Hirdetés
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Msony
tag
Szia!
Lassan én is három éve használom. Mostanában huzamosabb ideig áll, mire bekapcsolom, úgy veszem észre ez nem jó az akksinak.
Szerintem érdemes a saját tokját és a normál cerkát megvenni, mert a felhasználói élmény úgy az igazi.
Radírozós tollal felesleges venni, az nem olyan fontos, ha jegyzetel az ember. Arra a Lamy jobb, mert a kis gombja jobban kézreáll, mint forgatni a cerkát.
Nekem is van Onyx mellette, azt többet használom, abba szoktam jegyzetelni.
Az Onyx cerkája és radírja is müxik az RM2-vel, itt egy videóm: https://youtu.be/Pc-c5XUyGuM
A szövegkonvertálóját egyiknek se használom, a kézírás mindkettőnél megmarad (vektorgrafikus formában), a felismert szöveg külön generálódik.
A jegyzet rendezésében remek eszköz.
Amiben verhetetlen az a jegyzetkészítés finomságai és ha pdf-et nyomtat vagy böngészőből küld rá az ember egy-egy cikket, akkor abba kézzel bele tud jegyzetelni.
Pl. ha hosszabb szövegeket ír az ember szövegszerkesztőben, akkor átdobja pdf-ben a RM2-re és átnézi, tisztázza, belejavít, erre iszonyatosan ajánlott eszköz.
De arra is nagyon jó, ha wi-fin kell prezentálni valamit.
Ha kutatsz, akkor nagyon hasznos eszköz lesz, ajánlom a cornell template használatát: https://support.remarkable.com/s/article/TemplatesRegényíráshoz is kiválló, rengeteg mindent kipróbáltam és egyszerűen a kézzel írt szövegben jobban el tud merülni az ember, nincs ott egy virtuális képernyő előtte, ami blokkolná az írásban való kibontakozását.
Szóval ez egy igazán jól kialakított célhardver. Ami hiányzik belőle az a háttérvilágítás.
Ebook olvasáshoz nem ezt kell venni, mert ahhoz túl nagy, arra jobb az Onyx olvasó.
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Nyitlocker
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest