Új hozzászólás Aktív témák
-
-D4nO-
tag
Sziasztok!
Na, megtaláltam én is a win7-et és a legújabb realtek drivert, GA-P35-DS3 lapom van.
Teljesen elvesztem. Totál nem értem a program logikáját, eddig XP-m volt és ott tök normálisan ment az egész szépen szólt. Itt most az a gondom, hogy hátra szeretném bekötni a fejhalgatómat, de azt nem lehet. Ha hátra kötöm csak mint stereo hangfal érzékeli, és kb fele annyi a mély mint xp alatt volt. Nem tudom neki valahogy megmondani, hogy de bizony én hátra dugtam a fülest?
Másik problémám, hogy ilyen fura hangokat ad ki üresjáratban is. Van egy alapzaj, és ha elindítok valami programot, még intenzívebb lesz. Semmi ilyesmi nem volt még tegnap xp alatt.
Tudom hogy iszonyatosan láma vagyok, de tényleg soha nem volt problémám hangkártyával, ezért aztán nem is ástam magam bele soha, ha van ötletetek, légyszi segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Hosszabb bemutatón a Borderlands 4
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest