Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Syrius XIX

addikt

válasz N€T0X|N #1222 üzenetére

Azért nincs autofékezés, mert azzal olyan előnyhöz jutsz, amivel még a kormányosok se tudnak mit kezdeni!

Ezt 1 kicsit kifejtenéd bővebben pls.? :F

• dzsavermadar

senior tag

Ehhez a fékrásegítéses témához.
    Mai nap folyamán ki fogom próbálni a különbséget.Nálam most a szabályzat szerint van beállítva minden. Tegnap már volt időm 20 kört is menni (igaz, ebből csak 5-6 volt a mért)
    Ez volt az első tesztelésem igazából. De itt még közben nem is állítottam semmit. Csak az alapokon mentem.Elmegy, lehet vele rendesen menni (bár ez csak első benyomás, és csak ezen a pályán)
    Ha igazán dob rajta a fékrásegítés (alacsony),akkor majd jelentkezem.
    Általánosan viszont az a véleményem, hogy még csak "kezdegetünk", és így még képlékeny minden. Próbastádiumban vagyunk. Kérek mindenkit, hogy jelezze azonnal, ha gondja van valamivel,(természetesen megbeszélési hangnemben, és ne vádlón, vagy bántón). Ez a válaszban is így legyen!!!
    Hiszen a versenyzés mellett, egy csapat építéséről is van szó. Nem kell azonnal lelépni, ha valami nem tetszik, hanem jelezni.
    Neuro. Azt nem értem,
    "azzal olyan előnyhöz jutsz, amivel még a kormányosok se tudnak mit kezdeni!"
    A kormányosok itt is alapból előnyben vannak, úgy tudom. Egy ilyen segítség legfeljebb kompenzálhatná a különbséget. A másik oldal meg az, hogy akkor a kormányosnak is rendelkezésére áll ugyanez a segítség, és máris nincs előny ebből. Ezért nem értem.
    Természetesen nagy munkát végez Ted és Neuro, amit köszönök mindenki nevében. De attól még nem "kiskirályok", hogy kialakítanak egy működő rendszert, amit nekünk csak használni, és véleményezni kell. Megjegyzem, mint a VB harmadik tagja én is király lettem. Igaz csak kicsi. ;)
    Legyen az ember az elsődleges, és ha ésszerű, akkor úgy alakítsunk mindent, ahogy mindenkinek aránylag megfelelő.
    Egy konvojban is a leglassúbb járműhöz igazodnak, hogy együtt maradjon a csapat.
    Remélem itt is igaz, hogy "a versenyzés nem csak a győzelemről szól"
    Most már elkezdek tesztelni, és én is tudok érdemben hozzászólni a dolgokhoz.
    Én úgy állok a dolgokhoz, hogy valószínűleg esélyem sincs az első helyezések eléréséhez, de számomra nem ez a lényeg. Akkor is elindulok, ha az időim alapján úgyis utolsó leszek, nem pedig kiszállok a buliból. Sok a szabály, de az azért van, hogy végre normálisan versenyezzünk, nem pedig őrült módjára körözzünk ahogy puffan.
    Kicsit hosszú lett, majd máskor folytatom. Meg a tesztelés után. :R

• Ted-Mosby

senior tag

a döntéseket nem csak itt a fórumon, hanem privát üzenetekben is megbeszéltük(jük)

a témát itt ebben a fórumban lezártnak tekintem, nem szeretnék folytatást !!!!!!

aki nem bír megnyugodni, az folytassa itt

• dunc

nagyúr

Üdv. Mindenki.

Először is mindenkinek Kellemes ünnepeket. (utólag is )
    Néhány észrevételem lenne a játékkal ,a szervezések,és a kivitelezéssel .
    Valószínű néhány fórumtársnak feltűnt,hogy a kezdeti lelkesedésem ellenére,elég hamar eltűntem ,mint a fórumból,mint a részvételtől.
    Ennek okai részben Kedves JJ fórumtárs érvei ,másrészről a többiek akaratának diktatúra

szerű figyelmen kívül hagyása. Itt a kedves szervezők mintegy kiskirályként döntenek változtatnak meg mindent saját szájúk íze,és vezető tudásuk alapján. Félreértés ne essék,az alapelgondolás jó , a szigor kell ,de ez így nem megfelelő . Tehát személy szerint kihagyom a közős játékot. (nem sok mindenkit zavar).
    Ennyi észrevételem van.

Új hozzászólás Aktív témák