- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
Dr. Akula #104 üzenetére
Ez igaz, és egyet is értek. De mint már írták előttem is, sokkal elegánsabb megoldás, ha a tárhelyet nem a gépben tartod. Nekem van egy egyszerű kis NAS-om, vettem bele egy 10TB-os lemezt nemrég, és a gépemen lévő minden fontos mappának az inkrementális biztonsági mentése oda replikálódik heti rendszerességgel. Mert hát ugye nem bízunk az SSD-ben, de a gyorsasága és a hangtalansága révén én már vinyót nem szeretnék a gépben tudni. Plusz azon vannak a filmjeim, sorozataim, ami meg van osztva a hálózaton jelszóvédetten, így pár kattintás, és mehet a HTPC-n a mozidélután. Ha valaki munka miatt nagyobb tárhelyet igényel, vehet nagyobb NAS-t, több fiókkal, és rakhat bele akár 16TB-os lemezeket is, és választhat olyan NAS-t, amin 2,5Gb-es csati van, hogy sebességgond se legyen. Szóval, szerintem egyszerűen már meghaladott dolog a vasban vinyót tartani. Tök szűk keresztmetszet a mai sebességviszonyokat/igényeket tekintve. Egyedül lassabb műveletekre érdemes használni, adattárolásra, ilyesmi. Másra nem nagyon. Ebben nem igazán akad vetélytársa, ez való igaz. Kivéve a szalagos tárolók, de az egy más világ.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az átépíthető O11 Dynamic EVO kapott egy 38 százalékkal nagyobb testvért, amiben három 420 mm-es radiátort foghatunk munkára.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Corsair Hydro X series XD5 white bontatlan
- Garanciális Corsair Sursa RM750 750W 80 PLUS Gold (CP-9020231)
- ASUS Prime 750W Gold Fehér / White Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Kolink continuum 1500 w 80 plus platinum
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest