- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Projektor topic
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
Ventur@ #4629 üzenetére
Igazából amit várok az új modtól az az autók, és a grafika, amit reménylek, hogy jobbá lesz.
Sajna a kormányom egyre nagyobbat lötyög, és mivel nem nyertem el azt, amire licitáltam, vagy beszerzek valamit, vagy a 800 ft-ossal fogok jönni.Azzal már szembesültem, hogy a hátsó harmadban fogok versenyezni, de ez nem lomboz le, mert szeretem az rfactort, és nem a győzelem a cél, hanem, hogy problémák nélkül végigvigyem az autót a versenyen. Amire ez elég lesz, arra lesz elég.
Pontjaim vannak, bele vagyok ölégedve magamba.Ma lehet szétkapom a kormányt, és megnézem.
-
válasz
Ventur@ #4629 üzenetére
Ideje lenne megtanulni, hogy Nürburgring és nem Nürnburgring.
A netem ma nem lesz meg, holnap délután ötre jönnek megnézni mi az ábra (nem tudom minek ez a cirkusz, de hátha most tényleg a modem döglött meg), tehát a holnapot még nem mondom biztosnak, így azt felejtsük is el inkább. Leghamarabb szerda jöhet szóba, de majd tájékoztatom a népet, hogy mi az ábra.
Vb-ként tisztában kéne lenni a szabályokkal, azaz a pálya nem marad el akkor, ha szerverhiba miatt nem tudunk a kiírtak szerint versenyzni!!! Ez a lehetőség fel sem merült.
Curitiba pálya hibás volt, az más tészta, ne keverjük ide és ne terjesszünk hülyeséget, még elméleti szinten sem. Magyarul Brands Hatchre még nem kell gyakorolni, a következő bajnoki Nürburgring lesz, csak az időpontja változik!2.0 modot egyelőre felejtse el mindenki, majd meglátjuk milyen lesz. A BMW jelenlegi állás szerint totál esélytelen benne, így forszírozom a jelenlegi mod egységesítését (megoldható, már magam is utánajártam hogyan kell, így pl. a Hondával mentem 2:12.400-at Nür-ben) FWD szinten, mert a mostaniban - még - pariban van a Bömös. Persze az új autók ettől még nem maradnának ki, de az tény, hogy a mostani irányítása maradna meg, nem gyorsulna semmi 4-5 mp-et (de minek is gyorsuljon). Ami szerintem tökéletes egy szimulátor jellegű játékhoz.
Huh, mekkora oltás lett ez a hsz, na mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M1 PRO - 2021, 10/16 mag, 32GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (110)
- Macbook Pro 14" M1 PRO - 2021, 8/14 mag, 16/512GB - garancia (113)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16GB RAM, 2 TERA SSD, touchbar - garancia (62)
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Digitális PlayStation 5 // 2 darab kontrollerrel //
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest