- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Akciókamerák
- Notebook hibák
Aktív témák
-
pergabb
senior tag
oké, de ez nem a gyári kamera, ha nem a gcam
note5-re nem tettem fel, mert ott nem aktív a camera api és semmi kedvem nem volt nyitni a készüléket és mókolni. A másik, hogy mobillal nem igazán fotózom, így nekem ez nem mérvadó. Sz*rás közben a p*csöm unalmamban, vagy egy gyors jegyzetet lehet lekapok, mást nem
Fotózni akarok akkor előveszem a nagy gépet és kicsit sem zavar, hogy 2 kilót tartok a kezemben. Üzemidőről még annyi jutott eszembe, hogy melót váltottam, és jelenleg egész nap 4g-n lógok, így nyilván ez is jobban betesz a merülésnek, mert irodában ücsörögve wifin voltam végig. Speciel még itthon is elfeledkezem wifire mászni és marad a 4g, az én lakásomban ráadás híresen szar a térerő, 2g szépen maxon van, 4g már izzadós és kb 30%-os. Szóval az én felhasználói szokásaim változtak, így az üzemidő közel azonos lehet a note 5 készülékkel, max hangyaf*sznyival kevesebb az idióta automatikus fényerő miatt, ami egyből maxra lövi, ill a picit nagyobb kijelző miatt.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Nintendo Switch 2
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
note5-re nem tettem fel, mert ott nem aktív a camera api és semmi kedvem nem volt nyitni a készüléket és mókolni. A másik, hogy mobillal nem igazán fotózom, így nekem ez nem mérvadó. Sz*rás közben a p*csöm unalmamban, vagy egy gyors jegyzetet lehet lekapok, mást nem