Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Mini PC
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
-
mexel
veterán
válasz
Moleman
üzenetére
Köszönöm. A lényege a kérdésnek az azonnaliság lenne, azaz ugyanúgy azonnal ott van rajta a pénz mintha nagyarról töltené? neki az a gond hogy sokszor elfelejt magyar számlára tölteni ha hazajön és itthon szembesül vele hogy nincs raja semmi és nem tudja fizetni a magyar számlát. Szóval azt szeretné, ha rányom a pénzfeltöltés gombra akkor a ném,et számláról euróban vagy forintban azonnal rajta legyen az összeg ne fél-1-2 nap múlva.
-
tobias40
veterán
válasz
Moleman
üzenetére
Nem úgy volt hogy a széfből semmilyen tranzakció nem indítható,így ha feltörik véleltlenül a fiókodat akkor sem férnek hozzá?(vagy vmi ilyen rémlik nekem,lehet rosszul emlékszem
)xy.zsolt: én sem értem miért kínzod magad a revoval ha ennyi a bajod vele akkor töröld a francba!
Nekem megfelel arra amire használom,ameddig nem lesz sok negatív változás addig tuti marad és naponta használom... -
viralmind
aktív tag
válasz
Moleman
üzenetére
Koszonom a megerositest, es a tanacsot . Nagy effort-ot nem raknek bele igy az erste-vel nem szarakodok akkor, azt meg probalom nyomozni, hogy elore valtsam -e at eur-ra vagy ha hetkoznap utalom forintba es ugy valtodik akkor is ugyanannyi-e.
zerodot: az mar nem olyan gaz, ha nem azonnal megy at, tudnak varni 1-2 napot, itt inkabb az a lenyeg amiben nem voltam biztos, hogy hogyan uszom meg legolcsobban
Koszonm neked is!
-
vmarci21
tag
válasz
Moleman
üzenetére
könnyen lehet minden usert ellenőrizni, hogy használ-e adblockert.
Könnyen lehet? Mikor frissít az adblocker detektáláson pl. a YouTube (vagy bármelyik nagyobb oldal), akkor kb. 15-30 percen belül frissülnek is az adblokkerek, ami megkerüli az új detetálást..
Ha kissebb oldal vagy, és nem magadnak fejleszted az adblock felismerést, akkor kb. szintén ahogy frissül egy erre kitalált lib, frissülnek az adblokkerek is.De nincs ezzel a reklám blokkolással semmi baj, csak majd akkor se legyen senkinek semmi baja, amikor majd minden tartalom paywall mögött lesz. (mint most már gyakorlatilag majdnem az összes nagyobb amerikai újság, pedig 5-6 éve a többségét lehetett még reklámmal ingyen is olvasni..)
-
azbest
félisten
válasz
Moleman
üzenetére
bármelyik rendőrnek van lehetősége elkapni a szarkát, hát ha nem kapja el, akkor ingyen volt a beszerzés.
Az oldalaknak szokott lenni szabályzata és manapság benne szokott lenni, hogy sérti a szabályzatot az oldal manipulálása, hogy a reklámokat kikerüljék. Te azzal érvelsz, hogy mivel nem kapnak el, ezért nem érdekesek a szabályok. -
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
Moleman
üzenetére
Ja, akkor még én is hasznaltam és Ebay-en tenyleg szukseges volt. De Alin van olyan opcio, hogy a rendelt termek nem jott meg, vagy serulten. Jo tudni, hogy ezek szerint ez se mindig megoldas... Nekem itt eddig mindig jott visszaterites, igy privát vasarlasokon kivul mar nem hasznalom a PP-t.
Alin nekem az egyszerhasznalatos kartya a megoldas. -
pictigjis
őstag
válasz
Moleman
üzenetére
nekem régen volt privilégium számlám, akkor is a "jövedelem" szót használták, de én minden hónapban utaltam egy másik számlámról, és soha nem szóltak érte. az erste aktuális hirdetményében sem szerepel a "munkabér" szó, mint elvárás, csak az, hogy saját számlák közötti átvezetést nem fogadnak el utalásnak
gondolkodom én is a nyitáson. a feleségemnek már van, de ha nekem is lesz, az már rögtön még 650 ezer ingyenes bankközi árfolyamos váltogatási lehetőséget jelent. és plusz 40 ezer ajiba
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Moleman
üzenetére
Majd kiderül.
Havonta 1x-2x ránèzek, hogy állok.
Ha átvernek, átviszem másik bankba a pènzt.
Mást nem nagyon tudok tenni.
Ha csak a bankba van a pènz, az sem túl jó.Eddig nem volt gond a bankommal- ha mègis, 1-2 nap alatt megoldódott. De csak apróságok voltak.
Szóval... Majd meglátjuk...
-
pictigjis
őstag
válasz
Moleman
üzenetére
ez csak azonnali konverzióval érvényes, azaz ha a forintszámláról váltasz pénzt az eurószámlára. én most reggel el is lőttem a teljes 650 ezres keretet 404,4-en. azonnal ott volt az eurószámlán, ahonnan kártyával fel is töltöttem a revolutra (és azóta már a bunq-os látra szóló kamatos számlámon van)
-
Moleman
addikt
válasz
Moleman
üzenetére
Még egy kérdés: ez a kedvezményes árfolyam csak a devizaszámlán történő váltásra érvényes, vagy a forintos kártyával történő vásárlásokra is?
Tehát ha most a forintos Gránit kártyával töltenék Revolutra 10 eurót, akkor 4044.7 forintot vonna, vagy kedvezmény nélkül jóval többet? (Nem tudom kipróbálni, mert most 0 ft van a számlán.
) -
-
fil
őstag
válasz
Moleman
üzenetére
A Gránitnál valóban van kártyadíj, viszont ha nem kell az egész összegének állandóan rendelkezésre állnia, pl. 6 hónapig tudod nélkülözni, akkor 1000 EUR 2x 6 hónapra lekötve már behozza a kártyadíj árát. Nyilván ,ha 12 hónapra vagy nagyobb összeg ,akkor még jobb. Az első évben meg eleve díjmentes.
-
jalos
tag
válasz
Moleman
üzenetére
Revolutot már nem kellene sztarolni, mar nyeresegre hajtanak. 1millio eseten most 30€-val kevesebbet kapsz mint a kozeparfopyam ,
Free csomagban+15€ koltseg. Ebbol kijon granit/otp kartyadij es szamlavezezes is.
Megvan a Rev helye, de nem a nagyobbosszegu valtasokra.
PS: T120 meg ibie-nel is jobban valt!
-
freelancer68
tag
-
junkhead
aktív tag
válasz
Moleman
üzenetére
Erstenél olyan számlát ajánlottak 2 évig ingyenes a számlavezetés, idén a kártya+hitelkártya is, jövőre kártyadíj 50%, az Otpnél prémiumként vaskosabb a 2 kártyadíja, ráadásul Erste 3%-t ad vissza.
Viszont OTP ügyfeles része profi, telós elérhetőségük is, netes csalások intézése stb, appja is szuper,
Erstéhez bementem senki nem köszönt vissza, mikor mondtam új számlát akarok nyitni, a fiatal hülye picsa azt mondta jöjjek másnap vissza
végül egy idősebb, de felkészületlen nő karmai közé keveredtem, sok kérdésem maradt ezután is. -
avl
senior tag
válasz
Moleman
üzenetére
köszi
nem teljesen értem
tehat 3 havi dij, azaz 9000 Ft mindenkepp lesz (ha tudjak valahonnan levonni; erdekes kerdes: ha Revoluton nincs is annyi, akkor mi lesz ? türelmesen varnak mig valamikor legközelebb megy ra es akkor levonjak ...eetleg kamatokkal növelve ?)
ha 1 valtas es 14 napnal elöbb lemondva, akkor mennyit szamitanak fel ? a fenti = 14 nap utani lemondashoz kepest többet, kevesebbet ?
hogyan jött Neked ki a "Tehát 1.25m váltás fölött már megéri ez a lemondásos móka is" ?
1.25m az 1250000 HUF ? a 9000 dij az ennek 9/1250*100=0.72%-a -
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
Moleman
üzenetére
Itt írták, ez egy megbízható oldal:
https://kiszamolo.hu/ujabb-menekules-a-tranzakcios-ado-elol-mi-lenne-a-megoldas/
Revolutról ha utalok magyar forint számlára, ki lesz az utaló, mi lesz a neve? A sajátomat be kell írni a közleménybe, vagy azt automatikusan beleírják?
-
trouble
senior tag
válasz
Moleman
üzenetére
+1
- eur/dollár stb. vétel/átváltás (külföldi utazás) már nem pálya, OTP jobb
- biztonság, zsebek rendszere off, OTP is tudja
- ha feltöltésnek kltsg-e lesz, hátrány
- megszűnik az igyenes utalás (ne legyen így, nyílván) hmm (214 ft/hó OTP)
Elfogyott minden érv ami eddig a Revo mellett szólt!
Nyílván ezek az én felhasználói szokásaim! -
-
-
pictigjis
őstag
válasz
Moleman
üzenetére
mikor volt ez a változás? én ezt olvasom jelenleg is
12. Adding money to my account
You can add money to your account by:
using a debit card or credit card registered with us (we call this your stored card). Your stored card must be in your name.lehet, hogy erre gondoltok, de az eggyel korábbi, 11-es pontban megjelölt fair use jellegű "korlátozás" nem a hitelkártyás feltöltésekre vonatkozik, hanem elsősorban arra, hogy mondjuk egy hitelkártyás feltöltés után rögtön ki is utalod a pénzt. ezt korábban is mondtuk többször, hogy kerülendő, mert a rendszer azt nem fogja tudni, hogy milyen számlaszámra utal ki egy user, csak az azonnali kiutalás tényét tudja rögzíteni
only to send money to and receive money from a credit card account;
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Steam topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

végül egy idősebb, de felkészületlen nő karmai közé keveredtem, sok kérdésem maradt ezután is.