Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinodom
csendes újonc
Köszi a részletes választ!
Egy kicsit én is úgy érzem, (főleg a hozzászólásokat olvasva), hogy ez a gép teljesen más, mint a többi. A multifunkciós eszközökkel is általában az a bajom, hogy lehet hogy sokat tudnak, de mindent csak átlagosan, vagy középszerűen jól, esetleg egy-egy dolgot majdnem jól, szemben a céleszközökkel, amelyek kevesebbet tudnak, azt viszont maximálisan és tökéletesen. Az is tetszik, hogy real time is lehet vele kommunikálni és prezentálni. Ez abszolút pozitívum.
1. Az jó hír, hogy nem lassul be. Igazán ez tart távol az androidos eszközöktől, de itt reményt ad arra, hogy sokáig fogom tudni használni.
2. A számla nem az áfa miatt érdekes, azt gondoltam, hogy bukom, hanem amiatt, hogy költségként el tudjam számolni a cégben. De ez így tök jó nekem.
3. Szerintem meg tudnám szokni így is, nem lesz ezzel gond.
4. Ez így megnyugtató számomra, ha szerkeszthető tud maradni. Nem is gondoltam arra, hogy ezen formázzam meg tökéletesre a szöveget, de ha a szövegtörzset szerkeszthetőbe átviszi, az már pont elég. Formázásra ott van az asztali gép vagy a laptop.
5. Azt már írtam a másik hozzászóláshoz is, hogy végül is ez is megfelel számomra, mivel jelenleg is A/4 lapokra rajzolom a felméréseimet, az meg külön előny ha bele tudok nagyítani és egy apróbb részletet jobban ki tudok dolgozni (ez ugyebár a papíron nem tudom megtenni).
6. Akkor valószínűleg én is maradok a gyári radírozós tollnál, de lehet hogy kérek hozzá kapásból póthegyet is. Köszi az infót.
Úgy érzem meggyőztél. Maradok az első megérzésemnél és az RM2-nél. nincs értelme tovább keresgélnem.
Hálás köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest