- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinodom
csendes újonc
Köszi a részletes választ!
Egy kicsit én is úgy érzem, (főleg a hozzászólásokat olvasva), hogy ez a gép teljesen más, mint a többi. A multifunkciós eszközökkel is általában az a bajom, hogy lehet hogy sokat tudnak, de mindent csak átlagosan, vagy középszerűen jól, esetleg egy-egy dolgot majdnem jól, szemben a céleszközökkel, amelyek kevesebbet tudnak, azt viszont maximálisan és tökéletesen. Az is tetszik, hogy real time is lehet vele kommunikálni és prezentálni. Ez abszolút pozitívum.
1. Az jó hír, hogy nem lassul be. Igazán ez tart távol az androidos eszközöktől, de itt reményt ad arra, hogy sokáig fogom tudni használni.
2. A számla nem az áfa miatt érdekes, azt gondoltam, hogy bukom, hanem amiatt, hogy költségként el tudjam számolni a cégben. De ez így tök jó nekem.
3. Szerintem meg tudnám szokni így is, nem lesz ezzel gond.
4. Ez így megnyugtató számomra, ha szerkeszthető tud maradni. Nem is gondoltam arra, hogy ezen formázzam meg tökéletesre a szöveget, de ha a szövegtörzset szerkeszthetőbe átviszi, az már pont elég. Formázásra ott van az asztali gép vagy a laptop.
5. Azt már írtam a másik hozzászóláshoz is, hogy végül is ez is megfelel számomra, mivel jelenleg is A/4 lapokra rajzolom a felméréseimet, az meg külön előny ha bele tudok nagyítani és egy apróbb részletet jobban ki tudok dolgozni (ez ugyebár a papíron nem tudom megtenni).
6. Akkor valószínűleg én is maradok a gyári radírozós tollnál, de lehet hogy kérek hozzá kapásból póthegyet is. Köszi az infót.
Úgy érzem meggyőztél. Maradok az első megérzésemnél és az RM2-nél. nincs értelme tovább keresgélnem.
Hálás köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest