Hirdetés
- Amazon Kindle
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Napot!
Online vásárláshoz feltöltöttem a revo egyenlegemet. Sikerült is a vásárlás de a megmaradt revo pénzt (3.788ft) hogyan tudom visszavezetni az OTP számlámra Annak van-e költsége
-
chungee
addikt
Köszönöm szépen a válaszokat
-
chungee
addikt
Estét!
Az osztrák Munkáltatóm modern, követi a trendet. Megkapom a fizum közvetlenul a Revo számlámra. Így nem kell nyitnom és fenn tartanom külön osztrák bankszámlát. Kérdésem az lenne hogy Revo bankkártya használati díj az ingyenes Az egyszeri megrendelési és szállítási díjon kívül vannak-e rejtett költségek
-
chungee
addikt
A másik kérdésem az lenne hogy. Revo kártyával fizetni nyugaton ahol euró a fizetőeszköz, mivel euróban kapom a fizut. Itthon is érdemes Revo kártyával fizetni Vagy inkább utaljam át Revoról az otp számlámra mivel itthon HUF van Vagy teljesen mindegy mert ugyanaz a váltószám
-
chungee
addikt
Azért akarom belekeverni az OTP-t mert itthon szeretnék kápét levenni HUF-ba Nem szívesen de sajnos nem tudom elkerülni. Rokonoknak osztogatni, az asszony járja az őstermelői vásárokat, falunap, búcsú stb...
-
chungee
addikt
Köszönöm szépen a készséges és segítő válaszokat
-
chungee
addikt
Napot!
Itthon 70.000ft-ot vennék le készpénzben Revolut kártyámról, mennyi lenne a levétdíj Vagy ez bankautomata függő Sosem vettem még le készpénzt Revolutról, még külföldön sem.
-
chungee
addikt
Koszonom a valaszokat
-
chungee
addikt
Estét!
Hogyan kell hozzáadni a magyar bankkártyát a revohoz hogy fel tudjam tölteni a revo számlámat online vásárláshoz -
chungee
addikt
Szaisztok! Utalnék haza, úgy tudom ingyenes. Milyen díjak merülhetnek fel [link]
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Ha hétvégén vásárolok itthon kártyával ami eurós akkor felszámít hétvégi váltási díjat[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Sziasztok! Revolut-rol hogyan tudok utalni a NAV-nak
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Szüleimnek Vennék autót itthon kereskedésben. Hogyan úszhatnám meg a legolcsóbban díjak terén Kereskedő csak kp vagy utalás (OTP számla) fogad el, próbáltam kialkudni a kártyásfizetés jutalékának a felezését de nem megy bele. De nem is árulja el hogy mennyi lenne a kártya jutaléka, talán állnám a teljes jutalékát ha az lenne a legkedvezőbb Kp kizárva és standard (free) EUR-s a revom csomagja. 2millóról lenne szó. Még nem volt dolgom ekkora összeggel. Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
-
chungee
addikt
Estét!
Mi a különbség a standard és az online között -
chungee
addikt
Szaisztok, app-ban véletlenul tranzakciót (teljesítettet) elrejtettem. Hogyan tudnám visszahozni
-
chungee
addikt
Szaisztok! Jött valami változás az azonnali kártyás utalásra. Mit jelent pontosan Nem használom olyan gyakran(évente 5-6 alkalommal) de jó lenne tudni ha valaki esetleg fel tudna világosítani Revo app-ból opt által kibocsátott mastercard-ra szoktam utalni abban az 5-6 alkalomban évente
-
chungee
addikt
Sziasztok!
App-ban (android) hogyan tudok képernyő képet lőni Eddig lehetett -
chungee
addikt
Köszönöm a válaszokat, újra telepítettem a Revot, most már tudok lőni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Amazon Kindle
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Óvodások homokozója
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Politika
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- MSI GAMING GFORCE RTX 3050 5GB DDR6
- iPhone 13 - Product Red, 128 GB - Szép állapotú
- Eladó Xbox Series X Carbon Black Controller és Xbox Vezetékes Sztereó Fejhallgató!
- Playstation 5 Lemezes - 2 kontroller, 2 játék + vezetéknélküli kontroller töltő, Nova pink faceplate
- Western Digital 240 GB SATA SSD 100/100
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest