Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennedek
tag
Üdv!
Lenne egy nagy kérésem. Nem tudom letölteni a Next v2 romot, valaki feltöltené nekem valami más tárhelyre? 80%-körül mindig megáll a letöltés, pedig jó netem van. Köszi!
-
heidricha
őstag
Ez nem teljesen új... ez az egyik root-olási metódus (nekem egyébként nem működött). Vagy tévedek? Megesik néha...
Sajnos, ha nincs forrás, akkor nincs szinte semmi, csak amit a ZTE kiad, mint hivatalos frissítést! Kínában ugyan sokan laknak, de nem mind ért az ilyesmihez, és még aki ért, az sem mind a ZTE-nek dolgozik!
Amikor az a szempont, hogy évente 4-5 új modellnek kell kijönni, akkor a már megjelentekre elkerülhetetlenül kevesebb erőforrás jut!
-
curtis2
aktív tag
-
-
Ezt már én is hányszor leírtam, de látod mindenki csak azt látja, hogy szar ez, szar az...

Ez pedig nem tesz jót a telefon megítélésének sajnos.
Egy ismerősöm most telefont akar venni és 3 T-és ismerőse is le akarja beszélni erről a telefonról (persze megindokolni egyik sem tudja, hogy miért ne ezt válassza
)... 
Szóval a szolgáltató berkein belül sem jó a megítélése a telefonnak, így nem lesz mennyiség eladva belőle és ezért majd szépen kikerül a képből. -
kelekyle
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Most ez mit takar ?
Ha szavakban fejeznéd ki magad azzal sokat segítenél
-
kelekyle
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Ne halgass rá... Szolgáltató hiba. Mostanság tök jó volt a mobilnet de ma délelőtt folyamatosan lecsatlakozott és nehezen csatlakozott vissza, a telefonban semmi változás...
-
xSide
őstag
Hangsúlyoznám a hibákat produkáló felhasználók itt a témában lévők arányát tekintve sokkal nagyobb, mint akik hibátlanul élik napjaikat...
Mi hibátlanok NEM ÍRUNK MINDEN REZZENÉSRE!
Aki kételkedik más hibátlanságára állok rendelkezésre Miskolcon vagy számomra megtéríthető utiköltség szempontjából bárhol! -
callmeakos
veterán
Az utóbbi időben észrevettem hogy a mobilnet nem mindig akaródzik működni. A Statusbarba az indikátor kék, de H betűről átvált 3Gre, és meg se moccan semmi (általában Facebook, Youtube, Opera Mini,). Ez most szolgáltató gikszer, vagy teló hiba?
-
kelzsoca
félisten
Mint azt már korábban mondtam:
ZTE mobilok Atom Z2580 alapokon
Érkezik a GXI utód, kétmagos atommal a fedélzetén.
-
Kiskutyák
aktív tag
Sziasztok!
A Jelly Bean-t rá lehet telepíteni erre a telóra? HA igen, akkor honnan is tudnám letölteni? Egy kis segítséget kérnék..

Köszönöm előre is!!

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ZTE_luky
üzenetére
@ (#11725) B-A-B: Ja... kivéve a másik 3000 darabot, amiben mégsem...

----------------------------------------------------------------------------Menü gomb >> Launcher Settings >> Use MiHome Locker >> Locker Style. Az online fül alatt vannak a letölthetőek, utána ha lejött, vissza a Local-ra, Katt. Apply. Kész.
Nekem most ilyen éppen:
-
bubi92
őstag
egyik pillanatról a másodikra behalt a quickpic. más telomon még sosem volt ilyen. megnyitja a képet majd kilép midnen üzenet nélkül. ti nem találkoztatok ilyennel?
-
-
kelekyle
őstag
Nos felesleges mert csak szimplán megy, de feltöltöttem neked egy olyan Talk APK-t amit telepíteni tudsz. Nekem amúgy van, hogy sokszor kell az email címemre nyomni, hogy bejelentkezzen tehát rányomok átdob a contact listre majd szürke marad utána back és megint rányomok az email címemre és ezt addig amíg zöld nem leszek!
-
-
w333
félisten
Bocs lejárt az idő

Jól látom hogy itt 3db. Frissítés van : Link

Ezek milyen frissítések ? köszi
-
kelekyle
őstag
Amúgy most én is elgondolkoztam és nincs semmi baja a telefonomnak (kopp kopp kopp).
Egyedüli bajom, hogy jó pár program nem indul el (általában az újabb verziók... lehet valami az SDKkban változott amit nem csipáz a ROMunk...). Ami viszont kurvára idegesít, hogy a powergomb hosszan nyomva kikapcsol... -
boxos23
aktív tag
válasz
üzenetére
Ne haragudj de nem azt akarom csinálni, hanem azt csináltam.
1. gyári állaporta vissza a menüből.(beállitásokban)
2. sd-t formáztam
3. gyári recoveryben, csináltam egy facory resetet.
És most jó minden.Másol szépen.
Bocs ha rosszul fogalmaztam az előző hozzászólásban, remélem igy már érthetőbb.w333: Mivel uj a készülékem még nem tudom ilyeneket csinál-e, az előző nagyon jó volt csak ne kapcsolt volna ki mindig.
-
w333
félisten
-
xtevo
őstag
Én nem szeretném a kukába dobni, megbarátkoztam már vele.
Hülyeség tudom, műszaki ember lévén, de ennek a telefonnak lelke van, ha nem szereted, azt megérzi és sz*pat. 
Erre tudnátok válaszolni, kérlek: (#11601) ?
@w333
Engem nem a főzött rom érdekel, hanem, amiket ZTE oldaláról le lehet szedni, full hivatalos frissítés. Ha azzal jönnek elő a problémák, isten ments, hogy kell nekem... mert amióta cserélték kopkopkop semmi gondja nincs a cuccnak.
-
spinkler
tag
válasz
bajaki
üzenetére
Én már jeleztem korábban, azt hiszem én voltam az első... Elég rég volt, de írtam a problémáról. Nekem is elég gyakran jön elő a hiba, de eddig annyival tudtam orvosolni, hogy a feladatkezelőben bezárom a kamera appokat (már, ha több fut egyidőben) és újra indítom a kamerát.
-
boxos23
aktív tag
Hali.
Teganp már irtam, hogy kicserélték a telóm.
Na most rádugtam a pcm-re hogy vissza másoljak rá képeket zenéket.
Töbszöri próbálkozásra is a telefon másolás közben lefagy és ujra indul,
valami ötlet?
azt elfelejtettem hozzá teni hogy a telefon belső memóriájára akartam másolni.
Most próbáltam az sd-re is arra sem másol semmit lefagy és ujraindul. -
bajaki
őstag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Ugyanez volt nálam is néhány napja. Csodálkoztam is, mert még senki nem írta korábban. Kivettem a memóriakártyát akkor jó volt, aztán vissza és megint rossz. Nyomtam egy factory resetet megformáztam a kártyát, azóta jó.
Bár a 8 gigás noname kártya amit vettem bele elég érdekesen viselkedik. Volt hogy 2 napig tökéletesen megvolt benne, majd harmadnap kiadta, hogy nem található memóriakártya....az előző 2 gigás kártyámmal nem csinált ilyeneket. A kamera hibája is csak a kártyacsere után jött elő.

-
curtis2
aktív tag
válasz
kelekyle
üzenetére
Hangminőségem elég vacak, ezt szóvá is teszik hívásaim 80 %-ában. Erre vonatkozóan kaptam tippet, de nem boldogultam vele..
Aki kelekyle alábbi üzenetével kapcsolatban tudna segíteni, hogy hogyan értelmezzem, mit kell feltegyek, kérem na habozzon megosztani velem:"Nextgen v2-ben lévő. (circle mod)
Hangminőség a nextgen v2 telepítése után évszázadokkal jobb (legalábbis nekem azóta nem panaszkodnak és azt mondták,hogy jobb) !" -
ZTE_luky
senior tag
válasz
üzenetére
Heló, köszi a gyors választ, már megnéztem Marketen, de ezek csak olyanok hogy egy ikon az asztalra, és ha rákattintok akkor ki kapcsol, ha meg bekapcsolom akkor meg animácó nélkül bekapcsol.
Nekem olyan kéne ami vmilyen gesztussal/animációval rendelkezik és ne feltétlen olyan minta vagy kód beírásával működjön, hanem például ha az adott sarokba elhúzok egy kört akkor oldjon fel, vmi olyat amit csak én tok hogy hogyan kell feloldani..
Tudtok vmi ilyesmit? Aki tud pls segítsen

-
heidricha
őstag
válasz
nobiand
üzenetére
Szabadban próbáltad, ugye? Egyetlen próba volt, vagy többször ugyanezt sikerült produkálnia?
A mobil adat engedve van? Adatcsomag mellékes, nem generál forgalmat, egyesek szerint mégsem mindegy. A helymeghatározásban a Beállítások-nál, mik vannak engedélyezve?
Nekem is van ilyen néha, de zömmel (95%) 2 percen belül megvan a pozíció, illetve az esetek kb. 50%-ban 10mp-en belül. Szinte használható lenne, de mivel megbízhatatlan, ezért nem tartom annak.
Most lett mobil-netem, de nem hiszem, hogy lesz összefüggés... Korábban kérdezősködtem itt, hogy akinek jó a GPS, annak hogy áll a net, de teljesen vegyes eredményekre emlékszem. Azért majd mesélek, ha mégis változik valami.
-
ZTE_luky
senior tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem
Hogyan vagy honnét tudnék keresni képernyőzár alkalmazásokat (pl gyárilag a minta vagy a csúsztatás) ?
Mert nagyon érdekelne lehetne alkalmazásként letölteni egyet, mert a régieket már unom, vmi új kéne
Előre is köszi a válaszokat
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Rendkívül kellemetlen hiba, nekem is többször előjött már.
Viszont mivel előjött a skate és blade esetében is már anno, ezért kipróbáltam azt, amit akkor ajánlottak nekem:
Állítólag összefossa magát a kamera app, ha hibás vagy valamilyen oknál fogva neki nem tetsző file van a DCIM könyvtárban az SD-n (esetleg, ha nincs SD, belső memóriában).
Próbáld meg először a thumbnails-t törölni (nekem ez 1,5 GB volt), és utána próbáld ki. Nekem mióta legutóbb fagyott és ezt megcsináltam, nem jött elő a hiba.Ha megmarad pedig nézd meg, hogy töröld belső memória és SD nélkül vagy üres SD-vel előjön-e.
Egyébként volt, hogy 1-2 perc (!) várakozás után működött minden, de mondanom sem kell, nem hogy a pillanat elmúlt, azt se tudtam már mit akartam fotózni

-
TBG
senior tag
Én már eldöntöttem. Még a B05-öt bevárom(amennyiben értelmes időn belül jön). Ha nem javít kritikusnak gondolt hibákat, akkor fork...vagy eladom vagy
megpróbálok együtt élni ezekkel
-
kelzsoca
félisten
válasz
bsanzika
üzenetére
B05-ös frissítés (vagy ennél frissebb verzió) az várható, mivel már több hónapja készen van, Jelly Bean nem várható a készülékre.
Én is nagyon örülnék neki hogyha nem is az összes de a legtöbb hibát tudnák egy B05-el javítani.....
A B05, és a hibák javításában nem kell bízni, hiszen régebbi szoftverről beszélünk, mint a külföldre kiadott verziók, és azok sem hoztak semmiféle javulást, talán egy picit gyorsabb lett a rendszer, és javult az érintés érzékenysége, de ennyivel megállt a történet.
-
tPedro_
őstag
Velem egyszer fordult elo, hogy a varoson atutazva tovabbra is az otthoni cimemre allt ra a GPS. Frissittem tobbszor is de nem akart atallni. (utazass kozben folyamatosan ment a mobilnet es a GPS is.)
Telo ki/be kapcsolas utan kb 1 mp alatt megtalalta az uj koordinatakat. -
nobiand
aktív tag
Hali. Nekem egy problémám van, mégpedig a GPS. Nem talál semmit, már volt hogy 15 percig keresett de semmi, ez miatt vissza vinni nem akarom, nehogy valami "" rosszabbat kapjak. Lehet tenni valamit ellene? Köszi
-
B-A-B
tag
válasz
korpicschess
üzenetére
Üdv ! Eladó még ? Mit lehet róla tudni ?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelekyle
üzenetére
Tegnap. Ott bezzeg fél óra alatt egyszer sem "fagyott le". Most sem. Nem tudom mi váltja ki, de akkor nyomhatok akár mit, csinálhatok bármit még újra nem indítom, beragad ás úgy marad.. Az sem megoldás, hogy úgy viszem a T-hez, mert azzal kezdte, hogy akku ki-vissza...

Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

azért remélem hogy nem ezt : ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)... 
), most hibátlan ismét az enyém is.
Ja meg előbb el kéne a cuccot indítani...
(Ma milyen bunkó kedvembe vagyok, alapban nem vagyok ilyen, már nekem kezd sok lenni magamból...