Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
De bizony a ZTE-vel is van a baj, mert ratyi az érintő , a kijelző, a rezgő, a rádió, a gps és a kamera benne. Ha esetleg kihagytam valamit akkor bocsánat, én csak ezeket tapasztaltam, illetv láttam ismerősöknél. Azért ezekből nem valószínű, hogy mindent az intelre kellene fogni(nem értek hozzá annyira).
TBG az Huawei Ascend Y300, ez egy egész használható kis gép, faterom kapott ki egyet magának, ha néha van valami nyűgje, hogy tegyem rá akkor van a kezembe szóval sokat nem volt nálam, de ő sem panaszkodik rá, pedig a maga 61 évével van pár megkötése neki is
Nem mondom, hogy egy hűde valami, de amennyit a kezembe volt nem akadozott, ott érzékelte az ujjam ahol kell stb. jó perxsze mást a beállítgatásokon telepítgetéseken kívül nem csináltam vele 
-
kelekyle
őstag
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Ugyanúgy, ahogy megíratatták a kernelt hozzá és felépítették a ROMot, ugyanúgy javíthatnák is a bugokat. És ez nem az INTEL sara, ez annak a sara, hogy a ZTE fosik mindenbe és csak profitot akar termelni, ergo spórol az ilyenen...
/*Teszem hozzá, hogy más gyártónak fontos az elégedettség... lehet, hogy nem hoznak ki JBt meg ICSt egy alsó/középkategóriás készülékre, de akkor az aktuális szoftver idegesítő hibáit legalább javítják, azért hogy ne legyenek elégedetlenek a USERek*/
Volt egy bejelentés, hogy kész az új frissítés és mindjárt jön... folyamatosan olvasom a topikot.
Úgy látom sehol semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem mondom, hogy egy hűde valami, de amennyit a kezembe volt nem akadozott, ott érzékelte az ujjam ahol kell stb. jó perxsze mást a beállítgatásokon telepítgetéseken kívül nem csináltam vele