Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Nem találtam pontos infót sehol...mikortól várható HU-s kezdetű IBAN a meglévő ügyfeleknek? És az újaknak? (Utóbbi esetben azt írták valahol, hogy januártól.)
A családban kellene valakinek nyitni, amire használná:
online vásárlás
Webkincstár kiutalás (ha lesz végre hazai számlaszám) -
Ka_
csendes tag
Jogosítvánnyal (vezetői engedély) nem lehet regisztrálni, ugye? Akit meghívnék, lejárt a személyije, csak jogsi érvényes.
-
Moleman
addikt
-
Zola007
veterán
CIB Eco és Revolut jól működik együtt vagy számoljak valami problémával ha regelek egy Revolutot a CIB mellé?
-
Kerio
őstag
Az általam említett hiba (#54949) nem új keletű, egy hete küzdök vele.
-
z0d1AK
nagyúr
Fogjatok másik kártyát, lehalt a Revolut. [link]
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
OTP kártyámmal Apple Payel szeretném feltölteni a Revolut kártyámat, azt az üzenetet kapom: hogy “A bankod nem ismerte fel a megadott adatok egy részét.”
Ha viszont beírom a bankkártya adatait, akkor sikerül a feltöltés.
Volt már valakinek ilyen gondja? -
Sanyi.mTs
addikt
Normális a következő működés?
Standard csomagban a havi átváltási keretem erejéig váltottam EUR-t.
Online vásárolni akartam az átváltott összegből, de a végösszeg 0,25EUR-ral több volt, mint, amit ez előbb átváltottam és a számlán volt. Gondoltam, majd a HUF számláról levonja a többit. De nem.
El kellett utasítanom a vásárlást (mivel a feltöltő bankom számlájáról akart EUR-t bekérni, amit persze nem akartam és az összeg is a minimum feltöltési szint alatt volt). Majd kézzel újra át kellett váltanom 0,25EUR-t és így a meglévő összeggel már tudtam vásárolni. -
István89
tag
válasz
bigdady
üzenetére
Szerintem jogilag nem tartozik alá, hiszen nem magyar leánybank lesz, a magyar ügyfelek továbbra is a litvánjegybank alá fognak tartozni, és ahogy olvastam az MNB közleményéből nekik csak az lenne megfelelő, ha leánybankot indítanának itthon, mert akkor teljes felügyelet alatt lehetnének.
-
Graphics
Jómunkásember
( ejh... Most meg 22500as jóváírás van meghívások után... Francnak kapkodtam el múlt héten....)
-
net91
senior tag
válasz
BullHurley
üzenetére
A Revolutnak pont az volt az előnye, hogy külföldi volt.
Magyar telephellyel MNB alá esik a működése.
Kötelezőek lesznek rá a mindenféle magyar adók, amelyet ki kell fizetnie.
Szerinted, helyetted fizetni fogja?
Szép lassan egyre rosszabb kondíciók lesznek. Végül csöbörből vödörbe kerülsz.
Én jobban örültem volna, ha marad külföldi. -
bigdady
nagyúr
válasz
BullHurley
üzenetére
Nem lesz gyors nyugi ez Mo
-
norrberth
addikt
válasz
BullHurley
üzenetére
Pár nap, talán pár hét vagy hónap.

-
BullHurley
csendes újonc
mikor lesz végre magyar iban számunk? (bocs, nagyon sokat kéne visszaolvasnom :/)
-
-
4Grider
félisten
válasz
kanyi51
üzenetére
Nem olvasod a híreket?
https://bank360.hu/blog/ingyenes-keszpenzfelvetel-modositas -
-
szimi57
őstag
Üdv. Gondolom nincs akadály annak, hogy egyesület Revolut számlát nyisson, és arra akár állami pályázati pénzek is érkezhessenek? Vagy tévedek?
-
válasz
Graphics
üzenetére
Van auto top-up lehetőség, itt leírja hogyan kell: https://help.revolut.com/hu-HU/help/adding-money/with-card/auto-deposits/
Mi mondjuk maradtunk a manuálisnál, van beállítva egy emlékeztető minden hónap 5. napjára, aztán befizetjük mindketten a közös Revolut számlára (Apple Payjel extra gyors és egyszerű). -
Noxy
veterán
válasz
Graphics
üzenetére
Automatikus feltöltések
Google: Revolut automatikus feltöltés: 1 találat. -
Graphics
Jómunkásember
Na ,ha ez már letisztázódott.
Valaki meg tudja mondani, hogyan lehet pl. OTP-ből havi 1x fix összeget automatikusan rátenni a revolutra?
( röviden, volt egy közös kártyánk, meguntuk az egész OTP-t... így lecseréltem revolutos kártyára, de saját részre a fizetés miatt 1-1 OTP-s számlánk maradt. Erről havonta mindketten utalunk fix összeget egy közös kártyára. Ez lesz most az új revolutos. Meg legalább járt érte 17500 Huf)
Szóval lehet-e automatizálni, vagy marad a manuális "'vásárlás".
Vagy ezt a Revolut appban kell beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 24 GB (2x12 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mert ezek a bőröd is lehúznák ha így állsz a témához
El kellett utasítanom a vásárlást (mivel a feltöltő bankom számlájáról akart EUR-t bekérni, amit persze nem akartam és az összeg is a minimum feltöltési szint alatt volt). Majd kézzel újra át kellett váltanom 0,25EUR-t és így a meglévő összeggel már tudtam vásárolni.