- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
Nem az enyém.
-
válasz
ferret77 #34194 üzenetére
Ez nagyon adná: http://www.kijelzovedofolia.hu/fjood/index.php/szerviz-alkatreszek/billentyuzet--kuelso/nokia970589826/nokia_1xxx,_2xxx,_3xxx_szeria287761322/nokia_3310,_3330_gumis_billenty%C5%B1zet,_gombsor_vilagos_kek_3765-detail
(bocsi, csak nem tudom linkelni...
)
-
stufen2
aktív tag
válasz
Fancy-boy #34189 üzenetére
Nem figyeltem, tévedtem, valamiért arra emlékeztem ezüst gyárilag mindene. De 30ért sok, többször néztem már Marcinál, de ez a telefon egy vicc, nem csoda, hogy bukás lett a vége. De nem hinném, hogy kétségek között marad emiatt valaki. Itt úgy is az ár a döntő, ennyit meg meztelenül nem ér.
-
ferret77
aktív tag
-
Fancy-boy
addikt
válasz
stufen2 #34187 üzenetére
Továbbra is kíváncsi lennék, hogy szerinted miért "kókányolt" a linkelt N93i hirdetés.
Mivel válasz nem jött, gondoltam elsiklottál a kérdésem felett...
Ne értsd félre, de innen jutottunk el a fekete N93i változatig, ami végül-is jó hogy szóba került, de tőled nem láttam választ.
Aki kérdezte, lehet, hogy megvásárolná a készüléket, az a minimum, hogy nem hagyjuk kétségek között.
De ha gondolod, akkor nem forszírozom. -
ferret77
aktív tag
Végre találtam kék ledes 3310-et. Kb 14 évvel ezelőtt megkérdeztem a Duna plázában, hogy mennyiért csinálnák meg. Egy tízest mondtak, úgyhogy maradt akkor zöld.
Kapott egy új, fóliás előlapot, ami minoltától van. -
stufen2
aktív tag
válasz
Gaborpecs #34186 üzenetére
Még sima 8800-át lehet látni swapként, 250-300 között, de siroccot-vagy artét nem láttam már rég, max felújítottat újként hirdetve. Külföldről ennyi pénzért meg inkább nem rendelnék, és ha lenne rá lehetőségem csak akkor vásárolnék kintről ha én vághatom fel a ragasztót az oldalán. A ritkább verziók meg 500 körül vannak vagy felette. warren29 -et keresd meg itt fórumon szerintem tud benne segíteni.
-
Gaborpecs
csendes tag
Sziasztok!Keresek ÚJ Dobozos Nokia 8800,Sirocco,Arte készülékeket,aki esetleg tud az kérem irjon
-
RAZR_v3
tag
Üdv mindenkinek!
Már egy ideje böngészem ezt a fórumot, és sok hasznos infót szereztem meg. Régi Nokiákat gyűjtök, és ezt a hobbit a 6310i mobillal kezdtem. Lenyűgözött a formája, az egyszerűsége, és a hatalmas üzemideje. Sajnos a sajátom, amit használtan szereztem, külsőre rendben van, de még az új akkuval is lemerül 4-4,5 nap alatt úgy, hogy ez idő alatt összesen alig másfél órát telefonáltam vele.
A térerő maximumon van, hívásokat nem dobja el, még nem végfokos, de azt olvastam, ha gyorsan merül készenlétben, akkor előbb-utóbb az lesz. Az eredeti, Nokia lítium-polimer akku és az utángyártott lítium-ion ugyanolyan üzemidőt biztosít. Alaplapcserében gondolkodom, de egy komplett telefont közel 10 ezerért megvenni csak az alaplapja miatt kissé túlzás.Valakinek van felesleges/tartalék alaplapja 6310i-hez? Az se baj, ha angol nyelvű a menüje, csak működjön normálisan. Árban, helyszínben privátban megegyezhetünk.
-
novinyul
veterán
válasz
FoxiestFox #34181 üzenetére
Az a nagy helyzet hogy se eu-s se as piacon nem láttam fekete színben.Bár lehet hogy kis szèriában kiadták,de akkor már javában az N95 volt a sztár,minden róla szólt! Az N93i meg csendben el lett felejtve,de az is igaz hogy sokkal többett várt mindenki a telefontól.Sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött remènyeket,szebb lett,relatív kissebb is.De a legfontosabb rèsze a kamera az elèg gyenge lett.Mindegy ez már törtènelem ès èn megmentettem egyett magamnak :-)
-
-
novinyul
veterán
válasz
Fancy-boy #34178 üzenetére
Hát ezek szerint papír alapon lètezett,de hogy nálunk egy darab nem volt az tuti.Pedig adtam el jó pár N93i-t, de fekete soha nem volt raktáron.Egyik nagy kedvencem ez a Nokia,de hogy ebben színben valaha is láttam volna nagykerben.Tuti hogy lenne otthon egy vatta új a polcomon:-)
-
-
Earl_Muttley
őstag
Továbbra is keresek Blackberry 7290-be akkut, akár 3 darabot is!
-
zorzy4
addikt
Na itt egy nokiás kérdés, ha már ez a topik, retro nokia telo rajongó topik lett
. Az ovi suitét nem tudom használni, mióta átvette a opera az alkalmazásokat. 5800ra akarok térképeket tölteni. Ötlet?
-
lehella
senior tag
-
imi290
aktív tag
válasz
quailstorm #34164 üzenetére
CA-45,bár most jól összezavartál,azt hittem hogy ez mind egyforma.Most nézem,nekem van 2330c-2 és azon tényleg más mint a 1600.A 1600 középen be van hajtva kicsit,míg az előző egyenes.De amúgy nagyjából úgy néz ki,erre gondoltál te is ?
-
quailstorm
félisten
Nagyon örülök, hogy az 1200-1208-2330c-2 már nem azt használja, mint az 1600
-
quailstorm
félisten
Én azt hittem ezek ugyanazok.
Mi a különbség?
Amúgy ha elég korrekt áron hozzá tudok jutni, akkor veszek egy CA-45-öt. Oxygenből pár megvan. Valahogy csak áttúrom a netet. Jó volna a Nokia 1600-ra tenni vagy leszedni javat
tudom, beteg vagyokNokia 7110-hez ugyanazok kellenek mint 3310-hez:
[link] [link]Nem kell box. Nekem 3310-hez van minden egyelőre, és úton van az LPT kábel. COM-hoz nem vettem sok fejet, csak a 3310 3410-es van meg. Drága
Viszont nekem csak Win98SE-n jött össze, a P3 gépemen. XP-n a userport kékhalált okozott. -
imi290
aktív tag
Az adott oldalon amit linkeltem,ott le van minden szépen írva.A programokat is le tudod tölteni,és box sem kell,csak két darab kábel.
De ha van panel tényleg nem érdemes mókolni vele,még a végén gajra vágod a telefont,az sincs kizárva.Meg aztán veszel egy kábelt,amit aztán soha többé,vagy nagy ritkán fogsz használni,annak sincs értelme.Bár operátor logót,és üdvözlő képet tudsz rajta cserélni alapszintű tudással is.
Apropó,valakinek nincs meg az a gif ami ezeken a régi Nokiákon volt üdvözlő kép ? Most vagy csak az álló kép volt benne,vagy a 3 kép ahogy összeér a kezük ? ? ? Konkrétan a 7110-re kellene.
Köszi
-
lehella
senior tag
válasz
imi290 #34148 üzenetére
Kössz a tippet, keresek ilyen kábelt meg gépet hozzá
Ahogy látom kb egy ezres a vezeték.
Pl ez: http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_tartozek/kabel_adapter/kommunikacios_adatkabel_internet_funkcios_rs_2082631316.html
Windows 7 alól is lehet updatelni?
Hívás közbeni hangerőt hogyan lehet állítani? -
draco31
veterán
Mi annak a kábelnek a neve, ami jó a 6030-ashoz, 2323-hoz, meg az ilyen idióta csatlakozókhoz?
-
imi290
aktív tag
válasz
lehella #34147 üzenetére
Létezik USB-s kábel is,de sokat kellett vele vacakolnom,hogy működjön.De az a baj,hogy azzal szerintem nem fogsz tudni nyelvet cserélni.Ha jól emlékszem akkor csak operátor logót tudtam cserélni rajta.A logo manager programmal.
Lehet kapni magyar webshopokban is usb-s adatkábelt.A neve DLR-3
A másik kérdésre majd a szakik válaszolnak,bár az én telefonomon is erősen kell felnyomni a csúszkát.Ha alkatrészek is kellene aliexpressen van pár hozzá.
-
lehella
senior tag
válasz
imi290 #34080 üzenetére
Szia!
Sajnos nincs hozzá kábelem, tudsz ajánlani egy hirdetést hozzá, ami megfelelő kábel lenne? Ha jól láttam a leírásban (köszönöm), COM vagy LPT portos kábelek vannak ehhez a telefonhoz. Titkon bíztam benne, hogy USB-s is van hozzá, de ha régi kábeles, akkor kell hozzá csatlakozó vagy olyan gép is
Másik kérdésem, hogy a telefonon ha feltolom az előlapot, akkor eléggé erősen kell megnyomni ahhoz, hogy bekattanjon. Ezen hogyan lehet segíteni, esetleg házilag? Kis WD40 már sokat segített a teljes lecsúszáshoz az előlapon -
válasz
FoxiestFox #34144 üzenetére
Csengetnék én érte, csak nem szól a csengőm.
-
Sok-sok.. de nem annyira.. ez tényleg nem egy gyakori cucc, normális állapotút ritkán találni, és azt is embertelen áron.
Aki nagyon szeretne egy ilyet, szerintem most csengessen érte 25-30-at, mint pár év múlva 50-et.
És nagyon szép telefon.. a mérete ellenére kissé csajos (feketében már nem az), de én szerettem használni, pedig elég nyűgös volt rajta zenét hallgatni a POP-3.5 jack átalakítóval és a mérete miatt, viszont tetszett, hogy a kamerakezelőkkel lehet zenéket vezérelni, illetve hogy a kameragombra kiírja az időt a külső kijelzőre.
A sima N93-nak viszont a gombjai alkalmasabbak játékra. Azon elég sokat játszottam N-Gage cuccokkal is, az i-n szinte csak fényképezgettem, illetve médialejátszóként funkcionált, sorozatoztam is rajta. -
arkades
senior tag
[link]
Szerintetek ennek a telefonnak ez a reális ára?
Kicsit sokallom, de lehet, hogy tévedek.Valamiért nem működik a linkelés.
Szóval egy elég jó állapotú N93i-ről van szó. (nem dobozos, de kártya független) -
ferret77
aktív tag
7280 valakinek? 11:38-kor jár le.
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #34120 üzenetére
Nem, más a felbontàs. Megy, de csak egy részen.
-
quailstorm
félisten
Akkor egyelőre egyezkedek a rókával, aztán ha nem megy, szólok. Addig is köszönöm a többit.
3310 kókányolásról meg lemondtam, nem akarom barbár módon szétcsócsálni
francnak kellett beleönteni a műanyagba
-
ferret77
aktív tag
Akkor 3410 kérdés megoldva.
-
válasz
quailstorm #34129 üzenetére
Én is tudok adni egy 3410-et, csak el kell jönnöd érte az Ortutay utcába.
Állapota fos, de a működése jó, akkuja döglött. Van töltője is, szerintem.
Idős rokoné volt. -
zorzy4
addikt
válasz
Én adok 3410et ha kell. Ingyé.
-
ferret77
aktív tag
válasz
Ja értem. Akkot a halott 3410 nem annyira jó. Már eljöttem otthonról, de majd körülnézek, ha hazaértem. Ha nem találok, akkor marad a piacos megoldás.
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #34127 üzenetére
Egy ép 3410-et szeretnél összehozni, vagy egy ép 3310-et és egy ép 3410-et? Csak azért kérdem, hogy milyen alkatrészeket keressek.
-
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #34125 üzenetére
Találtam itthon egy halott 3410-et. Később megnézem egy másik 3410-zel, hogy jó-e az lcd, mert most nincs időm, el kell mennem.
-
quailstorm
félisten
válasz
ferret77 #34124 üzenetére
Nem sürgős. Unokatesómnak (is) kell, azért vettünk kettőt, gondolván, hogy jó mind2. Akkut és lejárt SIM-et vittünk ki.
Darabonként ez is kijött volna postával ezresből. Végre nem ilyen 6-7 ezreket hallok...Megköszönném, ha ezt megteszed.
Azért most nekiesek kőbaltával a kijelzőnek
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #34123 üzenetére
Ha nem sürgős, akkor hozok neked, ha legközelebb kint járok. De a postát neked kell állnod.
Viszont ha sikerül jól alkudnom a piacon, akkor egy ezresből kijöhet postával együtt.
-
quailstorm
félisten
válasz
ferret77 #34122 üzenetére
neked könnyebb kimenni a piacra, így is örülök, hogy végre egyszer nem 2 ezer és fölötte hallottam az összes árat
2 db 3410-et vettem. Egy hibátlan, egy valószínűleg végfokos is, mert telefonálás közben szinte azonnal elszállt, és még a kijelzője is törött. Keresztbe el van törve, nem kitapintható, ennek ellenére megy, kivétel fölső sor jobb szélén 6 pixel. Tűző napon nem vettem észre
Meg van egy beázott 3310 jó kijelzővel.
-
ferret77
aktív tag
válasz
Igen, de nem tudom, hogy házilag ki lehet-e a cserélni úgy, hogy ne sérüljön a műanyag panel, amire az LCD kerettel rögzítve van. Én nem bajlódnék vele, inkább kimennék a piacra és vennék néhány száz forintért egy másik 3310-et, vagy 3410-et. [link]
-
válasz
szerintem igen, de ki kell próbálni.
-
quailstorm
félisten
3410-es Nokia kijelző megy 3310-zel? Fordítva?
-
draco31
veterán
Valaki nemrég keresett Nokia kasznit ha jól emlékszem.
-
ferret77
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #34116 üzenetére
Jaa
-
ferret77
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #34114 üzenetére
Nekem van BP-5M aksim. Add nekem a 7290-et és meg van oldva.
-
Earl_Muttley
őstag
Blackberry akkukat keresek, természetesen használtakat.
Vaterán nyertem 16db Blackberryt, és kb a 3/4-ébe nincs akku.Szóval bárkinek bármilyen van, jöhet.
Meg külön 7290-be is keresek, mivel abból is van itthon egy akku nélküli jó ideje...
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #34108 üzenetére
Igen, de, a q10 csak a gyári töltőjével tölt, nokiával, samuval pl nem és az alapcsomagban nincs töltő...
-
TommyX_
őstag
válasz
FoxiestFox #34110 üzenetére
Azért kipróbálnám a Shure SE215-tel is.
-
-
TommyX_
őstag
válasz
FoxiestFox #34102 üzenetére
8Gb-s N91-t beszerzek majd én is egyszer. Annak idején a sima N91-t is elbírtam volna viselni, de most az A2DP miatt a 8Gb-s kell.
-
-
-
ferret77
aktív tag
válasz
FoxiestFox #34104 üzenetére
Az N91 ráadásul dobozos volt. Volt még vele együtt egy fóliás, dobozos N93i, az 35000ft volt. Elvitték mindkettőt.
-
-
ferret77
aktív tag
válasz
FoxiestFox #34102 üzenetére
Volt most egy 8 gigás N91 itt hardveraprón 25-ért és jófogáson egy dobozos N-Gage 6000-ért.
-
-
válasz
Fancy-boy #34100 üzenetére
Valahol a kettő között félúton lenne amúgy az igazi.
De egyébként itt arról van szó, hogy ha valamelyik gyártó a dokkolótól kezdve minden mást belepaszírozna a gyári csomagba, és emiatt drágább lenne, mint a vetélytárs ajánlata, ami maximum egy töltőt tartalmaz, akkor tutira az utóbbi produkálna nagyobb eladásokat.
Ez van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ASUS ROG Z690 Extreme félkonfig
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy Watch 6 44mm GPS Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest