- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Videószerkesztés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Ez kamera nekem simán jó lenne(lesz ?) otthonra térfigyelőnek.
Természetese kell hozzá egy megfelelő kültéri ház, meg persze kissé szét kéne kapni a holmit, illetve némileg át kéne alakítani egy-két dolgot, de még ezekkel együtt is jobban megérné, mint egy kimondott ilyen célú ip kamera. Ebben az árban(és megy az még lejjebb is) talán kapnék egy 1 megapixeles ip kamerát, nem WiFi-set. Na, azt hiszem körül is járnom én ezt a dolgot, és ha viszonylag egyszerűen megoldható az átalakítás, akkor meg is rendelem, vagy ha nem is konkrétan ezt, valami hasonló képességű és árú kamerát.
De hogy ez eddig eszembe se jutott
, csak most, a cikk olvasása közben gyullad fel a lámpa.
Persze majd meglátjuk mennyire életképes a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Természetese kell hozzá egy megfelelő kültéri ház, meg persze kissé szét kéne kapni a holmit, illetve némileg át kéne alakítani egy-két dolgot, de még ezekkel együtt is jobban megérné, mint egy kimondott ilyen célú ip kamera. Ebben az árban(és megy az még lejjebb is) talán kapnék egy 1 megapixeles ip kamerát, nem WiFi-set. Na, azt hiszem körül is járnom én ezt a dolgot, és ha viszonylag egyszerűen megoldható az átalakítás, akkor meg is rendelem, vagy ha nem is konkrétan ezt, valami hasonló képességű és árú kamerát.
, csak most, a cikk olvasása közben gyullad fel a lámpa.
Persze majd meglátjuk mennyire életképes a dolog.