- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
havri1 #53663 üzenetére
Amint jelentettem, a Revolut azonnal törölte a kártyát. Nincs fizikai kártyám. Úgy használom, h hó előtt az összes kötelező fizetéseket a "nagy" számláról áttolom, ha külföldön vagyunk akkor meg egy jelentősebb összeget. Ez idáig semmi gond nem volt, bár nem vagyok régi motoros a Revolut-osok között, két éve regisztráltam. Sosem volt gond(tegnapig) Ez a zsebes megoldás nem lehet rossz, köszi!!
Megnézem. Egyébként nem egy ország GDP-jét vették le, csupán 6588HUF-ot. Itt nem is konkrétan az összeg fáj, hanem maga a tény. Kb. 20 évvel ezelőtt egy vancouveri jégkorong csapat emelt le a kártyámról (Raiffeisen) 100 dollárt, tagsági díjként. Soha semmilyen kapcsolatban nem álltam velük, akkor én már aktívan használtam a Pay-pal-t, ott sem értettem a dolgot. A bank tíltotta a kártyát a pénzt visszautalta. Akkor is az döbbentett meg, hogy kvázi betörtek a pénzügyi privát szférámba. Most is így érzem.
#53664havri1:
Valszeg az lehetett, nem tudok semmit róla. Az biztos, egyikőnk sem töltötte le ezt az appot. Almás készülékünk van, ott ha egyszer már letöltötted és később törölted, az látszik. Erről meggyőződtem, sem a telefonokon sem a táblán nincs ennek a használatának nyoma. Gondolom ha ez így lett volna akkor a Revolut nem is térítette volna a levont összeget.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Opel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest