Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Mi a tapasztalatotok a Hope ill. a Next romokkal, mennyire markánsak a változások a gyárihoz képest?
Tudom hogy ezek a romok a gyári átdolgozásai,de vannak a plusz dolgokon felül (mint pl értesítési sáv, zárképernyő) másabb változások, pl jobb aksiidő, jobb működés stb, illetve vannak ismertebb bugok velük ?
Én eddig csak annyit olvastam hogy valakinek kikapcsolgatott custom rommal a telefon, + hogy a zárképernyő fagyást sajnos nem orvosolják még de ez utóbbi nem a custom rom hibája (nekem eddig szerencsére nem jött elő, de viszonylag ritkán használom a wifit).
Illetve azt szeretném megkérdezni még, hogy a gyári állapotra mennyire biztos a visszaköltözés, mintha olvastam volna itt valamikor hogy valakinek nem ment...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest