- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LobiDrg
aktív tag
válasz
zsigomark3 #23009 üzenetére
Pontosan erre voltam kíváncsi. Meg vagyok elégedve az FX-el is (Pedig sokan szidják) csak szerettem volna egy kis pluszt. El tudnám adni a jelenlegi processzor+alaplap kombót jó áron ezért gondolkodtam a cserén, de így akkor marad a jó öreg FX. Majd akkor még kicsit várok a váltással és egy újabb platformra ruházok be.
Köszönöm a segítséget !
-
LobiDrg
aktív tag
válasz
zsigomark3 #23007 üzenetére
Egy Sapphire RX580 Nitro+ 8gb special edition és 2X8 GB 1866Mhz-es Kingston memória van most jelenleg. Legfőképp játékra használom a gépet Fhd felbontásban. A tápom elbírná simán az FX9590-et is de sajnos ahhoz is alaplapot kellene cserélnem, mert a jelenlegi sajnos nem támogatja (ASUS M5A97 EVO R2.0) Anyagi okok miatt maradnék a DDR3-nál meg a processzorhűtőt sem cserélném le szívesen. Lényegében egy kis upgrade lenne a cél, amennyiben van értelme
.
-
LobiDrg
aktív tag
Sziasztok ! Jelenleg egy FX8320-at használok 4Ghz-en. A kérdésem az lenne, hogy megérné e lecserélni egy I7 3770-re ?
-
LobiDrg
aktív tag
Sziasztok.Lehet, hogy hülyeséget kérdezek előre is bocsi ha igen.Egy Phenom II X4 3.6Ghz-re tuningolva meddig lesz elegendő az újabb vagy a közeljövőben megjelenő játékokhoz?Most egy ilyet használok egy 6870 és 6Gb ram társaságában.Eddig még nem éreztem hogy kevés lenne a proci.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest