Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2026: nevet váltanak a gyorsabb WD SSD-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Tegnap nekem az 5. bosshoz vezető út keményen feladta a leckét. Godlike builddel is lehaltam az egyik kötelező challenge room-ban. Óriási sebzes kell már az enemy-be, míg ők kb 3 találatból 200% hp-ról simán leölhetnek. Rengeteg a repülő drón aminek az a nyomkövetős rakétája van. Este lehet még próbálkozom vele vagy majd holnap reggel, mert most a Destiny 2 megy nagyon.
Azt tudja valaki hány boss van összesen? 6?
-
válasz
ImACeltic
üzenetére
Grat, amúgy a bossok a legkönnyebbek ebben a játékban, mindegyik megvolt elsőre nekem is, az oda vezető út a nehéz, de ha kiismered a dolgokat már az sem okozhat nagy problémát👍 Így közeledve a platinához, inkább azt mondanám, túl könnyű játék lett😅
Igen onnan fogod kezdeni most már, vissza nem tudsz menni csak ha végigviszed!
-
ImACeltic
őstag
Geci, nem tudom hogyan, de meglett elsőre a 3. boss.
Jó sok életem volt, talán 220% meg 13 fegyver hatékonyság, 5 bónusz damage-es hosszú gépfegyver 2. szintű plusz repeszsérüléssel vagy mivel és 2 minor élet töltővel, valamint 1 következő támadást kivédő pajzzsal. Persze mindent elhasználtam kb a 220% életből maradt kb 30-40%. Mondjuk a 6 ether-ért való második esély megmaradt. De basszameg, annyi mindenre kellett itt figyelni, brutál. Ez az egész 3. biome elég nehéz volt pár helyen, főleg amikor jött az az automation vagy mi, nagy robot és a rakétás drónok is gecik voltak néha, amikor nem volt magas adrenalin szintem, mert ha 5-ös volt, akkor azért hamar haltak. Amúgy nem mentem be minden szobába, kimaradt 1 arany ajtó, az asszem lockdown-os, de így is belefutottam ezen kívül 3-ba asszem.Ez előtt a 2. boss most másodszorra nagy gondot nem okozott.
Szóval most már innen fogom kezdeni mindig amikor meghalok, a 3. boss utáni biome-on?
-
Marky18
aktív tag
2. biomban 3x haltam, egyszer a bosstol nem messze, de 4. nekifutasra lefekudt a boss is
Nem is nehez ez a game, ha ovatosan jatszunk. -
oriic
HÁZIGAZDA
Patch 1.3.6 will be live today at 11AM GMT.
Patch Notes:
Multiple stability fixes addressing rare crashes/hangs.
Fixed issue with pre-order suits occasionally blocking item collection and door opening.
Fixed incorrect healing behavior when resting in Helios.
Fixed issues with certain custom controller mappings.
Numerous minor fixes and improvements.
-
Deck
titán
Beköszönös hozzászólás
-
.LnB
titán
Végére ért már valaki?
-
-
saelin
veterán
1.003.004 a játék verziója. Merjem elindítani vagy már rendeződtek a dolgok? A biztonság kedvéért újra letöltöttem a játékot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ikaralyos01
üzenetére
Gondolom ezt nekem szantad.
Ok igy jogos a tema, csak ugye ezt korabban nem reszletezted.

-
ikaralyos01
csendes tag
válasz
mimic1979
üzenetére
Félre értetted. Már le volt ölve a 2. Boss is, már meg volt a grapling hook is, (nem tudom a játékban mi a neve) a második és harmadik biomba is a belépés lehetősége. Ezek perma dolgok. És a játékon belüli játékidő mérő is 13 óráról 7 re ugrott vissza. Ez nem a játék normális ciklusai miatt volt 😊
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Van kodtabla ott? Sose neztem. Rakterbe nem jutsz be, csak elvileg jatek vegen.
-
mimic1979
aktív tag
Üdv.
Azt azért nem értem, hogy ezekhez a játékokhoz miért nincs magyar nyelv.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ikaralyos01
üzenetére
Mivel ujrainditottad gepet igy az adott cycle resetelodik. De ugyanezt kaptad volna ha kilepaz jatekbol. Rest modba kell tenni a gepet es akkor tudod folytatni.
Az hogy 6 oraval korabbi allapotra tett vissza teljeaen termeszetes, mert ugy vette a jatek hogy meghaltal, vagy kileptel. A fagyas az igazi gond, nem szabadott volna ilyet csinalnia a konzolnak.
IAmCeltic:
Daily challenge ad elvileg, max csinald meg azt.
-
ImACeltic
őstag
Felraktam az új patchet ami javítja az előző nem túl sikereset. Most vagy korruptálódott az új patch-el tolt 1 órás run-om tegnapról, vagy a biztonsági lépésből tett felhőből konzolra másolt mentésem okán, de elveszett az 1 órás run-om mert kevesebb ether van nálam. Mondjuk ez legyen a legnagyobb bajom, hogy 1 óra elveszett.
-
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Sajnos az meg nekem sincs meg, de nem lepodnek meg rajta, ha az is random lenne generalva minden jatekosnak.
-
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Sima ügy.
Amíg el nem jutsz a bosshoz, ismételd ezt a folyamatot:
Minden szobát alaposan járj körbe.
Ha van kék ajtó, menj be.
Ha nincs több kék ajtó, menj be a zöldbe.
Ha zsákutca, menj vissza addig, ahol van még olyan zöld ajtó, amin még nem mentél át. (ami ajtón átmész, az szürke lesz).Ennél többet senki nem fog tudni mondani, mert minden egyes halál után újra van generálva az egész. Cserébe eltévedni kb lehetetlen benne, mert a térkép jól működik, a pálya pedig relative rövid és triviális, nem nagyon szokott több, mint 15-20 zöld szoba lenni a boss előtt.
-
ikaralyos01
csendes tag
Na én jól meg szívtam. Tegnap előtt a 3. Biom-ban voltam. Miután elhaláloztam és a hajónál felébredtem ki akartam lépni a játékból, aminek hatására teljesen lefagyott az egész gép. Csak főkapcsoló hosszan nyomásra állt le. Tegnap bekapcs, ki is írt valamit a returnal-al kapcsolatban csak véletlenül elnyomtam. Játék indít és mit látok? Kb 6 órával korábbi mentésen vagyok még az első boss előtt... Azt hittem agyvérzést kapok.
-
saelin
veterán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Map? Random generálja a szobák elrendezését.
-
Adam_Shepard
addikt
van vkinek az első pályához egy mapje?
-
ImACeltic
őstag
"Patch 1.3.3 has been pulled and we are reverting back to 1.3.1 until it's fixed. We are fixing the issue now and a new patch will be published in a few hours All users affected by the 1.3.3 need to re-download the game. Our sincerest apologies."
-
ImACeltic
őstag
Azt nem csekkoltam, de nálam most kétszer is az arcomba dobott egy hibaüzenetet a játék magával a játék mentési fájljával kapcsolatban. De azonnali hatást nem éreztem, nem crashelt a játék meg ilyenek. Viszont tényleg visszakerültek az online hullák amiket meg lehet bosszúlni 4 ether-ért. Hát nem csoda, hogy 4 ether-t adna.....jól meg is baszott az az enemy ami lespawnolt elém. Ráküldtem az alt fire-t, de nem nagyon hatotta meg, talán az életének a negyedét vitte le. Oda lett egy jól kezdődő run úgyhogy mára elég is volt.
Na meg ez a két hibaüzenet kicsit nyugtalanít, szerintem érkezni fog egy hotfix erre rövidesen. -
oriic
HÁZIGAZDA
Állítólag kivették teljes gyógyulást a hajón. (alváskor)
-
ImACeltic
őstag
A patch ma 21:00 órakor érkezik?
-
Aki anno játszott Gamecube-on a MetroidPrime-al a 4. helyszínen nem ismerős a zene😆 Szerintem a fejlesztők sokat Metroidoztak anno😅 Áthoztak belőle sok mindent, az is ilyen elborult volt és nehéz! Még Samus páncélja is hasonlít kicsit leszámítva a "válltömést":), a pálya designe atmoszféra+enemy-k meg egy az egyben👍
-
saelin
veterán
Úgy éri meg leülni elé ha az embernek van kb 2-3 szabad óraja. Én most nagyon elszöszöltem a harmadik boss előtt... Végig mentem az előző bossokon is és csak utána mentem neki. A negyediket (érthető okokból) meg próbáltam lerusholni.
Amúgy a franc se gondolta hogy ilyen jó lesz. Szabályosan rá lehet függeni!
-
tarti19
senior tag
Csupán 7 órám van a játékban, így első körben inkább intuitív módon próbálkoztam, aztán az arcomba csapódott a valóság, miszerint nem lesz ez sétagalopp.
Kard erősségét is csak véletlen vettem észre, mikor a nagyobb dögökre rámértem egy betyárosat, vagy a zöldikékre. Egyből megszédültek.
Szerencsére kellően sok soulslike, rougelike játék van mögöttem, így akad türelmem egy darabig. Random generált körök viszont picit zavarnak, és amit nehezen emésztek meg, hogy egy seggel kell eljutni valameddig, különben minden elveszik.
-
tarti19
senior tag
Sziasztok.
Nem tudjátok, hogy a kardunkkal lehet-e visszacsapni bárminemű ellenséges lövedéket, vagy támadást levédeni? Lesz majd valamikor dupla dash kéepsségünk? Igazából péntek óta nem játszottam vele, de akkor elvittem a 3. boss végéig, majd elhaltam, és majd még 4 alkalommal. Azóta pihentetem, mert valahogy időt kellene hozzá találnom, ráadásul midnenféle gondolat cikázik a fejemben.
Örömmel olvasom írásiatokat, főleg azon extra információk végett, melyekről fogalmam sem volt.
-
saelin
veterán
3. és 4. boss is legyőzve. Azért itt már szépen bekeményedett a játék. Sokszor a lockdown-olt szobák nagyobb gondot okoznak mint az eddigi bossok. Ha mákom van holnap meglesz az ötödik boss is. Ha jól tudom 6-an vannak összesen, ugye?
-
ImACeltic
őstag
Második biome-nál eljutottam a "boltig", ahol van egy chechpoint gép is. Meg is csináltam plusz megint vettem astronautát. A végén még meglesz ez a biome is, csak a boss ne legyen geci.
-
saelin
veterán
A választható ruhákat csak a pre-orderesek kapták meg?
-
ImACeltic
őstag
Na legyőztem, elég könnyen, kb 3x talált el, bónusz életem ment el meg egy kicsit az alapból. Fuck yeah.
-
Tényleg, lehet csak én vagyok nagyon noob, de a hülye pajzsos automata fegyvert hogy lehet kilőni, ha nincs olyan fegyver, ami pl gránátot lő?
Szerk: most az a standard taktika, hogy inkább békén hagyom, de tök sokszor emiatt ott kell hagyni valami értékes cuccot...
-
saelin
veterán
Holnap majd alkotok én is valamit vele. Egyébként maga a játék annyira nem is nehéz ha elkezdi átlátni az ember. Inkább az tudja nagyon megszopatni a játékost, hogy amíg tanulja a dolgokat és próbálgat ezt+azt addig jól beszop pár modot a fegyón vagy parazitán.
Pl nekem játszhatatlan a pisztolyon a burst mod, mert feszt nyomkodni kell a trigger-t és teljesen kizökkent a reload mechanikából. Meg azt is a saját bőrömön kellett megtanulni, hogy a melee dmg redu vagy a dodge hosszabb cooldown-ja nagyon meg tudja nehezíteni a dolgokat. Azt még mindig nem sikerült kiderítenem hogy egy-egy boss előtt mennyit szabad xy zónában eltölteni és hányadik percben éri meg nekiugrani. Az utóbbi már csak lehet beidegződés nálam a Risk of Rain 2-ből, mert ott ahogy telt az idő úgy erősödtek a mobok.
Kérdés:
A harmadik biome-ban (a Citadel-ben) van az a 6 ether-es checkpont vagy azt az erdőben kell inkább aktiválni? Mert akárhogy kerestem nem találtam sehol. -
saelin
veterán
Ez a harmadik boss valami eszméletlen látványos. Mentem ma vagy három 1+ órás run-t, de már a negyedikre nincs energiám sajna. Felkészületlenül ért nagyon a harmadik boss. Mondjuk tök gáz hogy a második főgonoszt egy tök kedvezőtlen builddel sikerült lenyomni, míg a harmadikat egy bazi jóval sem sikerült.
Eddig nekem tetszik a játék. Csak néha én is olyan figyelmetlen tudok lenni hogy az már fáj.
-
belan
addikt
Ez jó kell is a sok jó hasznos tipp !
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Totál random. Nekem is van olyan hogy 1-2 órás a run, de olyan is hogy jó ha 30 percig élek."
Kettővel ezelőtti run:
Hajónál ébredek, első szobában 3 kis dög, megölöm a pisztollyal őket, easy win. \o/ Oh nini, ott egy secret hely (azok amiknél automatikusan leesel, lent extra cuccok vanna), leesek, spawnol egy olyan mini boss, ami a fél szobát beterítette. 5 másodperccel később halott voltam.

-
saelin
veterán
Totál random. Nekem is van olyan hogy 1-2 órás a run, de olyan is hogy jó ha 30 percig élek. Eddig egyetlen egy bajom van a játékkal: Nagyon kevés a fegyver és ami van is fele hulladék. Pl a shotgun-hoz nem találtam még eddig jó modot (meg bizonyos közelségnél triggerel az enemy melee-je amit elég dodge-olni), a kis elektromos íj lövő is rossz a repülő ellenfelek ellen, de az legalább bossolni király. Remélem később lesznek beteg fegyverek.
Egyébként ha tetszik valakinek a játék a Risk of Rain 2-őt mindenképp szerezze be. Ott olyan beteg buildeket lehet összerakni hogy az már fáj... főleg ha egy olyannal sem tudod végigvinni!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kell is végül, mert nem mindenki akarja bevállalni a malfunctiont a ruháján, inkább ether-ért megtisztítja a cuccokat/ládákat. A respawn hely jó cucc, de oda tesz vissza az a gond vele (nyilván kötelező használni). Inkább próbálok venni astronaut figurát, vagy találni olyan parazitát amin van plusz egy élet.
Amúgy a játék azért eléggé RNG, az általad említett artifacttal nem is találkoztam. Cserébe volt olyan fegyverem, ami találat esetén gyógyít kis eséllyel.
-
saelin
veterán
Must have az az artifact is ami per adrenalin lvl +5%-al tölti a HP-t ha sebzel. Ha ez megvan úgy már nagyon könnyű tolni kifelé a max hp-t. Plusz minden új biome-ban 6 ether-ért boss előtt nem árt azt a checkpoint-ot sem aktiválni. Én néha csinálok runok-at amikor csak obolite-ot farmolok és a fabricator-nál konvertálom is át ether-é.
A daily challenge-eket is ajánlott csinálni, mert viszonylag könnyűek és adnak 5 ether-t per nap. Van egy érzésem hogy később ebből a currency-ből annyi lesz mint a rohadás.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Arról a teremről beszélsz, ahol delláért (az a sárga basz, nem jut eszembe a neve) lehet venni ilyen olyan upgrade-eket?"
Igen. Van a pályán az a rész, ahol három ilyen kiosk van egymás mellett és kiválaszthatod, hogy mit akarsz venni. Itt ha megnézed az egyik sarokban kicsit távolabb van egy pult ahol ethert tudsz obolite-ért cserélni oda-vissza, a másik sarokban pedig van egy olyan rész ahol bizonyos obolite mennyiségért nagyjából 20%-kal több lesz a HP-d. (Halálig nyilván)
Illetve ott van az amit előzőleg is mondtunk:
szerk:
Illetve amit én mondtam, azok a paraziták, de nem mindig éri meg felvenni azokat, amik plusz hp-t adnak, mert néha túl rossz a debuff felük, vagyis a negatív hatásuk. Nálam volt már olyan parazita, ami 30% életet adott, cserébe nem tudtam hp töltőt felvenni csak a hullákból kieső obolite-ok gyógyítottak kicsit.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Returnal
Főhősünk egy Selene nevű űrhajós, aki egy "véletlen" baleset folytán lezuhan Helios nevű hajójával az Atropos nevű bolygón, amelyet egykor egy idegen civilizáció uralt, de mára már csak a megkövesedett maradványaik és a hátrahagyott épületeik, technológiájuk maradt hátra. Hősünk egy rejtélyes jelzés felé veszi az irányt, azonban hamar fűbe harap köszönhetően néhány szörnynek, azonban halálunk nem végleges, hiszen ismét a lezuhant hajónknál találjuk magunkat. Az időhurokba szorult karakterünknek és vele együtt nekünk is meg kell tanulnunk, hogy éljük túl a barátságtalan környezetet és megtudjuk, hogy mi az a "White Shadow"
Megjelenés napja: 2021. április 30.
Célplatform: PlayStation 5
Launch trailer
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó sok életem volt, talán 220% meg 13 fegyver hatékonyság, 5 bónusz damage-es hosszú gépfegyver 2. szintű plusz repeszsérüléssel vagy mivel és 2 minor élet töltővel, valamint 1 következő támadást kivédő pajzzsal. Persze mindent elhasználtam kb a 220% életből maradt kb 30-40%. Mondjuk a 6 ether-ért való második esély megmaradt. De basszameg, annyi mindenre kellett itt figyelni, brutál. Ez az egész 3. biome elég nehéz volt pár helyen, főleg amikor jött az az automation vagy mi, nagy robot és a rakétás drónok is gecik voltak néha, amikor nem volt magas adrenalin szintem, mert ha 5-ös volt, akkor azért hamar haltak. Amúgy nem mentem be minden szobába, kimaradt 1 arany ajtó, az asszem lockdown-os, de így is belefutottam ezen kívül 3-ba asszem.
Nem is nehez ez a game, ha ovatosan jatszunk.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![alt="[link]" title="[link]" alt="[link]" title="[link]"](https://www.thesixthaxis.com/wp-content/uploads/2021/04/ReturnalItem-Integrity.jpg)
![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/cnt/2021-04/167706s.jpg)