Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JJános

addikt

válasz Ventur@ #4629 üzenetére

Igazából amit várok az új modtól az az autók, és a grafika, amit reménylek, hogy jobbá lesz.
    Sajna a kormányom egyre nagyobbat lötyög, és mivel nem nyertem el azt, amire licitáltam, vagy beszerzek valamit, vagy a 800 ft-ossal fogok jönni.

Azzal már szembesültem, hogy a hátsó harmadban fogok versenyezni, de ez nem lomboz le, mert szeretem az rfactort, és nem a győzelem a cél, hanem, hogy problémák nélkül végigvigyem az autót a versenyen. Amire ez elég lesz, arra lesz elég.
    Pontjaim vannak, bele vagyok ölégedve magamba. :DDD

Ma lehet szétkapom a kormányt, és megnézem. :U

• N€T0X|N

őstag

válasz Ventur@ #4629 üzenetére

Ideje lenne megtanulni, hogy Nürburgring és nem Nürnburgring. ;]

A netem ma nem lesz meg, holnap délután ötre jönnek megnézni mi az ábra (nem tudom minek ez a cirkusz, de hátha most tényleg a modem döglött meg), tehát a holnapot még nem mondom biztosnak, így azt felejtsük is el inkább. Leghamarabb szerda jöhet szóba, de majd tájékoztatom a népet, hogy mi az ábra.

Vb-ként tisztában kéne lenni a szabályokkal, azaz a pálya nem marad el akkor, ha szerverhiba miatt nem tudunk a kiírtak szerint versenyzni!!! Ez a lehetőség fel sem merült.
    Curitiba pálya hibás volt, az más tészta, ne keverjük ide és ne terjesszünk hülyeséget, még elméleti szinten sem. Magyarul Brands Hatchre még nem kell gyakorolni, a következő bajnoki Nürburgring lesz, csak az időpontja változik!

2.0 modot egyelőre felejtse el mindenki, majd meglátjuk milyen lesz. A BMW jelenlegi állás szerint totál esélytelen benne, így forszírozom a jelenlegi mod egységesítését (megoldható, már magam is utánajártam hogyan kell, így pl. a Hondával mentem 2:12.400-at Nür-ben) FWD szinten, mert a mostaniban - még - pariban van a Bömös. Persze az új autók ettől még nem maradnának ki, de az tény, hogy a mostani irányítása maradna meg, nem gyorsulna semmi 4-5 mp-et (de minek is gyorsuljon). Ami szerintem tökéletes egy szimulátor jellegű játékhoz.

Huh, mekkora oltás lett ez a hsz, na mindegy... :D

Új hozzászólás Aktív témák