Hirdetés
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wombath
HÁZIGAZDA
Hát, eredetileg erről volt szó: https://www.youtube.com/watch?v=x0p2CrCpFA4
De miután kritizáltam a tápegység szellőzését, csak egy simát küldtek. Rohad ez az egész ipar, én mondom.A dupla vízkör alatt azt értem, hogy két teljesen különálló hűtési rendszer van, az egyik (nálam így volt) hűti mondjuk a CPU-t és az alaplapot, a másik pedig a VGA-t. Ez két tartályt, két 360-as radiátort, stb-t jelent, ez nálam egy Nanoxia DS6-ba fért el némi vagdosás után, mert nem akartam külső radiátort használni azon a batár nagy házon, pedig ott vannak kivezetések a csöveknek.
-
Wombath
HÁZIGAZDA
Nem vetted figyelembe, hogy a HC-n egy hibás házat kaptak, rossz vezérlővel, félrefúrt lukakkal, stb. Ez a nálunk járt háznál nem volt. Az, hogy nekik nem jött be például a felső radiátortartó, az az ő dolguk, nekem ezzel nem volt problémám, első mozdulatra ki- és beszereltem mindent többször is. Semmivel sem volt rosszabb, mint a Dark Base 700 fiókos megoldása, sőt, a rengeteg hely miatt könnyebb is volt elrendezni a csöveket, kábeleket, és a fenti ventilátorok sem voltak úgy lefojtva ugyanezen okból. Ez az én tapasztalatom.
Amit konstrukciós hibaként találtam és kicsit is jelentősnek ítéltem, az ott szerepel a cikkben (amit saját tapasztalatból írtam a nálam lévő ház alapján). Mindezek miatt még a Tetszett plecsnire sem találtam érdemesnek a terméket. Te a HC lehúzós videója alapján elvárod, hogy a bíráljam felül azt, amit én látok, és húzzam le a sárga földig, nevezzem az évszázad legrosszabb házának, stb.
Ilyen alapon jöhetne más is, hogy a ComputerPowerUser meg dicséri és a Benchmarkreviews is 10/8,5-re értékeli, hogy jövök én ahhoz, hogy lehúzom ezt a szuper házat.
Én pedig úgy vagyok ezzel, hogy ők sem ebből írták a doktorit, engedtessék meg, hogy az elmúlt években látott házak alapján önálló véleményem legyen, és ennek keretében megemlítsem, hogy aki egy dupla vízkörrel akar egy batár nagy gépet építeni, az vessen erre egy pillantást, mert ebbe aztán belefér két tartály és két 360-as radiátor is könnyedén, és ez olyasmi, mivel én is küszködtem anno. Ez azért igen messze van egy ajánlástól, főleg úgy, hogy konkrétan van olyan értékelési szintünk is, hogy Ajánlott. Ár/értékben nem jó (mint írtam), és van vele jó pár gond (mint szintén írtam).
Amit írsz, hogy miért nincs a cikkek végén +/- összefoglaló, azt átbeszéljük, hogy miként tudnánk megoldani értelmesen (random számú +/- szerintem az ezeket már amúgy is tartalmazó Értékelés után repetitív).
Most pedig ha megbocsájtasz, mennem kell, lemosatnám a Zalmantól érkezett Aventadort...
-
Wombath
HÁZIGAZDA
Úgy tűnik, mintha dicsérnénk?
Egyébként a kanadaiak által tesztelt házon félre volt fúrva csavar, nagyobb gondok voltak az illesztésekkel, vágott az alumíniumlemez széle és hibás volt a LED kontroller és az alsó LED csík, szóval ezeket is kritizálták, viszont nálunk ezen hibák egyike sem mutatkozik.
-
Wombath
HÁZIGAZDA
"Ami a bent összegyűlő meleg levegő eltávolítását illeti, ezzel nem lesz probléma, hiszen a nagy belső térfogat és a rengeteg ventilátorhely lehetővé teszi a tökéletes átszellőztetést, nincsenek olyan zugok, ahol a meleg levegő megülne. Ez még úgy is igaz, hogy például az előlapi légkavarók enyhén lefojtva dolgoznak. Bajba akkor kerülünk, ha vastagabb szőnyegre akarjuk a házat telepíteni, ekkor ugyanis a tápegység nem fog friss levegőt kapni, ez pedig nem tesz jót az élettartamának."
"Az előre telepített négy ventilátorral kapcsolatban megjegyeznénk, hogy ezek az RGB LED-ek miatt speciális csatlakozóval ellátott modellek, így a ZM-MFC5-tel használhatjuk csak őket, alaplapra nem dughatók adapter nélkül."
A ventilátorok adattáblájára mutató link valóban kimaradt, de pótoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Zalman óriási háza látványos végeredményt ígér, de több bosszantó aprósággal is meg kell küzdenünk.
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 750W GOLD Moduláris Tápegység
- SUNSHINE READY! Mert Fehérben is látható! Observatory MX MESH ARGB - Fehér INGYÉ MPL
- Eladó Chieftec GPA-400S 400W Tápegység
- GARIS/KÉT SZÍNBEN! Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 216x Fekete! Ingyé MPL!
- Black & Decker töltőt keresek
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest