Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz JJános #1209 üzenetére

"De még egyetlen kérdésre nem válaszolt nekem itt senki. Miért?
    Kinek áll érdekében, vagy miért lett hozva a döntés?"

MINDEN esetben meg volt indokolva a döntés, ha másképp nem úgy, hogy valaki megkérdezte, és válaszoltunk.

"Neuro már a kezdetén el akarta venni a segédleteket, akkor többen hozzászóltak, hogy hagyjuk. Aztán mégis el vett belőle szó nélkül.
    Most sem olvastam semmit, hogy nem lesz. el lett véve."

Egy nagy lószart nem lett szólva, csak néha figyelni kéne arra a baromra (rám), aki folyamatosan linkelget, meg szólogat az ilyen dolgok, meg a szabályzat miatt! Tökéletesen látszik, hogy te egyszer sem tetted meg, csak hőbörögsz!

"Én nem akarok problémás lenni, de ez nonszensz. A program ad segítséget, de ti kikapcsoljátok. Miért? Mitől kell félni?"

Jó, hogy már azt nem hozod fel, hogy miért nem hagjyuk az autopilótát használni! Gondolkodj már egy kicsit! Azért nincs autofékezés, mert azzal olyan előnyhöz jutsz, amivel még a kormányosok se tudnak mit kezdeni!

"Attól, hogy valaki a segédletekkel győz le titeket? Ez nevetséges."

Nem, az a nevetséges, hogy te vagy az egyetlen, aki szinte mindenből cirkuszt csinál, mert kizárólag magához akarja igazítani a dolgokat. Ezt önzőségnek hívják, és egy csapatban az ilyesminek nincs helye!

Ezen kívül kicsit unalmas, hogy mindenért engem basztatsz, holott nekem sehol nem kötelességem ezzel az egész szarsággal foglalkozni, nem kell nekem kiszolgálni se téged, se senkit. Mégis megteszem, mert közösséget akarunk építeni, és hasznos tagja akarok lenni. Igenis mérlegelek minden helyzetet, és a legtöbb döntést nem egyedül hozom. Csak te ezt kurvára leszarod, mert neked nem logikus az, hogy... neked nem logikus semmi. A többieknek viszont igen, úgyhogy javaslom magadba nézz, mielőtt mutogatni kezdesz legközelebb. Ennyi voltam.

Új hozzászólás Aktív témák