Horcsa is írta

ELŐSZÖR MEG KELL TANULNI A PÁLYÁT !!!!

(ez legalább 100-150-kör, ha új és ismeretlen Neked a pálya)

addig felesleges állítgatni bármit is,ha már csukott szemmel is tudod, hol kell fékezni és kanyarodni, na akkor lehet a futóművet és a rugókat stb... állítgatni

és az hogy most 2:13-mat vagy 2:15-öt mész pl Nurburgon az egy dolog
    de ahogy megnézed az eddigi futamokat 5. vagy 8. helyről is lehet az elsők között végezni
    türelem, kitartás és odafigyelés kérdése az egész
    pl Monza : 6. helyről 2.
    pl Macau : utolsó helyről(15mp várakozással) 5.

Időeredmények:

Brands Hatch
    ...
    4.Ted-Mosby-----1:39,360

Hungaroring
    ....
    2. Ted-Mosby-- 345 kör---- 1:58,368

Monza
    ...
    5.Ted-Mosby-- 220 kör----2:03,594

Nuerburg
    ....