Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Elnézést ha lerágott csontos téma lesz, de már a falat kaparom a sok jó szoftvertől.
Egy Asus Z390F Gaming lap tulajdonosa vagyok és amint felkerült a win az asus automatizálta magát és bejött egy saját szoftver kereső kis programja, hát mondom jó rakjad a drivereket ami kell.
Tökéletesen működik is minden a mai napig, de szóltak a barátok, hogy iszonyat halk vagyok dc alatt, szemben a másik gépemmel ahol eddig volt a miki.
Utánajárás után sokan panaszkodnak erre a namichi vagy mi a fene programra, amit az új realtek driver felrak.
Tovább az általam is kedvelt realtek audio manager sincs seho.Nah én már a 200 telepítésnél járok, a 2.82 előtt nem enged felrakni drivert, pedig pont erre írják hogy nem igazán akarja elindíttatni az audio managert...jobb a 2.81. Jah de az nem megy fel.
Szóval most ott tartok, hogy sikerült lekaparnom wzt az új namichis drivert a gépről és a 2.82 van fent, ami működik is remekül, de nem tudom elővarázsolni a managert. Feladatkezelő az indítási felületen jelzi is, nincs is letiltva mégsem fut.
Ennek is utána olvastam, keressem meg a realtek mappát és onnan indítsam, de nem indul el.Tudnátok segíteni mi lehet a jó megoldás, illetve milyen drivert használtok Ti per pill pontosan? akár egy letöltő linknek is hálás lennék.
Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest