- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Monitor hiba topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KaraDani #3939 üzenetére
Ez nagyon függ attól is ki hogy vezet...általában én eléggé használom a hátsó gumikat, mert különben leesik az ideális hőfok alsó értékére..vagy még alá.
hátsó kerékre meg hiába teszek összetartás, annak a pozitív hatása szinte a nullával egyenlő...viszont a negatív kapásból jelentkezik.
Szal inkább ahol lehet csúsztatgatom a hátsóját hogy melegedjen.
erről jut eszembe:JJ tegnap az volt a gond hogy a gyors kanyar után íven lassultál meg a felvezető körben...egyszerűen ott már nincs mit csinálni...ha lassan fordulsz, akkor inkább belül, mert aki meg tempóra számít az óhatatlanul belédküldi a festékét
Nem tud mit csinálni...pl. én sem villogásból megyek így-úgy a felvezkörben, hanem hogy a gumi hőjét felhozzam...pláne a hátsót.
Nem tudom én vertelek-e csomagtartón,...de ha nem én akkor akár én is lehettem volna.
...mindenképpen bocsi persze, csak nem számítottam rá hogy ott meglassulsz (ha én voltam).
kb. mint az üres körforgalomba való behajtásnál blokkol előtted valaki...fullra nem számítasz rá, és persze te vagy a hibás...de azért gondolsz magadba szépeket...meg nem is jó érzés eltolni valakit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest