Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

pszili8
aktív tag
válasz

KSparrow

üzenetére
						Ez igaz! Én is megyek ballagásra oda megfelelő a BB.
 Valamelyik nap jöttem haza Pestről,és beszaladtam a pálya mellett a mekibe,közben nagy erővel nyomkodtam a BB sms-t írtam éppen,erre a mellettem lévő pultnál egy öltönyös fickó látom néz és mosolyog,aztán előkapta a BB 9700-asát és kirakta a pultra. 

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor
 - Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
 - HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Valamelyik nap jöttem haza Pestről,és beszaladtam a pálya mellett a mekibe,közben nagy erővel nyomkodtam a BB sms-t írtam éppen,erre a mellettem lévő pultnál egy öltönyös fickó látom néz és mosolyog,aztán előkapta a BB 9700-asát és kirakta a pultra.