Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Apple notebookok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Most már kódolni is tudja az AV1-et a Vulkan Video 1.0-s API
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
1. egy hétig zárol alapból, természetesen, ha utána jön a jogos igény, akkor levonja a tételt, de alapból 1 hétig zárol.
2. nem kell kártya, van virtuális (az ingyenesben azt hiszem 2 lehet)
3. Én sem találtam azt az oldalt, de még a súgóban sem, viszont szerintem ez van helyette:
https://www.revolut.com/help/profile-and-plan/profile-settings/downgrading-my-planhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Ad virtuális kártyát a revo, amit betehetsz Google Pay alá.
Igen, lemondhatod a prémium csomagot, de büntetést kell fizetned, ha 1 éven belül mondod le (ha minden igaz, 5000 Ft-ot).[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
TrollBalint
addikt
Nem, vagy saját deviza számlára fizetsz be (ha van banknál devizaszámlád) és utána átutalod / kártyával feltöltöd Revolutra, vagy pedig Forintot töltesz fel rá és ott váltod.
Sőt, semmilyen "fizikai" pénzt nem tudsz rá befizetni.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
veterán
"Fizikai" EUR-t tudok esetleg befizetni valahol Revo szamlara itthon?
Nem! Ez csak úgy megy, hogy akinek van EUR alszámlája a Revo számláján, annak te odaadod kp-ben az eurót, ő meg átküldi neked az eurót (ha találsz valakit, akinek éppen kp. euró kéne, de a naponta feldobott kérdésből arra következtetek, hogy mostanában sok ilyen Revo kártya tulajdonos van ).
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
celf
őstag
köszi, erre emlékeztem én is, csak persze amikor gond van, nem találom.
50 euros önrész szerintem még elmegy
egyebkemt most utanacsekkoltam es a Budapest/Magyaf Kereskedelmi Banknal kegyeg egy premium eletbiztosítás vagy 10 eve egy kanadai utazas reven...
meg erstenel is alapbol be vagyok biztositva, sak azt nem tudom, hogy kis kölök is biztosítva van-e ezekkel.[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
Igen, mivel történik váltás, sőt, a havi váltási limitedet is csökkenti.
viktorhu: Készpénzben van a kunám, még 2014-ben váltottam, akkor nem volt Revolutom (talán nem is létezett még ) De majd egyszer visdzaváltom, vagy elsdom valakinek, aki megy oda idén :)
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
tobias40
veterán
Most jut eszembe hogy nekem nem vont volna le a hétvégére semmit mert volt euróm,amire én gondoltam az az átváltás plusz díja lett volna.
Mindegy ,a lényeg hogy egyszerűen és gyorsan ment,ez volt az első ilyen tranzakcióm,99%-ban órás fizetésre használom a revolutot,curve kártya mögött.
Most nem "mertem" a curve-val használni mert nem tudtam a folyamatot de gondolom hogy ugyan így simán lement volna azzal is. -
Boxi88
őstag
-
veterán
A 100 eFt-os felvételi limit az a minden magyar állampolgárt megillető, havi 150 eFt-os ingyenes készpénzfelvételi lehetőség miatt van az OTP automatákba beégetve.
A céljuk az, hogy idegen bankok kártyájával rendelkező állampolgárok ne fosszák le az OTP automaták készpénztartalmát.
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
kp78
addikt
1 Ft-ot eladni?
Az euróhoz írjál 1-et, és máris kiírja.
Nekem amúgy pirossal ki is írja, h túl kicsi összeg.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
vnorbi
aktív tag
A havi első SWIFT utalás díjmentes Premium csomagban. A másodiktól már elvileg számolnia kellene az 1000 forintot érte.
-
TrollBalint
addikt
Majdnem írtam kapásból, hogy érdekes, mert nálam full fekete, aztán megnéztem, ha felvettem a fényerőt, akkor valóban eléggé szürke élmény
Alapból én nagyon alacsony fényerőn használom a telefont.A háttereknél van egy 'témák' gomb, ott ki lehet kapcsolni valami animációkat, de nem néztem mire vonatkozik, azt nézted?
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
nagyúr
Ennek fényében inkabb dicséretes, hogy a Booking igy is hajlandó karteritest adni, ha azt a bank nem teszi meg.
Ennek fényében ez a minimum, ha szeretné megőrizni a becsületét és szeretne a piacon maradni néhány ilyen botrány után.
Nem tudom miért nem tud egy olyan biztonságos, zárt rendszert kialakítani, ahol nincs lehetőség ilyen visszaélésre. -
ACE-
addikt
A közös számla csak egy számla. Ahhoz nem tartozik semmilyen prémium kedvezmény, nem tudsz azon váltani, csak a sajátodon, még a feltöltése is csak a saját számládról működik, ezért a kérdés valójában irreleváns.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Moleman
addikt
Igen, én kb csak erre használom, az utalási költségek elkerülése miatt.
Az is kérdés, hogy szigorúan csak a hitelkártya loopingra ugranak-e rá, azt viszont honnan tudnák IBAN alapján, hogy te most folyószámlára vagy hitelkártyaszámlára utaltál?
Azt még talán le tudják követni, hogy a feltöltő kártya betéti vagy hitel volt, de a hitelkártyával való feltöltés amúgy is másfél éve tilos, mégis működik.De pl ha valaki devizában akar utalni, akkor azt hogy másképp teszi meg, minthogy feltölti forinttal, átváltja, és továbbutalja, pl ahogy #47579 Sisco2 is említette? Már ez is kimeríti a definíciójukat, bármennyire is ártatlan, és még akár sűrűbb rendszeresség is lehet benne, pl havonta megjön a fizetés, beutalod TBSZ-re...
-
törölt tag
"Ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni, nem lehet a Revolut számlára feltölteni pénzt, majd azt tovább utalni egy számlára rendszeresen, hogy ezzel valamilyen díjat kerüljön ki a felhasználó (például banki havidíjat, vagy kamatot, stb.). Ha például a magyar bankod csak akkor kínál ingyenes számlavezetést, ha valamennyi pénzt kapsz rendszeresen a számlára átutalásként, akkor nem teheted meg, hogy feltöltöd ezt a pénzt a Revolutra, majd visszautalod magad."
Ha ez így lenne, akkor csak a vissza utalás, töltés lenne gond. Tehát egy teljes ciklus. Az, hogy ha feltöltesz, elutalsz valakinek vagy magadnak. De vissza nem akkor nem számít bele? Így még talán értelme is van, mert csökken az a kör, ami nem szabályos. És életszerűbb, hogy amit elutaltál azt nem utalod vissza, rendszer szinten.
15-ös pont, jóváírt tranzakciók sztornózása
- Ezt sokan kifogásolták a csalások kapcsán, miért nem tesz a Revolut semmit, ami nem az ő hatásköre, hibája... Erre is lesz már mód márciustól.9-es pont, Revolut telefonszám
Ez is az előzőhöz kapcsolódik, biztos sok panasz volt, hogy telefonon nem lehet elérni őket.A felhasználóknak küldött levélben felsorolták, hogy mi mindent változatnak meg a feltételekben, amelyek 2024. március 11-én hajtanak végre. Ezekre azért van szükség, hogy megfeleljenek a jogszabályi követelményeknek.
Összességében jó irány. Az utalásoknál vannak kétségek, ők hogy értik, részemről.
-
$atirka
senior tag
-
Borravalót illik fizetni az USA-ban, mert az gyakorlatilag a fizetések része. Borravaló nélkül nem tudnak megélni a szolgáltatóiparban,. mert eleve úgy kapnak fizetést, hogy belekalkulálják, hogy kapnak még borravalót.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Fifi
őstag
Csak pár hozzászólással előbb volt erről szó:
"az is használható váltásra, viszont csak market orderrel..." -
zerodot
aktív tag
Az Áthelyezés (Move) alapvetően a normál egyenlegek (Accounts) és zsebek (Pockets) közötti pénzmozgatásra való, de különböző pénznemek esetén (pl. HUF egyenleg -> EUR zseb, vagy EUR zseb -> USD zseb stb.) automatikusan vált market árfolyamon.
Úgy emlékszem, korábban csak adott pénznemben lehetett a zsebekből pénzt kivenni/berakni, ez az automata pénzváltás szerintem új.
Az Átváltás (Exchange) a "teljes értékű" váltás, market, limit és stop megbízásokkal, de az csak a normál egyenlegek (Accounts) között működik (illetve itt lehet pl. kriptót is venni).Mondjuk én azt se bánnám, ha egybe raknák a kettőt, mert ha nagyobb összeget akarok limit orderrel váltani, ahhoz szívesebben tartanám a pénzt a zsebekben, és ez még mindig nem elérhető funkció...
-
pictigjis
senior tag
amikor ilyeneket írtok, az megvan, hogy az összes bankkártyához kapcsolódó biztosítási termék SEM várja el, hogy az adott kártyával megvásárolt legyen az utazás? egyáltalán nem meglepő, hogy eddig nem így volt, pontosan az a meglepő, hogy ezután másképp lesz
ha valamihez, a különböző eszközbiztosításokhoz el lehetett várni, hogy egy laptopot, aminek bejelented az ellopását és visszakéred az összes pénzt, amit fizettél érte, a biztosításhoz kapcsolódó kártyával vásárolj meg
az átalánydíjas (de más bankok alapján úgyis mondhatom: éves kártyadíjba épített) jellegű utasbiztosítások egyszerűen soha nem így működtek, mint mondtam, a revolut szigorítása után ez egy teljesen másik termék. senki nem mondja, hogy nem lehet ilyet létrehozni, de egyszerűen nem értem, mit kell csodálkozni azon, hogy ez sok embernek nem tetszik
amíg a revolutnak egy szaros belföldi számlaszáma sincs magyarországon (és minden piacon, ahol jelen van), ne várja már el, hogy mindent, de tényleg mindent a revoluttal vásároljak. ez az intézkedés megint csak arról szól, hogy nőjön a profitráta. az xcovernek is garantáltan csökkenni fog a leterheltsége
[ Szerkesztve ]
-
szimi57
őstag
Ismerem a témát, sokáig használtam is, csak a sorozatos tiltások után visszaálltam Simple-ra. Egyelőre ott tartok, hogy kell-e nekem Revolut. Jelenleg csak a kártyás és a netes fizetések lennének az opciók.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest