Hirdetés
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Videós, mozgóképes topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
persze. én egy hétig pl 3110-est használtam, nem a Classic-ot. addig bírta egy töltéssel az 550 akkujával.

használtam már 5110-est, 6310i-t, 8110-est, mondjuk napi haznáatban az N82 és az E61 van. bár már ezek is retró telefonok. használtam 9500, 9300, 9210, 9110, sőt, kölcsönkapott akkuval ár napig 9000-est is. utóbbi csak a kabátzsebembe fért el.
használtam új, low-end telefont is, egy 1100-át. az is jó, aranyos, hogy mennyire nem jó semmire, de amire kellett, megfelelt.
Érdekes, hogy ami régi, de tucatdarab, pl 3310, 3410, azt nem használnám. megvan persze, de nem. ha már retró, akkor ne úgy nézzenek meg, hogy "na a csóró lúzer, telefonra sincs pénze", hanem akkor már azért, mert spéci.
az szép volt, amikor a gyereknek szó szerint tátva maradt a szája, ahogy tetris-eztem a 9110-esemen.
N91-est akarom majd zenelejátszónak beüzemelni, na azzal lesnének a metrón szerintem
bár az is szép volt, amikor az N93i-n néztem a The Big Bang Theory-t headsettel. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#15334) fullextra: ok, nekem egy sima van, az se jó, sajnos. 8800-ák terén még van mit fejlődnie a gyűjteménynek.
-
pszili8
aktív tag
Akkor te sem ma kezdted,én is akörül kezdtem gyűjteni,minden egy Nokia 6210-el kezdődött.Sajnos mostanság nincs rá keret,sokszor gondolkozom azon,hogy eladom az egész gyűjteményt.Ez a pixelhiba kiakaszt,2 hete még használtam is az r380-at,semmi baja nem volt,feltettem a polcra azóta hozzá sem nyúltam.A múlt héten meg mondom átnézem azokat a telókat amiket rég piszkáltam 5 hibátlan ericsson t10-ből 2 indult be,szétszedtem kipucoltam őket most megint mennek.
-
pszili8
aktív tag
-
meroly
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Battlefield 6
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mazda topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hány darab telefonod van?