- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Kompakt vízhűtés
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
potyautas
tag
Vajon érti ezt akinek semmilyen bibliai ismerete nincs?
-
potyautas
tag
Azt ugye tudjátok, hogy ezzel a vallás-témával alapszabályt szegünk?
-
potyautas
tag
válasz
dynamicrossh #29 üzenetére
"aki nem római katolikus az csak ateista lehet." ezt a feltevésedet mire alapozod? Akiket elrettentő példának hoztam fel (elméletileg ateista katonák) azok is lehettek vallásosak, csak a szovjethatalom ezt tiltotta. (Őseik pravoszlávok)
-
potyautas
tag
-
potyautas
tag
Bocsi, de az aktuális kormánypárt milyen vallású? Idegen nyelvet se választhatsz bármilyet, csak amelyhez van tanár. Összeszedtetek néhány rossz példát. Remélem nem csak ilyenek vannak. Nekem már az is siker lenne, ha arra megtanítanák a lurkókat, hogy nyilvános helyen ne tolják le a nadrágjukat.
-
potyautas
tag
Előrebocsátom, hogy nem vagyok vallásos. Ennek ellenére helyeslem a hittan megismertetését a gyerekekkel. Úgy van ahogy Vakegérke mondja vagy/vagy. Az erkölcsre nevelés pedig ugyancsak ráfér különösen az általad is említett rétegre. Nem hiszem, hogy ezzel a kötelező tantárggyal megváltják a világot, de talán egy pici reményt ad, hogy be tudjanak illeszkedni az otthon egyáltalán nem nevelt gyerekek is a társadalomba. Az pedig nem baj, ha több ezeréves meséket is megismernek. Ugyanis a tanulságai ma is érvényesek. Az emberi természet kevesebbet változik az idők során, mint gondolnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest