- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- VR topik
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Msony
tag
Szia!
Lassan én is három éve használom. Mostanában huzamosabb ideig áll, mire bekapcsolom, úgy veszem észre ez nem jó az akksinak.
Szerintem érdemes a saját tokját és a normál cerkát megvenni, mert a felhasználói élmény úgy az igazi.
Radírozós tollal felesleges venni, az nem olyan fontos, ha jegyzetel az ember. Arra a Lamy jobb, mert a kis gombja jobban kézreáll, mint forgatni a cerkát.
Nekem is van Onyx mellette, azt többet használom, abba szoktam jegyzetelni.
Az Onyx cerkája és radírja is müxik az RM2-vel, itt egy videóm: https://youtu.be/Pc-c5XUyGuM
A szövegkonvertálóját egyiknek se használom, a kézírás mindkettőnél megmarad (vektorgrafikus formában), a felismert szöveg külön generálódik.
A jegyzet rendezésében remek eszköz.
Amiben verhetetlen az a jegyzetkészítés finomságai és ha pdf-et nyomtat vagy böngészőből küld rá az ember egy-egy cikket, akkor abba kézzel bele tud jegyzetelni.
Pl. ha hosszabb szövegeket ír az ember szövegszerkesztőben, akkor átdobja pdf-ben a RM2-re és átnézi, tisztázza, belejavít, erre iszonyatosan ajánlott eszköz.
De arra is nagyon jó, ha wi-fin kell prezentálni valamit.
Ha kutatsz, akkor nagyon hasznos eszköz lesz, ajánlom a cornell template használatát: https://support.remarkable.com/s/article/TemplatesRegényíráshoz is kiválló, rengeteg mindent kipróbáltam és egyszerűen a kézzel írt szövegben jobban el tud merülni az ember, nincs ott egy virtuális képernyő előtte, ami blokkolná az írásban való kibontakozását.
Szóval ez egy igazán jól kialakított célhardver. Ami hiányzik belőle az a háttérvilágítás.
Ebook olvasáshoz nem ezt kell venni, mert ahhoz túl nagy, arra jobb az Onyx olvasó. -
rolandg
tag
Szia!
Szerintem nagyon sokat fog Neked segíteni. Prezentálni is lehet vele, méghozzá nagyszerűen, segíti a kreatív munkát.
Tokot sokan vettek Aliról, és voltak elégedett vásárlók. Alapvetően a flip tok segíti a használatot, stabilabb fogást ad, jobban véd.
Én mániákus vagyok a radírotós tollal, és imádom, hogy fel lehet rögzíteni mágnesesen, de nyilván hozhat az ember kompromisszumokat. Én három éve használom napi szinten, és nagyon nagyon szeretem. Én is mindig mindent elhagytam, most meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest