Hirdetés
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinodom
csendes újonc
Köszi a részletes választ!
Egy kicsit én is úgy érzem, (főleg a hozzászólásokat olvasva), hogy ez a gép teljesen más, mint a többi. A multifunkciós eszközökkel is általában az a bajom, hogy lehet hogy sokat tudnak, de mindent csak átlagosan, vagy középszerűen jól, esetleg egy-egy dolgot majdnem jól, szemben a céleszközökkel, amelyek kevesebbet tudnak, azt viszont maximálisan és tökéletesen. Az is tetszik, hogy real time is lehet vele kommunikálni és prezentálni. Ez abszolút pozitívum.
1. Az jó hír, hogy nem lassul be. Igazán ez tart távol az androidos eszközöktől, de itt reményt ad arra, hogy sokáig fogom tudni használni.
2. A számla nem az áfa miatt érdekes, azt gondoltam, hogy bukom, hanem amiatt, hogy költségként el tudjam számolni a cégben. De ez így tök jó nekem.
3. Szerintem meg tudnám szokni így is, nem lesz ezzel gond.
4. Ez így megnyugtató számomra, ha szerkeszthető tud maradni. Nem is gondoltam arra, hogy ezen formázzam meg tökéletesre a szöveget, de ha a szövegtörzset szerkeszthetőbe átviszi, az már pont elég. Formázásra ott van az asztali gép vagy a laptop.
5. Azt már írtam a másik hozzászóláshoz is, hogy végül is ez is megfelel számomra, mivel jelenleg is A/4 lapokra rajzolom a felméréseimet, az meg külön előny ha bele tudok nagyítani és egy apróbb részletet jobban ki tudok dolgozni (ez ugyebár a papíron nem tudom megtenni).
6. Akkor valószínűleg én is maradok a gyári radírozós tollnál, de lehet hogy kérek hozzá kapásból póthegyet is. Köszi az infót.
Úgy érzem meggyőztél. Maradok az első megérzésemnél és az RM2-nél. nincs értelme tovább keresgélnem.
Hálás köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Eredeti játékok OFF topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest