Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- OLED TV topic
- RAM topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandg
tag
Szia!
Szerintem nagyon sokat fog Neked segíteni. Prezentálni is lehet vele, méghozzá nagyszerűen, segíti a kreatív munkát.
Tokot sokan vettek Aliról, és voltak elégedett vásárlók. Alapvetően a flip tok segíti a használatot, stabilabb fogást ad, jobban véd.
Én mániákus vagyok a radírotós tollal, és imádom, hogy fel lehet rögzíteni mágnesesen, de nyilván hozhat az ember kompromisszumokat. Én három éve használom napi szinten, és nagyon nagyon szeretem. Én is mindig mindent elhagytam, most meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Vostro 3510/i3-1115G4/8GB/256GB M.2/WIN11/Jó akku, 4 óra/Garanciával/Számlával!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest