Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
őstag
válasz
arkades
üzenetére
Az egyszer használatos virtuális helyett én a következő módszert alkalmazom: Van egy virtuális kártyám általános fizetési célokra. És van egy másik virtuális kártyám, ami át van nevezve Webkártyának. Létrehoztam egy zsebet, és átneveztem Webkártya-számlának. Beállítottam, hogy a Webkártya csak a Webkártya-számlát terhelheti. És a problémásabb helyeken (vagy ahol be kell regisztrálni a kártyaszámmal) ott a Webkártya adatait adom meg. A Webkártya-számlára pedig csak annyi összeget teszek át, amennyire éppen szükségem van.
-
törölt tag
válasz
arkades
üzenetére
Revolutnak tudod jelezni... majdnem én is így jártam fizettem neten, de hibára futott (ilyent sem láttam még otp simple), majd újra... de akkor is weboldalra visszatérve nézem, mégis végig ment a folyamat... De mivel egyszer használatos kártya volt nem nem is tudta volna 2x

Többszörös terhelést Curve-nél olvastam rengeteget, ott írni kellett nekik.
-
Krethx
aktív tag
válasz
arkades
üzenetére
#40290 sopruk amít írt az is egy megoldás.
Nekem Augusztus-ban járt le volna le. Egy hónappal előtte már intézkedtem. Mikor átvettem az újat jeleztem a Support-nak. Máris fotózhattam az App-ban. Pár óra alatt meg volt. A Live Agent hamar átnézte és "elfogadta". De még továbbküldte a felsőbb vezetésnek. Aztán jött egy Mail és egy App üzenet hogy minden rendben van stb.
-
JohnnyWeiss
tag
válasz
arkades
üzenetére
Akkor a lehúzásos és az érintéses fizetést kikapcsolod (meg ha szeretnéd, akkor az olnine-t is), és marad csak a Chip&PIN.
Ha már itt tartunk, akkor azt szeretném kérdezni a többiektől, hogy a Curve-on keresztüli fizetés az nyilván online fizetésnek számít, tehát azt ne nagyon kapcsoljam ki a fizikai kártyán.
Illetve akár jobb lenne inkább a virtuális Revolut kártyát beállítani a Curve-hoz? -
JohnnyWeiss
tag
válasz
arkades
üzenetére
Az érintéses fizetést ki tudod kapcsolni, akkor csak Chip-el tudsz fizetni, és ott amúgy is mindig kell PIN! (már ha fizikai kártyahasználatról beszélünk)
Na jó, lehet mágnescsíkkal is, de szerintem azt alapból ki kell kapcsolnia mindenkinek, mert szerintem már civilizált helyen nem használják, max. ha le akarják másolni a kártyádat.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux felhasználók OFF topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest