- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLC programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Ez a csávó már nagyon régóta csinálja ezt. Nem kell ezen kiakadni.
-
eastsider
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #21 üzenetére
ez érdekes.. de szerintem akkor is szánalmas....
-
TomBennet
tag
Mekkora gagyi már ez a blendtec, az alumínium hátlapot persze nem rakták bele. (látszik amikor összehajtja, hogy már nincs rajta (gondolom össze se tudna hajtani egy ilyen alulapot az öreg))
Ez így csalás, és nyert az ipad :-) -
válasz
Mr.Csizmás #21 üzenetére
Wazz... ilyen ezrest már láttam. Egy e-mail cím volt rajt, de aztán elfelejtettem rákeresni a neten, később meg már nem találtam a pénzt, biztos túladtam rajt én is.
Nem akartam neki írni, csak kíváncsi voltam, hátha Google kidob valami találatot rá. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
eastsider #20 üzenetére
Bár korábban még büntették, egy 2000-ben hatályba lépett kormányrendelet nyomán egy ideje szankció nélkül lehet rongálni a pénzt - egy határig. A Magyar Nemzeti Bank szerint például bajuszt rajzolni az ezer forintoson szereplő Mátyás királyra még "tűrt" kategória, ám a számok mögé írni egy nullát már bűncselekmény gyanús. Az új hóborttal kapcsolatban már több játék is kialakult - írja a Népszava.
Már van, aki pénzt is keres a pénzrongálásból: az országban legalább félszáz helyen van olyan automata, amely egy- kétforintosokat alakít át emlékérmévé - egy-kétszáz forintért. Van persze olyan játék is, amelyért nem kell fizetni: az interneten már klubok alakultak a pénz követésére. A bankóra csak rá kell írni egy e-mail címet és fizetni vele, majd később akihez kerül, jelez a megadott elektronikus címre. Így nyomon lehet követni, hogy a pénz mennyi idő alatt és hová jutott el.
from FH
-
Irtó jó fazon..
Régebben is láttam már egy halom videojukat.. -
<NewL>
addikt
ez egy fobunker.de meg ez elismegy
van egy masik amelyiken par taho srac baseball utovel pufoli... ajj de elvernem az ilyeneket -
Mr.Csizmás
titán
Blendtec - I'm lovin' it!
-
biker
nagyúr
Ez mar a nagyon sokadik ipad/ipod toro budosbaromallat
Ha most lefilmezem, hogy elegetek vagy iratmegsemmisiton lenyomok 5-600usd papirpenzt, akkor is meno leszek, vagy csak akkor, ha egy apple termekkel teszem?
-
Xirtam
veterán
De mindegyik Will it blend vidón olyan kielégült feje van a végén!
-
Mindig irigyeltem azokat, akik megtehetik ezt...egy többszáz ezres készüléket sz@rrá zúznak, látszólag nem dummy volt, mint anno felmerült az iPhone szétlövős-felgyújtós videóban...
SymbianOS: röviden az Apple új pénzes gépe, egy nagyra nőtt iPhone...rettentő sok pénzért...
-
Ez nagyon jó, csak tudnám mi az az ipad.
-
Gergő_
őstag
Egy hét alatt majd' 5 millióan nézték meg. Ez már a Jessica Alba-s videót veri s veri.
-
z0d1AK
nagyúr
Otthon csak saját felelősségre ajánlom mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Macska topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest