Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Az agyvérzés és az idegroham határán állok az 5. biomban. Olyan szinten undorító az egész!!! Már sokadik alkalommal volt, hogy van asztronauta figuram, két hp pakkom, jó fegyverem.....erre egyik szobában két kék teleportálós és pár repkedő drón, harc végén fél centi hp és a figura is ugrott......
Egyelőre egy kulcsot sem sikerült megtalálni a 3-ból, nagyon kikészített idegileg.....és én még a 3. pályán akadtam ki......
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt Xbox Series X 1TB
- Sony Playstation 5 DualSense
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyelőre egy kulcsot sem sikerült megtalálni a 3-ból, nagyon kikészített idegileg.....és én még a 3. pályán akadtam ki......