Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Ez kamera nekem simán jó lenne(lesz ?) otthonra térfigyelőnek.
Természetese kell hozzá egy megfelelő kültéri ház, meg persze kissé szét kéne kapni a holmit, illetve némileg át kéne alakítani egy-két dolgot, de még ezekkel együtt is jobban megérné, mint egy kimondott ilyen célú ip kamera. Ebben az árban(és megy az még lejjebb is) talán kapnék egy 1 megapixeles ip kamerát, nem WiFi-set. Na, azt hiszem körül is járnom én ezt a dolgot, és ha viszonylag egyszerűen megoldható az átalakítás, akkor meg is rendelem, vagy ha nem is konkrétan ezt, valami hasonló képességű és árú kamerát.
De hogy ez eddig eszembe se jutott
, csak most, a cikk olvasása közben gyullad fel a lámpa.
Persze majd meglátjuk mennyire életképes a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Fujifilm X
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Természetese kell hozzá egy megfelelő kültéri ház, meg persze kissé szét kéne kapni a holmit, illetve némileg át kéne alakítani egy-két dolgot, de még ezekkel együtt is jobban megérné, mint egy kimondott ilyen célú ip kamera. Ebben az árban(és megy az még lejjebb is) talán kapnék egy 1 megapixeles ip kamerát, nem WiFi-set. Na, azt hiszem körül is járnom én ezt a dolgot, és ha viszonylag egyszerűen megoldható az átalakítás, akkor meg is rendelem, vagy ha nem is konkrétan ezt, valami hasonló képességű és árú kamerát.
, csak most, a cikk olvasása közben gyullad fel a lámpa.
Persze majd meglátjuk mennyire életképes a dolog.