- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
Hadd vegye csak! Az ő dolga. Én maradok az olcsó, de jobb kínainál... ( Na meg EU-ban hivatalosan nem is fogsz kapni olyan dualSIM-es telefont, aminek még az akkuja is jó, jó minőségű, gyors és nagy felbontású és nem 100.000Ft) Ja és, nem tucattermék kinézete van azt el is felejtettem.
-
babkukta
senior tag
Ja ok, tehát mindig a legolcsóbbat érdemes venni, mert az megéri feltétlen
Ha elkéri az árát, kérje, csak jó legyen. Ugyanígy nem veszek se olcsó ételt, ruhát stb, mégis megvagyok. Drágább? Na istenem. Ettől még nem fogom a saját sz.romat megenni. Lehet h vki az olcsóságot szereti (nem is egy ismerősöm van), egészségére!
Ettől még egyáltalán nem lesz tudatlan egy vásárló. De ha te így érzed, akkor nekem mind1. Ettől még biztos h nem fogok kínából rendelni semmi sz.rt sz.r garanciáért, minőségért. (Oké, talán egy Oppo elférne, de amíg nem látom, azt se venném)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest