- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Core i3-8350K processzort párosítottak egy módosított Z170-es alaplappal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
pergabb
senior tag
oké, de ez nem a gyári kamera, ha nem a gcam
note5-re nem tettem fel, mert ott nem aktív a camera api és semmi kedvem nem volt nyitni a készüléket és mókolni. A másik, hogy mobillal nem igazán fotózom, így nekem ez nem mérvadó. Sz*rás közben a p*csöm unalmamban, vagy egy gyors jegyzetet lehet lekapok, mást nem
Fotózni akarok akkor előveszem a nagy gépet és kicsit sem zavar, hogy 2 kilót tartok a kezemben. Üzemidőről még annyi jutott eszembe, hogy melót váltottam, és jelenleg egész nap 4g-n lógok, így nyilván ez is jobban betesz a merülésnek, mert irodában ücsörögve wifin voltam végig. Speciel még itthon is elfeledkezem wifire mászni és marad a 4g, az én lakásomban ráadás híresen szar a térerő, 2g szépen maxon van, 4g már izzadós és kb 30%-os. Szóval az én felhasználói szokásaim változtak, így az üzemidő közel azonos lehet a note 5 készülékkel, max hangyaf*sznyival kevesebb az idióta automatikus fényerő miatt, ami egyből maxra lövi, ill a picit nagyobb kijelző miatt.
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Honor Magic V2
- Samsung Galaxy S24 FE 128 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
note5-re nem tettem fel, mert ott nem aktív a camera api és semmi kedvem nem volt nyitni a készüléket és mókolni. A másik, hogy mobillal nem igazán fotózom, így nekem ez nem mérvadó. Sz*rás közben a p*csöm unalmamban, vagy egy gyors jegyzetet lehet lekapok, mást nem