Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cselt
senior tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Hát nemtudom, azért szerintem pont, hogy F1-ből van annyi mod mint a fene. Mindenki csinál magának egyet, kicsit belepiszkálnak aztán már verik a mellüket, hogy milyen király modot csináltak.
Azért szerintem azt nem kéne elvárni, hogy a szezon felénél legyen 10, az idei évet feldolgozó mod. Illetve lehet, de akkor el kell fogadni, hogy csak kamu adatokból lehet megcsinálni, mert nincs olyan csapat, aki kiadná szerintem az idei adatait, de még a tavalyit se nagyon. Szerintem bőven elég lenne az a 2-3 mod F1-ből egy évre, de az legalább legyen jól megcsinálva.
Zártból van sok mod, ez tény, de abból is kevés az ami igazán jó. De ezeknél sem egy sorozatot dolgoznak fel 10 modban, hanem szinte mindig más kocsit csinálnak, ami azért már megint más dolog. Ennyi erővel nyitottból is van kismillió még az F1 mellett.
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest