Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Orion, Videoton erősítők, hangsugárzók
 - Házimozi belépő szinten
 - TCL LCD és LED TV-k
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Samsung LCD és LED TV-k
 - Monitor hiba topik

- 

PROHARDVER!
ZTE GRAND X In

Új hozzászólás Aktív témák
- 

TotO'
aktív tag
Hello, újabb idegesítő bug ütötte fel a fejét, íme: ha megnyomom a home gombot, nem lép a homescreenre, hanem villan egyet a kijelző. Google csak olyan threadeket dobott, ahol a launcher volt a ludas, de ahogy látom a launcher nem számít, mert miután letöröltem az Apex-et, utána is csinálja alap launcherrel. Restart+akksi ki/be sem segít. (most hogy nézem, a search gomb se működik, mondjuk azt nem használom, szerencsére a menü illetve a vissza gomb jók, még nem teljesen használhatatlan....
 )Továbbá valamiért nincs hálózat, abban a kis háromszögben ami a jel erejét hivatott mutatni szürke, és van benne egy szép kis x. Míg a hálózatok között mikor keres, akkor kidobja a T-mobile-t is. Wifi még van...
Ez, plusz az, hogy a hívások fele annyiból, hogy ezt hallom a másik oldalról " hallo, hallo, hallasz?? " én pedig ordibálhatok is akár, akkor se hallanak, függetlenül attól, hogy 2G-re, vagy 3G-re van állítva a telefon, kezd most már tényleg fel**szni.
Valakinek van valami ötlete ezekre? Amint lesz időm szerintem csinálok egy gyárivisszát, de most nem érek rá csak este. Reményeim szerint az a villogást megoldja, de ez akkor is elég gáz így..
Szerk.: Ja és néha olyat is csinált, hogy random bekapcsolt a képernyő, de ezt kb azóta amióta megvan, mintha megnyomtam volna a kis ébresztő gombot felül, mikor azt asztalon volt pl, az pedig kizárt, hogy valami véletlen benyomta, direkt figyeltem....

Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Hálózati / IP kamera
 - Linux kezdőknek
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Háztartási gépek
 - Orion, Videoton erősítők, hangsugárzók
 - Házimozi belépő szinten
 - Eredeti játékok OFF topik
 - Xbox Series X|S
 - További aktív témák...

- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
 - BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)