- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
Webes felületen nem lehet semmit se csinálni?
Bármit is csinálok "Valami nem sikerült" hibát ír
-
GabN73
addikt
válasz
nokia3650365 #33366 üzenetére
Örülök neki, épp most raktam rá egy nagyobb összeget
Bankom levonta, Revon pedig nincs, fasza lesz :))
-
GabN73
addikt
válasz
UberMutant #29926 üzenetére
Azt lehet tudni hogy kb mennyi pénzről van szó?
Mert tőlem még nem kértek be semmit, pedig mindig van 1-2 nagyobb töltésem.
-
GabN73
addikt
Mer' a terminálon Mancika nem jó gombot nyomott, ilyenkor az van hogy olyan műveletet indítanak a POS-on amihez kell a manager kártya. (Jellemzően sztornó vagy áru visszavét)
Vagy nem volt helyesen frissítve a terminál, oszt' bekavart valami a kis agyában.
ATM_automata
Tranzakcióként nem számolnak fel díjat korlátlan számban, viszont eladás után lehet költséged. (Metalban vagyok) -
GabN73
addikt
válasz
SzekeresPeti #28595 üzenetére
Kéne még elé a HU20.
-
GabN73
addikt
válasz
szabi__memo #28588 üzenetére
Szóval van egy, az én nevemre szóló magyarországi banknál vezetett számlaszámom, hozzá tartozik az én nevemre szóló bankkárta is. Nyitok egy számlát egy másik szolgáltatónál, ugyan úgy, az én nevemre, az én személyes adataimmal (személyi, lakcím) illetve még magasabb fokú KYC-t is csináltatok ahol lehet, adok be extra dokumentumot. Majd fogom a pénzem, és befizetek erra az oldalra XY nagyobb összegű pénzt. De nem, nem ugyan az valóban. De a nem létező hitelkártya reklámozása az megy ...
Gondolom ott is csak egy regisztráció kell, és alád is vágják majd, bármiféle dokumentum bekérése nélkül...
Sőt, meglepi: ha bankfiókba bemegy egy "csöves" szintű ember/stróman, aki nem úgy néz ki mint aki naponta mozgat milliókat, simán megtagadják az ügyintézést, és jelentik/blokkolják a számlát/kérnek be hivatalos dokumentumokat. Hiába az Ő nevén van mind a két cég...
-
GabN73
addikt
válasz
szabi__memo #28582 üzenetére
Tehát az nem ugyan az, amikor én a saját számlámról, a saját, beregisztrált accomra/számlámra utalok összeget. Nincs több mondanivalóm, köszönöm.
-
GabN73
addikt
válasz
szabi__memo #28577 üzenetére
Akkor legyél olyan kedves, és kérdezd már meg a Coinbaset meg a Binancet is erről, hogy nem EU-sként milyen jogon kértek tőlem is adatokat...
LOL....
-
GabN73
addikt
válasz
szabi__memo #28574 üzenetére
Mondjuk hogy ugyan azok a KYC meg pénzmosás, terrorizmus elleni törvények vonatkoznak ezekre is?...
-
GabN73
addikt
válasz
szabi__memo #28572 üzenetére
Akkor tudnod kéne a számla befagyasztásokról is, nézz szét pl Coinbase redditen...
-
GabN73
addikt
válasz
szabi__memo #28570 üzenetére
Merülj el a crypto világban, ami állítólag nem szabályozott, csak nehogy legyen meglepi
Vagy majd amikor az általad hirdetett X1 nevű csoda egyszer csak bevonja a kártyádat jogosulatlan használat miatt egy ATM-nél... -
GabN73
addikt
válasz
dkekesi #28565 üzenetére
Még mindig nem értem hogy miért nem lehet ezt elfogadni és túllépni rajta.
Elfogadták, minden rendben? OK.
Nem csak a Revo, bármelyik magyar bank megteheti ezt veled, akár a kártyádat is blokkolhatják ha olyan helyen vásárolsz, hiába ismered el.Köszönjük a tájékoztatást, de move on please.
-
GabN73
addikt
Egye már ki a Revo... Tegnap előtt meghívtam 2 ismerőst, egyik már be is regelt, nem kaptam érte semmit. Ma nézem hogy hogy áll a másik, kiküldött meghívó sehol, Revo meg azt írja hogy 10k jár ha meghívok valakit ....
-
GabN73
addikt
Ha metal csomagban kimaxolom a napi kereskedési limitet, mennyi idő míg elszámolják az összeget?
Múltkor is ebbe a hibába futottam, péntek délután adtam el a részvényt, az állapot szerint végrehajtva. Az összeg viszont továbbra is csak befektetésre elérhető, nem tudom kivenni.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest