Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• simonjoe

őstag

válasz havri1 #53663 üzenetére

Amint jelentettem, a Revolut azonnal törölte a kártyát. Nincs fizikai kártyám. Úgy használom, h hó előtt az összes kötelező fizetéseket a "nagy" számláról áttolom, ha külföldön vagyunk akkor meg egy jelentősebb összeget. Ez idáig semmi gond nem volt, bár nem vagyok régi motoros a Revolut-osok között, két éve regisztráltam. Sosem volt gond(tegnapig) Ez a zsebes megoldás nem lehet rossz, köszi!! :R Megnézem. Egyébként nem egy ország GDP-jét vették le, csupán 6588HUF-ot. Itt nem is konkrétan az összeg fáj, hanem maga a tény. Kb. 20 évvel ezelőtt egy vancouveri jégkorong csapat emelt le a kártyámról (Raiffeisen) 100 dollárt, tagsági díjként. Soha semmilyen kapcsolatban nem álltam velük, akkor én már aktívan használtam a Pay-pal-t, ott sem értettem a dolgot. A bank tíltotta a kártyát a pénzt visszautalta. Akkor is az döbbentett meg, hogy kvázi betörtek a pénzügyi privát szférámba. Most is így érzem.

#53664havri1:
    Valszeg az lehetett, nem tudok semmit róla. Az biztos, egyikőnk sem töltötte le ezt az appot. Almás készülékünk van, ott ha egyszer már letöltötted és később törölted, az látszik. Erről meggyőződtem, sem a telefonokon sem a táblán nincs ennek a használatának nyoma. Gondolom ha ez így lett volna akkor a Revolut nem is térítette volna a levont összeget.

Új hozzászólás Aktív témák