-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alex devil #52953 üzenetére
Az Erste jó, de persze kell lennie forint meg deviza számlának is, és max 500 ezer forintig kedvezményes havonta (750 ezer prémium ügyfeleknek).
-
Moleman
addikt
válasz
alex devil #52953 üzenetére
A Gránit és az Erste elég jó (a Gránit hangyányival jobban vált), de egyre több magyar banknál van ilyen lehetőség.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
alex devil #51738 üzenetére
Erre az időtartamra nem gondolkodsz TBSZ-en? Szimplán a Lightyear széf hoz most durván 3% éves kamatot, vagy nézel valami ETF-t. Kivenni kiveheted akár idő előtt, viszont ha kihúzod az 5 évet rá, akkor adómentes a hozam.
-
FireFox1996
őstag
válasz
alex devil #51738 üzenetére
Államkincstár, EMÁP, kb 2,7% (változó) kamattal, 3 év futamidő?
-
válasz
alex devil #50348 üzenetére
Mármint hogy ott van a végösszeg, hogy mondjuk 10 ezer forint, ráböksz a fizetésre, és 20 ezret vonnak le?
Ha ennyire nem bízol meg egy weboldalban, akkor ne vásárolj ott. Vagy olyan helyen vásárolj, ahol van Paypal és/vagy Google Pay fizetési lehetőség, ott nem lehet ilyet trükközni. -
válasz
alex devil #50346 üzenetére
Nem, de mi értelme van, ha úgyis csak egyszer használod, aztán már nem él?
-
TrollBalint
addikt
válasz
alex devil #47319 üzenetére
Egy másik topikban pont egy Samsungot kolléga panaszkodott, hogy a Unicredit Mobilapp beszólt neki, hogy rootolt, pedig nem az. Az ügyfélszolgálat azt a választ adta, hogy a Samsungog tudnak ilyet produkálni, lehet itt is az játszik? (Főleg, ha volt valami frissítés mostanában)
-
zsola400
aktív tag
válasz
alex devil #47317 üzenetére
Milyen teló? Gyári szoft? Mert mostanában a Google bekeményített a nyitott BL/rootolt telókra. De van, hogy a gyári érintetlen rendszereket is megfogja.
-
törölt tag
válasz
alex devil #46498 üzenetére
Korrekt Change a legjobb váltó. Tapasztalat lapján. De még ott is lehet különbség, pl vidék és Főváros között, ha jól emlékszem pont vidék javára, ami meglepett pár éve amikor magas volt a dollár pont náluk váltottam. készpénz volt. Revolut jobb lett volna, még így is bőven (5-10 forint különbség, más váltónál minimum 20 volt dollárra). Náluk kezelési költség sem volt vidéken, fővárosba igen. Telefonon érdeklődtem előtte.
Míg egy váltónál "fix" napi ár van, ha csak nem történik valami. Addig a Revolutnál dinamikus ezért a kettő közötti különbség folyton változhat nőhet vagy csökkenhet. Pár éve ilyen 9-10 forint is volt a Revolut és váltó között...
#46506 TrollBalint
Ország több pontján van váltójuk sétálj be egy alkalommal kérdezz rá, nézz rá a táblára ott -
TrollBalint
addikt
válasz
Hát ez valóben meglepő, ezek után már kíváncsi lennék, hogy tényleg ennyiért váltanak-e, mert nekem ez eléggé hihetetlennek tűnik. (Vagy van egy nyomdájuk a hátsó szobában
)
-
pictigjis
őstag
válasz
aztán odamész (bármelyikbe), és soha nem ennyi van kiírva, plusz a kezelési költség, plusz ez, plusz az...
egyébként a revolutnál valóban jelentősen megnőtt a spread, de ez van akkor, ha egy cég a kevés előfizetéses ügyfél miatt lényegében csak a pénzváltáson tud keresni
-
TrollBalint
addikt
válasz
alex devil #46496 üzenetére
Ha jól látom a középárfolyam most 386,4 Ft, ez alapján a Revolut jónak tűnik. Biztos, hogy jól nézted a valutaváltós árfolyamot és nem a vételit? Ha jól nézted, akkor vagy rosszul írták ki, vagy csak be vannak lassulva és hamarosan észbekapnak és átírják
-
Zsocy155
őstag
válasz
alex devil #45443 üzenetére
Szia!
Nekem 2 héten belül megjött májusban. Úgy tudom ennél nem szokott több lenni. -
törölt tag
válasz
alex devil #45271 üzenetére
Miért ne lehetne? Rendszeresen fizettem már ott is vele.
https://www.revolut.com/hu-HU/system-status/
Bejelentkezési probléma észlelve.Geolock vonatkozik Gpay/Apay-re? Internetes vásárlásra pl biztos nem.
-
válasz
alex devil #45274 üzenetére
Ha kétségeid vannak, inkább kapcsold ki. A topikban szerintem nem sokan használják, több gondot okoz, mint amennyit segít.
-
stingy2
senior tag
válasz
alex devil #45271 üzenetére
Minden nap fizetek Revo kártyával Aldiban.(gpay), de fizikai is megy.
Nálunk az én Revolut virtuális kártyám van betéve gpay alá feleségem telefonjába, és még egyszer sem reklamált a Revo, ha nem ott fizetett, ahol a telefonom volt. (az ő telójáról nem is tud a revolut) Szóval ezzel nekünk eddig nem volt problémánk.
Ha gond van a telóval, fizetsz fizikai kártyával. -
dugo_
veterán
válasz
alex devil #39602 üzenetére
Bingó. Az összes eddigi kapu chipet használt... Hát remélem így lesz, mert semmi nyugtát nem adott ki az automata, kapu nyitott, utólag néztem csak, hogy nem tudta levonni.
Zerodot:
Köszi, a visszamenetel nem járható. Mivel a terhelés pontos összeggel ott van a listában, ezért gondolom ez csak valami informatikai blokk a revolut oldaláról.
-
kp78
addikt
válasz
alex devil #31293 üzenetére
Szolgáltatás állapota >> [link]
Feltöltéssel probléma lehet -
anadroid
senior tag
válasz
alex devil #28806 üzenetére
Szándékos lerontás. Hogy a kincstári, felügyelt rendszert használd, lásd a mai bejelentést a bizonyos tartalmak egy órán belüli eltávolítási kötelezettségéről. Csak ülök itt,az erdő szélén, és próbálom összeadni az egyet meg az egyet.
-
anadroid
senior tag
válasz
alex devil #28795 üzenetére
Országos vezetékes internet meghalasztás van. A Digi saját névszervereivel megy, telekom mobilnettel is. A Google névszervereit ütötték ki.
-
balinlin
senior tag
válasz
alex devil #28795 üzenetére
Én nagy türelemmel be tudok lépni, de utána is lassú, illetve minden nem tölt be. (iOS 14.5)
-
Lizingrider
csendes tag
válasz
alex devil #4785 üzenetére
Ha te utalsz azért nem korlátoznak, csak ha pénzt töltesz fel a számládra, illetve ha neked utalnak nagy összeget.
-
MasterMark
titán
válasz
alex devil #4750 üzenetére
Ha jól tudom csak appon belül tudod átváltani rá, és vissza.
Közvetlen elkölteni meg utalni nem lehet. -
hedgehog
senior tag
válasz
alex devil #4750 üzenetére
Csak "tőzsdézésre" jó, vagyis arra érdemes használni, hogy ha látod hogy alacsonyan van, és bízol az emelkedésben, akkor vehetsz.
Fizetni vele, másnak elküldeni stb. nem tudsz.(ettől függetlenül lehet azért használni, nekem a jóidőben vett 100€-nyi BTC most 200€-t ér)
-
nyirzoz
aktív tag
válasz
alex devil #4580 üzenetére
Nem tudom van-e közös metszőpont, de ma délután az összes Erstés vásárlásom elsőre elutasítva, majd újra próbálva sikeres fizetés és természetesen duplán levonva. Az Erste ügyfélszolgálat tud róla és majd jóváírják.
Kísérteties hasonlóság a heti Revolutos levonásokkal. -
Alexios
veterán
válasz
alex devil #4580 üzenetére
Nekem tegnap volt ilyen, este sztornózták a sikertelent.
-
Zugi
aktív tag
válasz
alex devil #4383 üzenetére
Szerintem a telefonszám a lényeg. Én az appot 2 telefonra is feltettem párhuzamosan, de a másodiknál is ugyanarra a telefonszámra kértem az sms-t, amivel utána feltehettem az appot.
-
nyirzoz
aktív tag
válasz
alex devil #4200 üzenetére
A kápé felvétel elég az aktiváláshoz.
-
Tuomas
addikt
válasz
alex devil #4180 üzenetére
Köszi! Én május 21 és még semmi
Júni 3 volt szállítási időnek írva. -
streng
csendes tag
válasz
alex devil #4174 üzenetére
Hát pedig nem megmondtam nekik, hogy ne csináljanak ilyet
A németek vetették fel. Én tiltakoztam egy belső fórumon, de ezek szerint bevezették.Ha lesz több ilyen is akkor próbálok majd tiltakozni, lehet nálad csak véletlen a formátum. Kellene több megerősítés.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Normális. Az "ö" betű átírata az oe, németek is használják.
-
Tuomas
addikt
válasz
Egy mellékes kérdés, hányadikán igényelted?
-
ghostie
tag
válasz
alex devil #3950 üzenetére
Ez majd kiderül akkor amikor lejár.. a feltételek, akciók változhatnak évek alatt olyan hosszú az érvényessége.
-
goldister
tag
válasz
alex devil #3784 üzenetére
Hétvégén máshogy vált. Rátesz néhány százalékot. Mivel ilyenkor bezár
-
gzbotii
nagyúr
válasz
alex devil #3742 üzenetére
Csak egy kicsit olvasnal vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged