Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AdasiX
újonc
Üdvözlet!
Lenne egy Gigabyte alaplapom. A problémám az lenne, hogy nov. 20-án lefrissítettem a Driver Easy nevű programmal az Audio Drivert, és azóta minden halkabb. Azóta nem is tudtam mit kezdeni vele, folyamatosan kerestem rá a megoldást, de mostanra már tanácstalan vagyok. Így arra lennék kíváncsi, hogy mit lehet tenni annak érdekében, hogy újra normális legyen a hang? (Már ezerszer letöröltem/feltelepítettem A Realtek HD Audio-t) Sajnos kifogytam az ötletekből.
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest